20'lik dış çekimi
-
-
Çektirmedim ama bir kere yirmilik diş denk geldi çektim, çektiğim en zor dişti. Açik çekim değilse ve kök kırılmazsa çok kısa sürede çekilebilir, sıkıntı olmaz.
Çekim esnasında baskı dışında bir şey hissetmezsin anestezi bunun için var zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doktorun yetenekli olması çok önemli, en komplike vaka dahi 20 dk sürmeli daha fazla sürerse bil ki doktor yeteneksiz. Sor kaç dk sürer en fazla diye.
Acı hissetmezsin, çektikten sonra ağrı kesici muhakkak al, ertesi gün kalktığında da hiç ağrı olmaz geçmiş olsun.
4 tanesini de çektirdim. İzmir'deysen Taşkın Ogel'î çok tavsiye ederim
-
3 sene önce 300 tl vermiştim tek 20liğe
-
Bende çektirmem lazım korkuyorum omg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20 lik çektirmedim ama 2 dişimi çektirdim ve zor bir iş değil zihnini boşalt
3 gün önce gömülü 20lik dişlerimi çektirdim;diyeceğim tek şey, canın ne çekiyorsa operasyondan önce ye iç Bende ağrı oldu çünkü iki doz anesteziye rağmen tam uyuşma durumu olmadı nedense. Doktor da şaşırdı buna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 17 Nisan 2022; 20:45:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sorun olmadı.
Ama akrabayı "Öğrenciler ağzını dağıtır" şeklinde uyardığım halde fakülte hastanesinde çekime gitti.
Ameliyathane gibi aynı anda 10-12 kişiye hizmet veren bir yere aldılar. Normalde en fazla 30 dakika sürerdi.
Ancak 1 saat olmasına rağmen çıkmayınca ameliyathaneye girdim.
Kadını sedyeye yatırmışlar başında 4 adet erkek öğrenci vardı. Bir tanesi diğerlerinden iri yapılıydı ve kolunu kadının ağzına sokup sanki eliyle bir şeyleri sökmeye çalışıyordu.
Hemşire o sırada beni dışarı aldı.
Operasyon tam 2 saat sürdü zaman zaman hayatından endişe ettim.
Kadın çıktığına ağzı ve burnu yer değiştirmiş gibiydi. Bütün gün hatta ertesi gün ağladı durdu...
-
Duruma göre değişiyordur gömülüyse yandın
Diş çekimi cerahi operasyona dönüşebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Nisan 2022; 21:28:1 >
benimkinde baya zorlandı doktor dişin kökü kaldı yandan kesti biçti epey zorlandı kökü uğraştırdı yarım saat sürdü
-
Hocam uyutma falan yapıyorlar mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam, lokal anestezi oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben altlı üstlü iki yirmiliği aynı anda çektirdim. Bir tanesi gömülü olduğu için ameliyat ile çekildi. Diğeri çok kolay bir şekilde hemen çekiliyor zaten. Ameliyat sırasında sıfır ağrı oluyor. Hatta gömülü dişi parça parça çıkarmak için keserken beni bir gülme tuttu. Adam ağzımı kesip içinde dişi kırıyor ama ben sadece diş kırıldığı esnada bir tık sesi hissettiğim için komik gelmişti. Belki benim bünyede öyledir bilemiyorum, anestezinin etkisi geçince hayatımda hissettiğim en feci ağrıyı hissetmiştim. Ağrı kesici etkisini gösterene kadar zor dayandım. Ama tek bir ağrı kesici yetiyor, bir daha ağrımamıştı.
-
@tarikat_lideri ne durumda şuan o çok önemli. yatay olan oluyor nispeten dikey olan ama çıkamayan oluyor. yatay ise derin bir kesik ve temizleme ile alırlar. çene cerrahı vs. girdiğinden 1000 e yakın olur sanırım çekme işlemi 2 tanesine. aynı anda 4 çekmezler genelde 3-4 gün arayla alırlar. çok zorlarsa işlem fiyat daha da artar bilgin olsun. ilk gün ağrır sonrasında hep çorba zaten, bir ağrın olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 17 Nisan 2022; 22:49:35 > -
ameliaytla alınacaksa komplikasyon yaşama ihtimaliniz daha yüksek fakat kişiden kişiye değişiyor benim ikisi de gömülü olması ve ameliyatla alınmasına rağmen hiçbir sorunum olmamıştı şişme morarma bile yaşamamıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X