Şimdi Ara

20'lik Diş Çekimi Oldu. Cektirenler Bi Bakar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
17.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün sol alt 20 lik disim çekildi. Bayagi yamuk çıkıyordu. Youtube'dan falan bakiyorum operasyon maks 5 dk sürüyor benim 40 dk sürdü min. Simdi dikis mikis atıldı geldil eve yaklasik 7 buçuk saat önce falan oldu operasyon. O saatten bu saate dilimin uyuşması bi türlü gecmedi. Zaten hicbir sey yiyip icemiyorum bi de su dildeki uyusukluk cok sinirimi bozdu. Sizin ne zamana gecti bu dildeki uyuşukluk? Bi de yutkunetken bayagi acıyor bunlar falan ne zamana gecti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç yaşındasınız ?

• Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    Benim kısa süreli bir diş çekimi olmuştu. Öyle olmasına rağmen o uyuşukluk diğer gün geçti
    Seninki operasyon, belki daha uzun sürebilir

• en korktuğum şey bu ya. umarım çıkmaz ya da bir gece ansızın yutarım

• Herkes çektirmek zorunda mı bu dişi yav korku var baya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @batu100 19

@yuna-otis ya internetten baktım aylarca süren bile varmış. Sinirlere zarar gelmisse falan... 11'inde dikisler alinacak o sira gecmemisse artik sorarim. Bayagi dilimi hissetmuyorum su an ve konusamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Herkes çektirmek zorunda mı bu dişi yav korku var baya.

Düzgün çıkıyorsa gerek olmaz benim yamuk cikti bir tanesi. Cekilmesi gerekiyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20'lik diş mevzusu
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam persembe cektirdim sol alti o bolge sis su an. Ben de yutkunamiyorum pek. Corba iciyorum surekli arada bir agriyor. Fazla acamiyorum agzimi

• erzard kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bayagi buz falan tuttum su saate kadar sismediyse daha da sismez herhalde. Insallah sismez ya ben 8 saattir su bile icemesim ya. Dilinizde uyusukluk var mi?

İnternette vur deyince öldürüyor o yüzden pek aldırmamak lazım
    İşlem temiz ve düzgün olduysa uzun sürmez. Bide doktorun dediklerine uy yeterli bence, geçmiş olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yuna-otis

İnternette vur deyince öldürüyor o yüzden pek aldırmamak lazım
    İşlem temiz ve düzgün olduysa uzun sürmez. Bide doktorun dediklerine uy yeterli bence, geçmiş olsun :)

Ay hadi insallah, tesekkur ettim. 3 senedir teliydi, dolgusuydu, dis cekimiydi falan bezdim ya. Ne sorunlu bi ağzım varmis meger

• Bizim arkadaş geçen çektirmişti dişini. Eve geldi. Uyudu. Sonra kalktı. Yemek yedi.

Helvasını yedik dicem sandınız dimi?
  • Kadınİstiyorum kullanıcısına yanıt
    qnq geberiyorum şu an. Allah aşkına git buradan
    Tel taktığın için 20lik dişlerin sıkıntı olmuştur zaten.
    Genetik çok etkiliyor o yüzden ne kadar iyi baksanda farketmiyor malesef

• quote:

Tel taktığın için 20lik dişlerin sıkıntı olmuştur zaten.
    Genetik çok etkiliyor o yüzden ne kadar iyi baksanda farketmiyor malesef

Babam şu an hala 20'lik dişlerini kullanıyor, anneminse hiç çıkmamış. bi ablamın benim gibi sorun yaşadığını biliyorum 20'likler için. Ay öleceğim ben bi de bu kan bi türlü kesilmedi. kaç saattir ağzım kanla doluyor. ilk 3 günün zor geçeceğini söyledi hekim bey. bakalım artık
    Dolgu falan için dedim. Ona bakarsan annemin babamın 20lik dişleri hiç çıkmadı. 18 yaşındayken hepsini çektirmiştim
    Sıcak içeceklerden uzak dur demiştir hekim bey

• 20 lik dislerim digerlerinden saglam şans işi .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dolgu falan için dedim. Ona bakarsan annemin babamın 20lik dişleri hiç çıkmadı. 18 yaşındayken hepsini çektirmiştim
    Sıcak içeceklerden uzak dur demiştir hekim bey

üstleride mi çektirdin? yeap ılık takılacağız. Rezalet bi hafta geçiricem hiç şüphesiz. şu dil uyuşukluğuyla ve yutkunmayla gelen acı kesilse çok sorun olmayacak da yutkunurken arada iplerin gıcırtı seslerinide duyabiliyorum. kopacak korkusu var. of aman ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 3 Haziran 2016; 19:57:40 >

Çenem darmış. Hepsi aynı anda gelince dişlerimin düzenini bozdu. O yüzden çektirmek zorunda kaldım. Sonuncusu keyfi oldu sayılır

Dördünüde saklıyorum öyle bir şizofrenim

Evhamlılığında kendimi gördüm

• quote:

Çenem darmış. Hepsi aynı anda gelince dişlerimin düzenini bozdu. O yüzden çektirmek zorunda kaldım. Sonuncusu keyfi oldu sayılır

Dördünüde saklıyorum öyle bir şizofrenim

Evhamlılığında kendimi gördüm

benimde tel takılmadan önce 4 tane dişim çekildi çenem dişlerime küçük geldiği gerekçesiyle, tüm küçük azılar alt üst çekilde. amma diş çekimi olmuş bende de ya. şimdi pipetle zorla çorba içtim. valla 1 hafta geçmez böyle. bilmiyorum ne olacak. benim dişlerde duruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.