Şimdi Ara

1.90 olan arkadaşlarım bir içeri gelebilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
7.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gilardo

1.92 boyum ama 1.80 falan olmak isterdim.
    193 boyundayım ama 188 falan olmak isterdim.Ayakkabı giyince 195 oluyorum kötü oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

1,93 boy var minibüse binince inene kadar boyun felci geçiriyorum yoksa onun haricinde gayet memnunum

Alıntıları Göster
    176 boyum var 16 yaşındayım ideal boy sizce kaç babam 180 ben 182 olmak istiyorum yeterli bir boymu 182
  • quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

176 boyum var 16 yaşındayım ideal boy sizce kaç babam 180 ben 182 olmak istiyorum yeterli bir boymu 182

Yine uzarsın sen. Ama bence ideal boy 175-185 olmalı. Yada 175-190
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

Yine uzarsın sen. Ama bence ideal boy 175-185 olmalı. Yada 175-190

inşallah hocam en azından 180 olmak istiyorum sakallar felan çıktı lise 2 ye geçmeme rağmen (lanet olası jileti vurdum)
  • quote:

Boyum 1.92 minibüslerde sıkıntı oluyor birde her gittiğin yerde ah boyun kaç senin diyenler oluyor
  • Ulan yaş 18e geldi boy kaldı 173

190 olsam da kafamı toplu taşımada çarpa çarpa mal olsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.74 üm ailemin boyunu yazıyorum genetik mi değil mi siz karar verin.
    Babam 1.80
    Annem 1.60
    Kardeşim 1.72(kız)
    Halalarım 1.72-1.71
    Amcam 1.85
    Dayım 1.82
    Kuzenlerim 2.01-1.98-1.95

• quote:

185 falan olmak isterdim
  • Herc-Ü-Merc kullanıcısına yanıt
    Sütün uzamaktan ziyade kemik yapısını güçlendirdiğini okumuştum. Boy uzatma egzersizlerine başlasak hala şansımız var. İstediğim fazla bir şey değil ya, iki ayda bir cm uzamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

1.74 üm ailemin boyunu yazıyorum genetik mi değil mi siz karar verin.
    Babam 1.80
    Annem 1.60
    Kardeşim 1.72(kız)
    Halalarım 1.72-1.71
    Amcam 1.85
    Dayım 1.82
    Kuzenlerim 2.01-1.98-1.95

Kadınların boyu gereksiz erkek çocuk fiziksel özelliklerini en yakın kişi olan babasının ve onun soyundan alır tabi istisnalar olabilir aileden başka birinin genetiğine çekebilirsin bu durumda babadan kısa veya uzun olabilirsin anlaşılan o ki baba tarafın 180-185 baban ve amcan dedende büyük ihtimal o boylarda bu böyle gider yaşın kaç bilmiyorum ama ergenliği tamamladığında baban kadar olman lazım ya da amcanın boyunda aileden başka birine çekebilir genetik bu durumda hiç uzamayıp 174 te kalırsın bil ki bu olmuştur.

Kuzenlerinde o boylara göre(yazdığın aile boylarına) dengesiz şekilde uzunlar.

• zaten en fazla şurda uzayacağın 2 3 cm başkada uzasmassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

Direkt degil de iyi modeller genelde 188.
    185 olanlar genelde 3 cm uzamak istemez aklima mantikli bu geldi yalniz

2 manken düşün birisi 183 birisi 190 bacak boyu göğüs kol bel ölçüleri her şey aynı olsun o arada ki fark ya kafa uzunluğu farkıdır ya da üst gövde uzunluğu farkıdır anlayacağın daha kısa boyda iyi vücut ölçüsü yakalamak mesele 190 hafif atletik yapıda fiziği olsun bacağı kolu ortalamanın üstünde uzundur zaten.

Uzun kisilerin vucut insa etmesi daha zordur. Kafa boyun vs birkac cm fark edebilir de demek istedigini anlamadim.yani konuyu acan arkadas kafasinin mi uzun olmasini istiyor diyorsun?

• quote:

180-183 arası en ideali.sporcu değilsen fazlasını napacan ? boyla üstünlük olsaydı ...
  • quote:

quote:

quote:

2 manken düşün birisi 183 birisi 190 bacak boyu göğüs kol bel ölçüleri her şey aynı olsun o arada ki fark ya kafa uzunluğu farkıdır ya da üst gövde uzunluğu farkıdır anlayacağın daha kısa boyda iyi vücut ölçüsü yakalamak mesele 190 hafif atletik yapıda fiziği olsun bacağı kolu ortalamanın üstünde uzundur zaten.

Uzun kisilerin vucut insa etmesi daha zordur. Kafa boyun vs birkac cm fark edebilir de demek istedigini anlamadim.yani konuyu acan arkadas kafasinin mi uzun olmasini istiyor diyorsun?

Konuda ki arkadaş 185,5 boyum var demiş istediği boy 188 arada ki 2,5 cm farkı anlattım bu ya kafa boyu farkıdır ya üst gövde uzunluğudur ya da bacak boyu farkıdır 2,5 cm de gözle görülür çok az bi fark zaten bende o kadar uzun olmaya gerek olmadığını söylüyorum verdiğim örnekte 7 cmlik fark var bacak boyu kol uzunluğu gibi bütün ölçülerin eşit olduğunu söylerek karşılaştırma yaptım.

Kısacası 190 olup çok uzun olacağına 180-185 olup aynı ölçüleri tutturursan (bacak boyu kol uzunluğu omuz göğüs) daha estetik ve daha güzel duracaktır buna da atletik vücut deniyor zaten olay daha kısa boyda atletik vücuda sahip olabilmek çoğu kişi keşke uzun olsam diye yakınır sebebi uzun boyun estetik olduğudur aslında estetik olan atletik vücuda sahip olmaktır yukarıda saydığım bacak kol uzunluğu gibi burdan da bi sorunu çözmüş olduk.

• quote:

1,93 üm tek problem olan şey bana göre Çift katlı iett otobüsleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Sütün uzamaktan ziyade kemik yapısını güçlendirdiğini okumuştum. Boy uzatma egzersizlerine başlasak hala şansımız var. İstediğim fazla bir şey değil ya, iki ayda bir cm uzamak.

Dostum uzun uzun araştırdım ortalama bir ergenin günlük 1300 mg kalsiyuma ihtiyacı varmış

Yani bu sınıra kadar alırsan kemik uzamasını sertleşmesini ve güçlenmesini gerçekleştirecek kemik uzaması demek bizim uzamamız demek

Pınar yağsız sütün 1 litresinde 1270 mg kalsiyum var gün içinde diğer aldıklarımla beraber 1 lt sütle sınırı dolduracağım

Ve bende aşırı derecede duruş bozukluğu var onuda düzeltirsem uzarım inşallah benim yöntemlerim bunlar sende paylaşırsan sevinirim

• 3 metreyim mutluyum kafami her yere vuruyorum ama yapcak bisey yok naparsin

• Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt
    11 yaşında boyun kaçtı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

11 yaşında boyun kaçtı ?
    Bi biz mi 170lerde kaldık la
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Konuda ki arkadaş 185,5 boyum var demiş istediği boy 188 arada ki 2,5 cm farkı anlattım bu ya kafa boyu farkıdır ya üst gövde uzunluğudur ya da bacak boyu farkıdır 2,5 cm de gözle görülür çok az bi fark zaten bende o kadar uzun olmaya gerek olmadığını söylüyorum verdiğim örnekte 7 cmlik fark var bacak boyu kol uzunluğu gibi bütün ölçülerin eşit olduğunu söylerek karşılaştırma yaptım.

Kısacası 190 olup çok uzun olacağına 180-185 olup aynı ölçüleri tutturursan (bacak boyu kol uzunluğu omuz göğüs) daha estetik ve daha güzel duracaktır buna da atletik vücut deniyor zaten olay daha kısa boyda atletik vücuda sahip olabilmek çoğu kişi keşke uzun olsam diye yakınır sebebi uzun boyun estetik olduğudur aslında estetik olan atletik vücuda sahip olmaktır yukarıda saydığım bacak kol uzunluğu gibi burdan da bi sorunu çözmüş olduk.

Hocam ne demek istiyorsunuz tam olarak? Belli bir kol uzunluğu, boyun uzunluğu ölçütü mü var?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.