Merhaba, kullanım alanı genelde dış mekan bazen iç mekan
dış mekan uzaklık 7.5 8m Durum 0 kullanım ömrü : 30k saat gibi uzun süre kullanabileceğimiz 8 metreden alınması istenilen ekran boyu 3.55m x 2 m bu tam 16 9 formatı oluyor. Bütçe 5000 tl Kullanım amacı, film dizi YouTube. istenilen özellikler, Apple airplay var ise tadından yenmez. Yoksa HDmi yanı sıra USB’den de MacBook’tan direk bağlayıp yansıtabileceğimiz birşey olursa çok iyi olmazsa, converter alırız sıkıntı değil. Kendiliğinden smart birşey olursa çok iyi. Wi-Fi özelliği şart, ses önemli değil, ses sistemi bahçede mevcut. bir sürü araştırma yaptım mantıklı birşey. Bulamadım. Bütçeyi arttırdım 7 bine çıkarttım yine bulamadım. 15 20 binler konuşuluyor ki, gereksiz buluyorum. yönlendirmelerinizi rica edebilirmiyim. perde olarak da öneri alabilirmiyim. Ağır birşey olmamalı. Kolay toplanabilir birşey olmalı. Manuel olabilir. Ayaklı vs değil de asma tarzı birşey iple vs daha iyi olur. Kendimde yapabilirim ama aynı görüntü kalitesini alabilirmiyim, belki bir bezin üzerine gerçek perdeyi dikip bezi asma haline getirebilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratCosar -- 30 Mayıs 2021; 17:7:46 > |
Bildirim