Şimdi Ara

1.90 olan arkadaşlarım bir içeri gelebilir mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
7.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

İzmire yakın yakışıyorum.Diğer illere göre boy ortalaması yüksek.Uzun boylu insanlar daha çok.Ama sokakta kaç tane uzun boylu var.Benden uzun insan çok nadir görüyorum.Gördüğüm ya 2 metre oluyor ya da benimle aynı boyda oluyor.İnsanların boyları 170 civarı genelde.Türkiyede bayanların ve erkeklerin boy ortalamaları oldukça düşük .Kızlar kendini 170 sanınca uzun sanıyor.geneli 155 160 civarı.İnsanlar yapı olarakta minyon ufak tefek.Durum böyle kim ne derse desin

Karşıyakada oturuyorum, 1.74 boyum var, sokağa çıkınca bakıyorum kızlar, kadınlar falan hep benden uzun. Siz İzmirin neresinde yaşıyorsunuz onu bilemem tabi. Kızlar için 1.70 boy ideal bir boy bence.

Türk insanı kısa, durum bu yani yapacak bir şey yok, bunun yanında sağlıklı beslenmiyoruz, her yediğimiz de GDO'lu.. Yine de kıyı kesimlerde yaşayanlar biraz daha uzun oluyor, güneş ışığı, yüzme vs. ile boy uzuyor tabi. Elbette bir Alman veya Hollandalı kadar değil, onlarınki genetik.

• 10.sınıfa geçtim boy 1,75 , yazın basinda 1,68dim ama basket oynadım , düzenli uyumadım. Uyusam dahada uzardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bornovadayım Kemeraltına ve Konağa indiğimde durum böyle ben ortalamaları yazdım hatta erkekler 165-175 diyebilirim kıyı insanın daha çok kısa ve orta boylulardan oluşuyor.
  • Efendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.