Şimdi Ara

1.90 olan arkadaşlarım bir içeri gelebilir mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
1
Favori
7.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim boy 184, yaş 18 oldu olacak 188 olmak istiyorum tavsiyeleriniz neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neto_

190 boyum var ama çokta güzel hayatım yok. Bir kızla çıkmak istersen en azından 1.74-75 cm bulmam lazım. Benden çok kısa biriyle asla olmaz. Onun için kız yönünden eksi. Asker'de her zaman ilk sırada olursun. Ev işlerinde perde takma da vs hep sen önce aranan adam olursun. Bizim 106 vardı arabaya sığmıyordum, çok şükür sattık da kurtulduk. Üst baş tam olmuyor, hele zayıfsan tam uyan bulman çok zor. İdeal boy 1.80-82 dir. Ondan uzunu basketbolcu değilsen bir şeye yaramaz. Neymiş dikkat çekiyormuş, boyla dikkat çeksen ne olur çekmesen ne olur.

Acemi birliginde evet onde oluyorsun ama usta birliginde her daim en arkadaydim boy 1.90 bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

11 yaşında boyun kaçtı ?

Hatırlamıyorum ama geçen sene 1.65 falandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni çar acıp kasıcam 1.90 yapcam onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Boyum 192 memnunum. Arabada kafanın tavana dayanması, bazı yemek yerlerinde tavanın alçak olması sonucu kafanı yarman dışında bir sorun yok
    Edit: minibüste atakta kalırsan yandın.

Allah kolaylık versın 1.83 üm dolmuşta kaç kere inerken tak diye kafayı çarpdım korkuyom artık helel oturuyorsam ayaklar yandan dışarı cıkıyor onume uzatamıyorum

Neyse lan 1.87 olam yemişim dolmuşunu

• quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Beyler bu genetik mi? Siz ekstra çaba harcadınız mı?

Ben 1.90'ım lise 4 de 185'dim o zamandan beri ağaçlarda koxpa bırakıyorum sonuç olarak 1.90 oldum.
  • Şu toplu taşıma araçlarını 170 e göre değilde 190 a göre yapsalarda rahatlasak

• Topuklu ayakkabı giy kesin çözüm
  • Ben 180 im. Daha 18'e girmedim bakalım inşallah bi 185 olurum. 190 olanlar şanslı ama zayıf olanlar değil. Mesela bi arkadaş var 194 boyu var yakışıklıda herif ama kilosu 65. Çiviye benziyor.

• 1.83 üm 190 olmak isterdim yaş 18 umarım az daha uzayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

hocam bir kız arkadaş bulmaya kalksan 170 üstü olmalı
    türkiyede 170 üstü kız çok az herkes hobbit gibi 160
    sokağa çıktığım zaman 185 boyumla insanlara 2 3 kafa yukardan bakıyormuşum gibi geliyor.Yanlarımdan ufacık ufacık geçiyor herkes.
    Herkesinde gelipte burda benim 180 üstü boyum var yok 190 185 ben inanmıyorum.Bu uzun boylu arkadaşlar nerde yaşıyor acaba hollanda da falan mı?

Tek derdin bu olsun
    Kıyı şehirlerinde yaşayan kızlar uzun boylu oluyor.
    Örneğin İzmir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

quote:

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

hocam bir kız arkadaş bulmaya kalksan 170 üstü olmalı
    türkiyede 170 üstü kız çok az herkes hobbit gibi 160
    sokağa çıktığım zaman 185 boyumla insanlara 2 3 kafa yukardan bakıyormuşum gibi geliyor.Yanlarımdan ufacık ufacık geçiyor herkes.
    Herkesinde gelipte burda benim 180 üstü boyum var yok 190 185 ben inanmıyorum.Bu uzun boylu arkadaşlar nerde yaşıyor acaba hollanda da falan mı?

Tek derdin bu olsun
    Kıyı şehirlerinde yaşayan kızlar uzun boylu oluyor.
    Örneğin İzmir.

Alakası yok erkekler ortalama 165-170 kadınlar ortalama 155-165.

Hem erkek hem bayanlar için konuşuyorum orta boylusuda var uzun boylusuda var ama ortalam bu şekilde hele otobüste bi tane uzun insan göremiyorum.

Ege insanı kısa bana göre gerçi bende kısayım ama yolda 190 birisini görmek imkansız gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 13 Eylül 2014; 19:10:24 >

• İzmire yakın yakışıyorum.Diğer illere göre boy ortalaması yüksek.Uzun boylu insanlar daha çok.Ama sokakta kaç tane uzun boylu var.Benden uzun insan çok nadir görüyorum.Gördüğüm ya 2 metre oluyor ya da benimle aynı boyda oluyor.İnsanların boyları 170 civarı genelde.Türkiyede bayanların ve erkeklerin boy ortalamaları oldukça düşük .Kızlar kendini 170 sanınca uzun sanıyor.geneli 155 160 civarı.İnsanlar yapı olarakta minyon ufak tefek.Durum böyle kim ne derse desin
  • 18: 176.5 19:179,5 185 olsaydim iyiydi 😔

• 9.sınıfa başlıyorum pazartesi.. 182 boy 69 kilo yazın başında 179 dum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIRT_DIVER -- 13 Eylül 2014; 20:45:25 >
  • Lise 3 boy 1.86 90 rahat olursun diyor görenler. Ama şuan bile dolmuşta tavana kafa atabiliyorum.
  • 1.89'da bırak andream kasarsın
  • Şükretmeye bak dostum, tek sorunun kapılar olsun :)

Boy 1.60 beyler, 97 doğumluyum, uzamam de mi daha?
  • boy 1.91 omuz 122cm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.