Şimdi Ara

Burun estetiği olucam 25 bin tl normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır araştırdığım bi adam vardı,gidip muayne oldum 40binden başlayıp 25 bine kadar düşürdüm ama yine de pahalı geliyor,3 gün sonra da ameliyatım var ne yapsam bilemedim

• Birim olarak düşünürsem Max 7-8 verilmeli. Öbür türlü sakıza 20 tl vermiş gibi hissederim. Ama su an her sey pahalı maalesef

Ben ne yaptım? Hiç para vermedim ve ameliyat olcam birkaç gün sonra devlette. Cok cok az eğrilik düzelecek. Bana yeter zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şunu da diyim bi arkadaşım birkaç sene önce 5k paraya iyi bir özel hastanede yaptırmıştı burnunu

Şimdiki fiyatlar inanılmaz....

• TheLordMan kullanıcısına yanıt

uzun zamandır aklımda olan bi ameliyat ha oldum ha olacam derken fiyatlar bu seviyeye geldi,şimdi kendimi bu kadar hazırlamışken devlete gidip de aylar sonraya sıra almak istemiyorum

• 25k bedava gibi bir şey günümüzde 1 iphone parası etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Sadece nefes için olacaksanız 1 hafta sonra vs olabilirsiniz. Ama estetik ise 1-2 yıl içinde maalesef devlette

• lil suffer kullanıcısına yanıt
    Ona göre değil asgari ücrete göre düşün :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 bin mi ? maşallah komple alacak galiba burnunu

• Hocam bunu insanlara ilk başta söyleyince şok etkisi yaratıyor ama ben 3 hafta önce 45 bin tl'ye ameliyat oldum. Doktor burnumu her doktorun yapamayacağını söyledi, biraz sıkıntılıymış. kem kıkırdak hem kemikte eğrilik ,konka hipertrofisi (burun eti büyümesi) ve rinoplasti yapıldı (estetik). Burnu açmışken daha iyi nefes almam adına düşük burnumu normal seviyeye getirdi.

Bana kalırsa ödeme durumunuz varsa burun ve göz ameliyatlarında paraya biraz kıyılması lazım çünkü çok önemli iki organımız. Şu anda burnumda yaralar var içerisinde ilaçlara devam ediyorum ama iki burun deliğinden de aynı anda hava gelmesi için bile verilir bence o para.

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

Kaldı ki ülkedeki para algısına alışamadık daha. 6-7 bin tlye tofaş alınabilen dönemleri de gördük ondan dolayı 45k servet gibi gözüküyor lakin şu anda tofaşlar 80k civarında diye biliyorum. Asgari ücretliyseniz öderken yine de zorlanmayı değiştirmez tabii bu ama sağlık en nihayetinde lüks değil.

burun ameliyatları safsatadır 3 ameliyat geçirdim burnum hala kapalı yapan doktor elimde değil kıkırdak geri eski halini alıyor diyor

hocam ben çok düşündüm artık para olayında değilim,geceleri horlama rahat uyuyamama gibi sıkıntılar çekiyorum,şekli de cabası..3 hafta içinde toparlanabildiniz mi? ben de 2 hafta sonra yeni bir işe başlayacağım umarım yorucu olmaz bu sürec

Hocam en zoru ilk 2 hafta zaten çünkü bakım spreyleri kremleri en yoğun ilk 2 hafta. İlk hafta sonunda alçıyı ve silikonları çıkarıyorlar ordan sonra baya toparlanırsınız zaten. İşe falan rahatça gidebilirsiniz. Yalnızca günde 3 -4 kez o bakım rutinine devam etmemi söyledi doktor. Zaten ameliyattan sonraki yoran şey bu bakımları düzenli yapmak. Ha bir de ameliyattan hemen sonra buz tutma süreci var 15 dk buz 15 dk ara şeklinde 3 gün falan buz tuttuk bana. Ama korkulacak bi ameliyat değil ağrı sızı aşırı azdı.

Kısacası nefes darlığı olanların kesinlikle olması gereken bir ameliyat. Ben oldum şimdiden rahat hissediyorum artı burnumdaki yamukluk da gidince özgüvenim arttı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam devlet hastanesinde mi oldunuz ya da ameliyattan önce çok araştırmadınız mı doktorunuzu ? Ben araştırdım baya o yüzden içime sinen bi doktora oldum. Yine de sıkıntı çıkabilir ama tecrübesi baya yüksek ve çok da yaşlı olmayan bi doktora oldum umarım sıkıntı çıkmaz.

Eskiye göre iyiyim hocam alerji olduğu için bende burun etleri şişiyormuş burnu tıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ameliyat olalı 4 gün oldu hocam,ağrım sızım yok cok sükür ama sürekli ağızdan nefes almak cok zor oluyor,agzım kuruyor geceleri uyuyamıyorum ama tamponlar cıkınca rahat olur umarım,ve koyu koyu sızıntı şeklinde kanamam oluyor ara sıra bu normal mı?

Normal hocam. Buz uyguladınız demi ? Önemli çünkü morluk açısındna özellikle. İlk hafta zaten çok enerjik olamayacaksınız gündüzleri de uyumaya çalışın 1- 2 saat. Geceleri zor geçecek bi tık. Ama tamponlar çıkınca rahatsınız burun bandı takarlar muhtemelen. Bir haftayı atlatın gerisi kolay sayılır. Okyanus suyu ve burun spreyi uygulaması yapıyosunuz demi, ayrıca terramychin de (göz pomadı) burnun içine uygularsanız yumuşatır yaralara dikiş yerlerini hızlı iyileştiriyor. Sızıntı şeklinde kanama olması normal. İçiniz rahat olsun geçmiş olsun.

• Bence fiyat iyi ama doktorunu da iyi seçmen gerekiyor öyle heryerde estetik olunmaz iyice araştırdıktan sonra bu işe giriş.

sağol hocam,buz uyguladım iyi ki uygulamışım hiç morluğum olmadı.okyanus spreyi yazmamış doktoru onun yerine serum verdi ben de onu fıs fıs şişeye onu doldurdum,önce fıs fıs ile nemlendiriyorum sonra terramycn sürüyorum kulak çubuğu ile iyice yaydırıyorum,ama sol tarafım azcık nefes alıyorken sağ taraf çok daha az :(

• Umarım fazla kaydırak değildir hocam, onlar komik oluyor baya.

Geçmiş olsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.