Şimdi Ara

20`lik diş çekimi ve sigara içme isteği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
66.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün saat 11de gömülü 20 lik dişimi çektirdim.Doktor 2 gün sigara yok dedi ben günde 1 paket içen adamım.Yani doktorların dediği herşey kesin doğrumudur? 1 sigara içsem ne olur ki hemen apse filan mı olur orada ? Bi tavsiye verin ? Bu arada 20lik dişi çekimi ile ilgili sorusu olanlara yardımcı olabilirm.

• #direnr10semih

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kendisi gelip soru soruyor bide yardimci olabilirim diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

Daha kendisi gelip soru soruyor bide yardimci olabilirim diyor

Ben ameliyatla ilgili soruları olan varsa cevaplayabilirim dedim.Sigara içersem neler olabiliceğini de foruma sordum.Bunu anlayamayacak kadar beynin küçük mü ?
  • 20 lik değilde azı dişimi çektirdim çok zor oldu acıdan sigara içme istegi olmadı bende ama 1 hafta sonra bile sigara içtiğimde iltihap gibi morluk beyazlık garip birşey oldu biraz içmemen en güzeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesra

20 lik değilde azı dişimi çektirdim çok zor oldu acıdan sigara içme istegi olmadı bende ama 1 hafta sonra bile sigara içtiğimde iltihap gibi morluk beyazlık garip birşey oldu biraz içmemen en güzeli

Hocam nasıl o kadar acıdıya ben bugün operasyon sırasında hiç acı hissetmedim.Ama yurda geldikten sora 4-5 saat fena ağrı yaptı.Doktorun akşam iç dediği ağrı kesiciyi içtim rahatladım.Geçende de dolgu yaptırmıştım.Fakülteden çıkar çıkmaz yaktım sigarayı ama kimse bana sigara içme filan dememişti ama şimdi dediler delirmek üzereyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

Daha kendisi gelip soru soruyor bide yardimci olabilirim diyor

Ben ameliyatla ilgili soruları olan varsa cevaplayabilirim dedim.Sigara içersem neler olabiliceğini de foruma sordum.Bunu anlayamayacak kadar beynin küçük mü ?

20 lik disimi cektirdimm bugun. Canim cok sigara cekiyor. İcsem ne olur ?

Hadi yavrum o kocaman beyninle bi cevaplada aydinlat bizi hadi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20'lik diş mevzusu
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

quote:

Orijinalden alıntı: wesra

20 lik değilde azı dişimi çektirdim çok zor oldu acıdan sigara içme istegi olmadı bende ama 1 hafta sonra bile sigara içtiğimde iltihap gibi morluk beyazlık garip birşey oldu biraz içmemen en güzeli

Hocam nasıl o kadar acıdıya ben bugün operasyon sırasında hiç acı hissetmedim.Ama yurda geldikten sora 4-5 saat fena ağrı yaptı.Doktorun akşam iç dediği ağrı kesiciyi içtim rahatladım.Geçende de dolgu yaptırmıştım.Fakülteden çıkar çıkmaz yaktım sigarayı ama kimse bana sigara içme filan dememişti ama şimdi dediler delirmek üzereyim :D

çene kemigine yapışıkmış birde kanal tedavisi olmuştu o diş çekti ama içinde kök kaldı onu çıkardı çok derinde oldugu için dikiş atıldı 1 ay oldu dişim çekileli 1 hafta önce yarası kapandı yaza ımplant yaptırcam çok sıkıntılıydı ama geçti 1 taneden bişey olmaz ama zarar veriyor cidden açık yara oldugu için bir iki gün sabredin geçmiş olsun

• r10semih kullanıcısına yanıt
    nobetci eczaneye gidip 1 adet nikotin bandı al, koluna yapıstır, yapıştırdıktan 10 dakika sonra buraya gelip tesekkur et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.