Şimdi Ara

1.90 olan arkadaşlarım bir içeri gelebilir mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
7.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neto_

190 boyum var ama çokta güzel hayatım yok. Bir kızla çıkmak istersen en azından 1.74-75 cm bulmam lazım. Benden çok kısa biriyle asla olmaz. Onun için kız yönünden eksi. Asker'de her zaman ilk sırada olursun. Ev işlerinde perde takma da vs hep sen önce aranan adam olursun. Bizim 106 vardı arabaya sığmıyordum, çok şükür sattık da kurtulduk. Üst baş tam olmuyor, hele zayıfsan tam uyan bulman çok zor. İdeal boy 1.80-82 dir. Ondan uzunu basketbolcu değilsen bir şeye yaramaz. Neymiş dikkat çekiyormuş, boyla dikkat çeksen ne olur çekmesen ne olur.

Aynen katılıyorum ama kısa boylu olmak istemezdim :)
    Birde tanıdıklar hep şu senden uzun bu senden uzun diye gereksiz yorum yapıyorlar uyuz oluyorum. Bana ne dimi!
  • domuz eti ye_?
  • 1.90'ım herkes gibi bende minübüslerde sorun yaşıyorum her sabah okul + staj için 2 saat otobüs minübüste botun felci geçiriyorsun :D

sevgili olayına gelince türkiye genelinde kadınların boy ortalaması 1.72 falan olduğundan seçenek sayısı düşüyor :D

Keşke 1.80 olsaydım :D
  • Soy adım UZUNER sülale hakikaten ismine yakışır bir durumda, en kısası 1.80 boyunda. Ben 1.90 ile hep beraberken kendimi normal biriymiş gibi hissediyorum ama çarşıya pazara gittiğim zaman bir garip geliyor bana. Hele bir de düğünlere vs. gidersem tamam.

Kılık kıyafet, ayakkabı vs. onlara hiç girmemek lazım geçen bir spor ceket alayım dedim rahat 10-15 yer gezmişimdir. Bana uyan ceketler numunelik fiyat 400-500 TL.

Onun haricinde kalabalığın ortasında ta sokağın sonunu görebilmek güzel oluyor valla.

• Boyum 1.88,minibüste falan sıkıntı oluyor bir de bazen kıyafetlerde sıkıntı oluyor diğer türlü sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Hareketlerle devam da süt pek hoşuma gitmiyor, bir bardak tamam da 1 litre fazla gibi. Düzenli hareket ve süt verir herhalde istediğim boyu.

Dostum hareketleri sana zahmet yazabilir misin yada linkini atabilir misin

Bu arada sütün içine bir tutam vanilya atıyorum buzdolabına koyuyorum dünyanın en harika içeceği oluyor denemeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Beyler bu genetik mi? Siz ekstra çaba harcadınız mı?

Babam 1.95 yaşım 15 boy 1.80 .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herc-Ü-Merc kullanıcısına yanıt
    Buradan bir pdf bulmuştum, boy uzatmayla ilgili bir pdf ydi. Eski konuların birindeydi, mobilim şuan bilgisayara geçinde atayım.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Aslında boyum standartın altında değil ama omuzların genişliği kötü oluyor kıyafet alırken bile sorun mesela. Aslında anne tarafında teyzelerim 175 civarı dayım 180+ dedem de uzun ama anneannem kısa 165 civarı. Baba tarafında amcalarım 178 civarı dedem de yine uzun yine babaannem kısa o da 165 civarı. Boy yapı kombinasyonu hep hoşuma gitmiştir.

• 180im yetiyor bana
  • Arkadaş herkesmi 1.85-1.90 bu forumda anlamadım valla.

17 yaşındayım boyum 1.62 benim gibi hobbitler hiç mi yok,baba 1.85,anne 1.65 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SgtWallCroft -- 13 Eylül 2014; 6:39:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SgtWallCroft

Arkadaş herkesmi 1.85-1.90 bu forumda anlamadım valla.

17 yaşındayım boyum 1.62 benim gibi hobbitler hiç mi yok,baba 1.85,anne 1.65 bu arada.

baban baya uzun boyun atar merak etme
  • yaş 14 boy 1.98 yukardan havalar güzel
  • 2.20yim dertliyim

• DH nin samimiyetsizliği asıl bu konuda belli oldu

Herkes mi 1.80+ ya bırakın şimdi.

Benim boyum 1.73 bir 5 cm daha olsaydı iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sıkıntım kız problemi 190 ım kız 160. Arada kafamı sağa sola çarpsam da çarpa çarpa çarpmamayı öğrendim. Kocaeli üni'de uzun olmak zor ama minibüsler ufacık.
    Zayıf ve ayaklarım 48 numara olmasa çok iyi aslında
  • 160 boyundayim, benden uzun herkesi öldürttüm, vurdum vurdum caymadım 20 milyon kişi öldürdüm ama hepsinden kurtulamadım, öldürmediğim her uzun için bana küfür edeceksiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earl Sweatshirt -- 13 Eylül 2014; 9:44:50 >
  • 180-185 ideal arkadaşım.
  • boşver uzun olup saçma muhabbetlerin odağı olmaya gerek yok.

adam diyecek laf bulamaz kavakta da boy var der.

bişey taşırsınız iki kişi bel fıtığı olursun

ayakların zaten kocaman oluyor ayakkabı sıkıntısı çekiyor insan (spor giy hacı)

kızlar baksa ne yazar. kabak gibi meydandasın zaten.

adam seni hemen farkeder. ama kendisi hobit onca insan arasında farkedemedin diye dünya laf eder

tüm pis işleri sana kakalarlar.

ders dinleyen biriysen arka sıralara kovaladıklarından zamanla dersle alakan kalmaz.

çalışan biriysen boyuna göre olmadığı için hiçbişi bedenen de çalışsan masada da otursan hep bel omuz boyun ağrısı çekersin.

uzun boyun hiçbir avantajı yok. sadece kısa olanlar kıskanır okadar.

1,80 den fazla olmak eziyet

bir de DH maşallah yani 190 dan aşağı insan yok.
  • çok uzun olmak genclik yillarinda güzel gorunebilir ama ilerde sıkıntı yaşanabilir . 195 ten sonra sapitiyor zaten .190 daha dengeli duruyor genelde. Lisedeyken sitenin basket sahasina bir cocuk gelmisti 2.11 falanmis arkadaslari 7 cüceler gibi kaliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 13 Eylül 2014; 13:00:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.