Şimdi Ara

1.90 olan arkadaşlarım bir içeri gelebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
7.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 1.90 ve üzeri olan arkadaşlara bir iki sorum olacak. Benim boy 185,5 cm ama ben 188 civarı olmak istiyorum bir yandan da önünü alamam diye korkuyorum sonuçta belli olmuyor kimin ne kadar uzayacağı. Yaşım 18. Diyelim ki 190 oldum sizce 190 iyi mi? Sıkıntı çekiyor musunuz kapılardan geçerken vb.?

• 190 boyum gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiftkatlı otobüslerde ayakta kalınca sıkıntı oluyo.
  • iyidir iyi ortama girersen elin yüzün düzgünse dikkat çekersin her yerde iyidir bir tek toplu taşıma sıkıntı oluyor biraz
  • Boyum 192 memnunum. Arabada kafanın tavana dayanması, bazı yemek yerlerinde tavanın alçak olması sonucu kafanı yarman dışında bir sorun yok
    Edit: minibüste atakta kalırsan yandın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 12 Eylül 2014; 9:57:24 >
  • 187 yim sorun olmuyor

• Beyler bu genetik mi? Siz ekstra çaba harcadınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 185-190 en iyi boy

Not: 180'im :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 188i sorun varsa alim sincap
  • Benimki genetik sanırım babamın boyu 187mis
    Annemin 167 falan
    Vücut tipim saç rengim falan babama benzetiolar

190 olmak iyidir ama otobüslerde falan uzun yolda sıkıntı oluyor sigmio ayaklar :D
    Birde kilo fazlan olsa bile boy uzun olduğundan pek belli olmuyor kilon :D
    Ben mesela 101 kiloyum millet 90 falan sanio

• quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Beyler bu genetik mi? Siz ekstra çaba harcadınız mı?

Anne 175 baba 190 haliyle bende 192 oldum ve hala uzuyorum :/
    Yani uzun boyluluk normalde aileden gelen bir şey.

• 1.98'im Sorun olmuyor hatta çok avantajı var arkadaşına dediği gibi mekana girdin mi direk dikkat çekiyorsun sadece otobüste yaşlılar hariç yer verme yeter yoksa çok boyun ağrısı çekersin
  • takside koltuğu arkaya itiyorum minibuste ayaktayken sorun yaşıyorum alçak yerlerde kafamı vuruyorum eksi den fazla artısı var 1.92

• Boyum 1.94 sabah uyaninca odamdan cikarken hep kafami kapiya vuruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah hocam ama öyle boyum olsun istemezdim malesef. Sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz. Sevgilin taş çatlasa 175 olur en uzun hali yani. Topuklu giyerse başka tabi.

@universiteadayi Hocam benimkilerin boyu 165, 175. Ben 185,5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

takside koltuğu arkaya itiyorum minibuste ayaktayken sorun yaşıyorum alçak yerlerde kafamı vuruyorum eksi den fazla artısı var 1.92

Farkedilme dışında artıları nedir hocam? Şuan 185 bile farkedilmek için iyi bence çevremde benden uzun az sayıda insan var.
  • 1.95 boyum var memnunum :D ama umarım daha uzamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten forumda 1.60 1.70 olan hiç yok.

• Benimkilerin ikisi de 165. 10. sınıfa geçtim. 170'im. 185 olma ihtimalim var mı? En azından 180 olma ihtimalim olsa çok iyi olur. Yani bu da demek oluyor ki lise bitene kadar her sene 5 cm uzamalıyım. Omuzlarım geniş olunca boy olsa çok iyi olacak. Tavsiyeleriniz var mı? Bu konuda gerekeni mutlaka yaparım.Bir de geçenlerde kan tahlili olmuştum kalsiyum ve demir üst sınırın birazcık üstünde buna rağmen süt ve süt ürünleriyle devam ediyorum. Hayatımda her şey yolunda boyumu da uzattım mı tamamdır artık

İnt.de boy uzatmak için hareketler vardı bunlar yılda 5 cm verir mi gelişimimi tamamlayana kadar, bir de okuduğuma göre sakallar belirgin olarak çıkınca ve ses de tam kalınlaşınca boy hızla uzama döneminden çıkıyormuş, bende daha bunlar tam gerçekleşmedi.
    Son olarak geçen yıl boyum 164'tü, bu istikrarlı bir şekilde uzar mı?

• Benim de boy 1.92, 19 yaşımdayım ve 2 senedir falan artık uzamayı kestim gibi. Tek sorun bundan 2 sene önce boyuma göre kilom az olduğu için çok sıska duruyordum ama zamanla spor ile bunun önüne geçebildim. En güzel avantajı da bu sanırım; spor yapıldığı zaman gerçekten dikkat çekebilecek ve estetik bi görünüş sahibi olabiliyorsun. Tek kötü yanıysa özellikle toplu taşımada olmak üzere kendi şahsi aracında bile sıkıntı çekebilmen...

Sığmıyon aga.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.