Şimdi Ara

1.90 olan arkadaşlarım bir içeri gelebilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
7.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

188 olarak girdim konuya soruları alayım

1.80-1.86 aralığından sonra tip kayıyor diyenler var ne demek istersin bunlara?
  • bi iki santimi sorun etmeyin zaten giydiğiniz ayakkabı onu karşılıyor
    nor:boyunuza göre kilo almaya bakın ben 1.86 cm kilo 60 çocuk gibi duruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warner Bross

Boy uzadıkca tipte kayiyor. 1.84 - 1.88 en iyi boy araligi. Benim 1.83 ama 1.85 te filan bırakıcam.

Level mı kasıyorsun birader 1.85'te filan bırakıcam ne

• 185 im bende 180 üstü boy çok iyi değil 180 civarı iyidir
  • GuzelAdam kullanıcısına yanıt
    Bence en ideali 184-188
  • quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

188 olarak girdim konuya soruları alayım

1.80-1.86 aralığından sonra tip kayıyor diyenler var ne demek istersin bunlara?

boyun uzayınca kilo almazsan kayar
  • 14 yaşımdan bu yana (19) boyum 1.82 çoğu şeyi denedim olmadı.. yaşın 18 olmuş en azından 2.5 cm daha uzamak istiyorsun spor yapan biri değilsen yüzme,yoga veya barfiks bir miktar işe yarayabilir
  • hocam bir kız arkadaş bulmaya kalksan 170 üstü olmalı
    türkiyede 170 üstü kız çok az herkes hobbit gibi 160
    sokağa çıktığım zaman 185 boyumla insanlara 2 3 kafa yukardan bakıyormuşum gibi geliyor.Yanlarımdan ufacık ufacık geçiyor herkes.
    Herkesinde gelipte burda benim 180 üstü boyum var yok 190 185 ben inanmıyorum.Bu uzun boylu arkadaşlar nerde yaşıyor acaba hollanda da falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djodesa

14 yaşımdan bu yana (19) boyum 1.82 çoğu şeyi denedim olmadı.. yaşın 18 olmuş en azından 2.5 cm daha uzamak istiyorsun spor yapan biri değilsen yüzme,yoga veya barfiks bir miktar işe yarayabilir

Birader sen ergenliğe erken girmişsin. Ondan dolayı. Bir de herkesin genetiğini aynı tutmazsak sevinirim bir anda 5 cm bile atabilirim.
  • 1.78 im gayet iyi bence ama 2-3 santim daha olmasını isterdim 1.90 falan çok uçuk geliyo bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

hocam bir kız arkadaş bulmaya kalksan 170 üstü olmalı
    türkiyede 170 üstü kız çok az herkes hobbit gibi 160
    sokağa çıktığım zaman 185 boyumla insanlara 2 3 kafa yukardan bakıyormuşum gibi geliyor.Yanlarımdan ufacık ufacık geçiyor herkes.
    Herkesinde gelipte burda benim 180 üstü boyum var yok 190 185 ben inanmıyorum.Bu uzun boylu arkadaşlar nerde yaşıyor acaba hollanda da falan mı?

Sorma dengesizin teki konu açmış 190 olur muyum diye sebe tatil gittiği turistler 190-195 boyundaymış kendini kısa hissetmiş burda gelip egosunu tatmin eden yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Benimkilerin ikisi de 165. 10. sınıfa geçtim. 170'im. 185 olma ihtimalim var mı? En azından 180 olma ihtimalim olsa çok iyi olur. Yani bu da demek oluyor ki lise bitene kadar her sene 5 cm uzamalıyım. Omuzlarım geniş olunca boy olsa çok iyi olacak. Tavsiyeleriniz var mı? Bu konuda gerekeni mutlaka yaparım.Bir de geçenlerde kan tahlili olmuştum kalsiyum ve demir üst sınırın birazcık üstünde buna rağmen süt ve süt ürünleriyle devam ediyorum. Hayatımda her şey yolunda boyumu da uzattım mı tamamdır artık

İnt.de boy uzatmak için hareketler vardı bunlar yılda 5 cm verir mi gelişimimi tamamlayana kadar, bir de okuduğuma göre sakallar belirgin olarak çıkınca ve ses de tam kalınlaşınca boy hızla uzama döneminden çıkıyormuş, bende daha bunlar tam gerçekleşmedi.
    Son olarak geçen yıl boyum 164'tü, bu istikrarlı bir şekilde uzar mı?

Bro bende 10. Sınıfa geçtim boy 171 cm her gün süt içiyorum ama ne fayda
    Baba 185
    Anne 160

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abartmayın be o kadar zor değil

Ben 1.90 değilim yanlış anlaşılmasın, arkadaşlarımdan biliyorum :D

• Direkt degil de iyi modeller genelde 188.
    185 olanlar genelde 3 cm uzamak istemez aklima mantikli bu geldi yalniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rider of the Red Horse

quote:

Orijinalden alıntı: Warner Bross

Boy uzadıkca tipte kayiyor. 1.84 - 1.88 en iyi boy araligi. Benim 1.83 ama 1.85 te filan bırakıcam.

Level mı kasıyorsun birader 1.85'te filan bırakıcam ne

Ne varlıklar var şu forumda arkadaş

Ulan konuyu açanda yazmış önünü alamam diye korkuyorum. Bende 1.80'dim uzadım uzadım bağımlılık yaptı bırakamadım şuan 3,5 metre oldum kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 12 Eylül 2014; 17:56:44 >

• 1.86 boyum gayet güzel bi durum

He bir de dik yürüyün bazı uzun arkadaşlar kambur gibi yürüyor
  • Ağaç dalları, tabelalar, dükkanların önüne indirilmiş guneslikler, kapılar, avizeler...

• quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

Direkt degil de iyi modeller genelde 188.
    185 olanlar genelde 3 cm uzamak istemez aklima mantikli bu geldi yalniz

2 manken düşün birisi 183 birisi 190 bacak boyu göğüs kol bel ölçüleri her şey aynı olsun o arada ki fark ya kafa uzunluğu farkıdır ya da üst gövde uzunluğu farkıdır anlayacağın daha kısa boyda iyi vücut ölçüsü yakalamak mesele 190 hafif atletik yapıda fiziği olsun bacağı kolu ortalamanın üstünde uzundur zaten.
  • 1,93 boy var minibüse binince inene kadar boyun felci geçiriyorum yoksa onun haricinde gayet memnunum
  • 1.92 boyum ama 1.80 falan olmak isterdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.