Şimdi Ara

20 lik Diş !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yirmilik dişim kafam kadar iltahap yapmış.diş etimden beyaz renkli yumusak bişey dısarı portlamıs durumda.dişçiye gitmek istemiyorum napıcam ben çok korkunç gözüküyor :(

• bana da oldu ağzımı açamıyordum.antibiyotikten başkası iflah etmez orayı.doktora git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

bana da oldu ağzımı açamıyordum.antibiyotikten başkası iflah etmez orayı.doktora git.
    doktor bırak çekelim dicek o zaman napıcam daha çıkmadılar bile gömülüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

bana da oldu ağzımı açamıyordum.antibiyotikten başkası iflah etmez orayı.doktora git.
    doktora gitmenizi tavsiye ederim yoksa daha çok acı çekebilirsiniz
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    özele gitmemi tavsiye edersin yoksa devlet mi :(
  • Ozelde cekip para almaya bakiyorlar universite hastanesi git bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ery333

beyler yirmilik dişim kafam kadar iltahap yapmış.diş etimden beyaz renkli yumusak bişey dısarı portlamıs durumda.dişçiye gitmek istemiyorum napıcam ben çok korkunç gözüküyor :(

kardeşim doktor git hemen özel devlet farketmez ama hemen gitmelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuchiki kullanıcısına yanıt
    çok korkuyorum ya.ben hemen bir randevu alayım çok tesekkur ederim
  • quote:

Ben daha yeni aldırdım. Benimkilerde gömülüydü. Operasyon sırasında hiç bir şey hissetmiyorsun.Benim için normal bir diş çekiminden farksızdı. Hatta doktorun verdiği ağrı kesiciyi bile kullanma ihtiyacı duymadım. İlk üç gün yanağın biraz şişiyor, bunun dışında hiç bir zorluğu yok. Şu anda çektiğin ağrıdan daha zahmetsiz bir işlem olduğuna emin olabilirsin.
  • quote:

para imkanı sıkıntı ise üniversite hastanelerine gidebilirsiniz ama hemen gitmenizi tavsiye ederim
  • wmsnickers kullanıcısına yanıt
    kardeşim peki sen çektirdin mi seninkiler çıktı mı
  • Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    bu cevap valla rahatlatıcı oldu ya.peki sen özelde mi aldırdın devlette mi birde hepsini çektirdin mi ?
  • quote:

19'a yeni gireceğim ama diş çektirmiştim tecrübem var iltihaplı diş ağrır diye düşünüyorum doktor gerekli bilgileri verir kardeşim bir şey kaybetmezsin zaten salı günü devlette yer bulamayabilirsin bugün ama özele gidebilirsen öneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

quote:

19'a yeni gireceğim ama diş çektirmiştim tecrübem var iltihaplı diş ağrır diye düşünüyorum doktor gerekli bilgileri verir kardeşim bir şey kaybetmezsin zaten salı günü devlette yer bulamayabilirsin bugün ama özele gidebilirsen öneririm..

o zaman hemen balıkesire gidip kendi doktoruma gitmeliyim çünkü verdiği acı cidden çekilir değil ya beni tek korkutan aldırması işte birçok yerde okudum yarıp alıyorlarmış filan insan korkuyor doğal olarak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

quote:

o zaman hemen balıkesire gidip kendi doktoruma gitmeliyim çünkü verdiği acı cidden çekilir değil ya beni tek korkutan aldırması işte birçok yerde okudum yarıp alıyorlarmış filan insan korkuyor doğal olarak

daha önce hiç duymamıştım hocam ama şöyle düşünün bende googlede dolaşırken görmüştüm çoğu kişinin 20'lik dişi çekiliyormuş bakımı yapılmadığınmıdır nedir bilmiyorum orasını... benim arkada bir dişim vardı onu çekmek için doktor 2 iğne 1 sprey sıktı acıyı anca kesti eğer yarcaklar falan diyorlarsa illa ki iğne yada sprey kullanıcaklar

• quote:

bu cevap valla rahatlatıcı oldu ya.peki sen özelde mi aldırdın devlette mi birde hepsini çektirdin mi ?

Devlette üniversite hastanesinde. 4 tane gömülü varsa alt ve üst 2 tanesi bir operasyonda alınır, geri kalanı da iyileştikten sonra alınır.
  • cok gec olmadan cektir ben gecen sene cektirdim pek acimio

• Gecenlerde cektirdim o aciyi iyi bilirim gecenin bir yarisinda ya da dersin ortasinda sizlamayi durdurmak icin hepsini ceksem de kurtulsam bitsin bu aci diyorsun. Sag alt taraftaki 20lik disin agrisina dayandim ama yeri dar oldugu icin bir cok disimin koklerini iterek cikti. Sol taraftakinin ise cikmaya calistigi yer otekine oranla daha dardi ustu bembeyaz olmustu ve sabahlari cok kotu kokuyordu doktora gittim ve cektirdim cok sukur. Zaten doktor oyle bir uyusturuyor ki kulak dil damak hicbir sey hissetmiyorsun sonrasinda iki uc gun sizliyor ama o aciyi bir daha hissetmiyorsun. Bir dis mi yoksa 14-15 dis mi karar vermen lazim. Hepsini feda etmektense cek kurtul bu acidan

• wmsnickers kullanıcısına yanıt
    alınırken acı duymayacağıma eminim ama sorun ki sonrası.dikişler filan derken 3 4 gun cok zor gecıyormus ondan korkuyorum birde bir tane degıl ki 4 tane diş :(
  • Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim çok tesekkür ederim bilgilendirme için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.