Şimdi Ara

1.90 olan arkadaşlarım bir içeri gelebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
1
Favori
7.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 190 boyum var ama çokta güzel hayatım yok. Bir kızla çıkmak istersen en azından 1.74-75 cm bulmam lazım. Benden çok kısa biriyle asla olmaz. Onun için kız yönünden eksi. Asker'de her zaman ilk sırada olursun. Ev işlerinde perde takma da vs hep sen önce aranan adam olursun. Bizim 106 vardı arabaya sığmıyordum, çok şükür sattık da kurtulduk. Üst baş tam olmuyor, hele zayıfsan tam uyan bulman çok zor. İdeal boy 1.80-82 dir. Ondan uzunu basketbolcu değilsen bir şeye yaramaz. Neymiş dikkat çekiyormuş, boyla dikkat çeksen ne olur çekmesen ne olur.
  • 1.93 ucakta cok sikinti cekiyorum, genelde hep acil cikis kapilarindan almaya calisirim bileti yoksa bitisik gidiyorum yolda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolda ağaç dallarının altından geçerken milletin normal geçmesi senin eğilerek geçmen ayrı bi his.
    Ama yatak bulmak zor olabilior.Artık alıştığım için kafamı pek bi yerlere vurmuyorum.Uzun olmak güzel
  • Senin boy ideal daha uzaman iyi olmaz. En fazla 1.88.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • universiteadayi U kullanıcısına yanıt
    Birader moralini bozmak istemem de ben 10.sınıfa geçtiğim zamanlarda 178 felandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: %95

Maşallah hocam ama öyle boyum olsun istemezdim malesef. Sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz. Sevgilin taş çatlasa 175 olur en uzun hali yani. Topuklu giyerse başka tabi.

@universiteadayi Hocam benimkilerin boyu 165, 175. Ben 185,5.

Oyle deme sevgilim 181 Turk
    Ben 185

• Hocam bence genetik degil. 1,81 im. Ailemi yaziyorum.
    Dedem 1,63
    Babannem 1,58
    Amcam 1,59
    Babam 1,65
    Annem 1,57
    Halam 1,55
    Teyzelerim 1,50 1,62 1,55
    Anne tarafi
    Dedem 1,60
    Annennem 1,62
    Dayim 1.56
    Yengem 1,54.......
    Butun genetik semayi cikardim resmen. Boyle bir ortalamada bu halde olmak dusunun butun ailenin suratiniza tukuruk pupupu tututu masallah masallah kocum demesi. Olumcul.

• Ben de 188 im.
    ne yapacaksin ki 2-3 cm daha uzayip,183-185 gunluk hayatta en kullanisli boy bence fitness vs acisindan, fazlasi ise yaramiyor. aklima tek sey geliyor 188 icin:model olmak mi istiyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

Ben de 188 im.
    ne yapacaksin ki 2-3 cm daha uzayip,183-185 gunluk hayatta en kullanisli boy bence fitness vs acisindan, fazlasi ise yaramiyor. aklima tek sey geliyor 188 icin:model olmak mi istiyorsun ?

Model olmak istediğim falan yok. 1.88 olunca model mi olunuyor direk? O zaman düşünülebilir.
  • Bu ne saçma bi konu ya kötü yorum gelirse "aa 1.90 iyi değilmiş uzamayayım" mı diyeceksin yaşın olmuş 18 bu zamandan sonra kendiliğinden ya uzar yada uzamaz. Senin etki edebileceğin bir şey değil artık.
  • 1,88 boyum Yas 17
    Tek sıkıntım dolmuslar ve bazi kiz arkadaslarimin yanimda velet gibi kalmasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 190 ama otobuste oturamiyorum ki bacaklar uzun kilo da var

• quote:

Orijinalden alıntı: %95

Birader moralini bozmak istemem de ben 10.sınıfa geçtiğim zamanlarda 178 felandım.

o kadarda uzun degilmissin o zamanlar

• 171im sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarmer

Bu ne saçma bi konu ya kötü yorum gelirse "aa 1.90 iyi değilmiş uzamayayım" mı diyeceksin yaşın olmuş 18 bu zamandan sonra kendiliğinden ya uzar yada uzamaz. Senin etki edebileceğin bir şey değil artık.

Kendiliğinden uzamasına bırakmaya karar verdim zaten, normalde basketbol takımına gireceğim ve basketbol antremanları yapacaktım şimdi uzama egzersizleri yapmayacağım.
  • Boy uzadıkca tipte kayiyor. 1.84 - 1.88 en iyi boy araligi. Benim 1.83 ama 1.85 te filan bırakıcam.

EDİT: Amacıma ulaştım, insanları kontrol etmek ne kadar kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warner Bross -- 12 Eylül 2014; 18:22:35 >
  • 193 üm.Geçen gün kafamı tabelaya çarptım kan aktı şuan bile ağrıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasis65 -- 12 Eylül 2014; 14:45:48 >
  • En iyisi 1.80-1.85 bence

Not:13 yaşındayım boyum 171 1.85 i geçmek istemem

• 188 olarak girdim konuya soruları alayım
  • iceri gelirizde egilipde geliriz

Edit :Başlık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.