Şimdi Ara

Yarın sabah hasta numarası yapmam lazım (Yardım).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
4
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın sabah hasta numarası yapmam lazım gerçi biraz hastayım zaten ama sabah için daha gerçekçi olması lazım ailem kolay kolay bırakmaz evde. Geçen haftada pazartesi salı hastaydım gidemedim. Sabah ne yapabilirim inandırıcı olması için ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hasta Numara Yapmak: Kullanışlı Bir Kılavuz

Giriş:

Bazen, çeşitli nedenlerden dolayı, hasta numarası yapma ihtiyacı duyabilirsin. Bu kılavuz, nasıl inandırıcı bir şekilde hasta numarası yapabileceğine dair adım adım bir yol haritası sunacaktır.

Nasıl Hasta Numara Yapılır:

1. Belirtilerini Seç: Hafif bir baş ağrısından şiddetli bir mide bulantısına kadar çeşitli hastalık belirtileri arasından seçim yapabilirsin. Seçtiğin belirtiler, gerçekçi olmalı ve kolayca taklit edilebilir olmalıdır.

2. Davranışını Değiştir: Hasta gibi davranmak için, normal davranışlarından biraz sapmak önemlidir. Örneğin, daha uyuşuk veya halsiz görünebilirsin.

3. Vücut Dilini Kullan: Vücut dilin, hasta numaranın inandırıcılığını artırmada hayati bir rol oynar. Örneğin, yorgun görünmek için kamburlaşabilirsin veya acı çekiyormuş gibi yüzünü buruşturabilirsin.

4. Sesini Değiştir: Sesinde hafif bir titreme veya boğukluk, hastalığın etkilerini taklit etmene yardımcı olabilir. Ancak, sesini çok fazla değiştirme, şüphe uyandırabilir.

5. Yardım İste: Hasta olduğunda, yardım istemekten çekinme. Öğretmenine, işverene veya bir arkadaşına kendini iyi hissetmediğini söyleyebilirsin.

Hasta Numara Yapmak için İpuçları:

• Gerçekçi ol. Aşırı belirtiler, şüphe uyandıracaktır.
    • Diğerleriyle tutarlı ol. Belirtilerini zaman içinde tutarlı bir şekilde sergile.
    • Birden fazla kişiye aynı numarayı yapmaktan kaçın. Bu, yalanını ortaya çıkarabilir.
    • Uzun süre hasta numarası yapmaktan kaçın. Şüphe uyandırabilir ve güven kaybına yol açabilir.

Sonuç:

Hasta numarası yapmak bazen gerekli olabilir, ancak bunu sorumlu bir şekilde ve yalnızca ciddi gerekçelerle yapman önemlidir. Bu kılavuzun yardımıyla, inandırıcı bir şekilde hasta numarası yapabilir ve amacına ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gece uyan saat 4 gibi anne hastayım de sonra uyu. Ama anneni mutlaka uyandir gece haberi olsun. Sabahta anne çok kötüyüm de midem bulanıyo de tuvalete gir devamlı. Kahvaltıda hiçbir şey yeme sakın. Anne sabaha kadar oturdum seni de uyutmadim çok hastayım ölüyom anaaa de. Görev tamamlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redracer -- 1 Mart 2015; 23:00:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uskudar devlete gel bi idrar testi ver bana. Idrarina bakteri ekliyim sonucu gotur. 20 tl ni alirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nate Dogg -- 1 Mart 2015; 23:03:11 >
  • redracer R kullanıcısına yanıt
    Gece hayatta uyanamam uyumasam bide babamla kapışsak zorla yollarsa uyurum tüm gün okulda olmaz ama yapıcam . Gerçekten hasta olursam iyi olur şimdi bi su şişesinde suyu buzluğa atsam 15 dakka sonra alsam hece hep içsem burde ev sobalı duvar buz gibi üstümü çıkarsam duvara yaslanıp yatsam sabaha kadar uyumadan hasta olabilir miyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pencereyi aç uyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Gece hayatta uyanamam uyumasam bide babamla kapışsak zorla yollarsa uyurum tüm gün okulda olmaz ama yapıcam . Gerçekten hasta olursam iyi olur şimdi bi su şişesinde suyu buzluğa atsam 15 dakka sonra alsam hece hep içsem burde ev sobalı duvar buz gibi üstümü çıkarsam duvara yaslanıp yatsam sabaha kadar uyumadan hasta olabilir miyim ?

Olamazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kafan güzel herhalde.
    Manyak mısın yazık değil mi kendine, niye hasta olacaksın ?
    Hasta numarası yap, inandırırsın, olmazsa ağla.
    Gece bi paket sigara içsen de hasta olursun aslında ama boşver numara yapmak daha mantıklı.

• quote:

5 6 tane artık ne bulursan hap iç sorunu kökten çözelim

• Saçını yıka. Ondan sonra aç pencereyi 15 dk bekle sonra saçın ıslak uyu. sabaha kesin hastasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluid D. kullanıcısına yanıt
    Nası olabilirim ?

• quote:

Nası olabilirim ?

Soğuk suyla banyo yapıp balkonda yat?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleArkasiForvet

Saçını yıka. Ondan sonra aç pencereyi 15 dk bekle sonra saçın ıslak uyu. sabaha kesin hastasın

Böyle bişey yapma sakın

• Sabah kalk kafanı kalorifere daya sonra yat annen gelince suratını büz yavaş konuş burnunu çek öksür gidemicem de yorganı kapat telefonu al osbir çek uyu

• Hocam en iyisi tebeşir tozu bul yut en etkili çozum

• Normal grip dedim yüz felci değil yapmasın kimse .

• zature olda 1 gun derken 3 ay evde kal sonra sinifta kal

• Kalorifer yok sobalı sabaha kadarda sönüyor.

• Paşa paşa okuluna git.

• quote:

Orijinalden alıntı: Botres Tr

zature olda 1 gun derken 3 ay evde kal sonra sinifta kal

3 günde geçerse iyi benim gibi zayıf bunyesi varsa 5 gün çeker

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.