Şimdi Ara

Yarın sabah hasta numarası yapmam lazım (Yardım). (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
4
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok evde hiçbir yerde. Hemde o tehlikeliymiş sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Yok evde hiçbir yerde. Hemde o tehlikeliymiş sanırım.

Evet hocam ama numara yapamıyorsanız tek çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hasta numarası yapmak istiyorsunuz?
  • Sonuç hasta numarası yapıldı yenmedi sopayı yiyerek okula postalandı büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 2 Mart 2015; 9:31:36 >
  • Yahu ne adamlarsiniz sabah sabah iyi güldüm bende yarim saat ileri alinan dersi unutmusum erken gelip bu yorumlari okudum:hayat

• Sonuç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara koptum

• Yarın denersin kardeş :

Aksam de ki anne ciğkofte istiyom yapalım mı ve ya alalım mı aldır onu gece süreklinses çıkart tuvalete git sabah da de ki vırrik olmuşum annneeee :////

Denendi onaylandı evdeyim şu an

• Gittin dime
  • @Sinekli Bakkal Çok sert bir hocanın verdiği çok ödevi yapmadım (yapamadım). Ama gece filan yetiştirdim okulda bitirdim yani gittim okula .

@Jeet Kune Do Ben diyorum ölüyorum çok hastayım evdekiler diyor oyalanma arabayı kaçıracan hiç takan yok bende sinir oldum gittim okula zaten gitmemem için neden kalmamıştı .

@komikolojimsi Neyse gittik artık okula .

@AoE_Bsrn Sonuç gittim okula . Ödevi yapmadığım için gitmeyecektim ama yaptım gece yatınca sabah kalkınca biraz numara yaptım ama takan yoktu bende gittim ama geçen haftada pazartesi ve salı hasta olduğumdan kalmıştım o yüzdende yolladılar.

@ManyakFilozof Gittim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Gece hayatta uyanamam uyumasam bide babamla kapışsak zorla yollarsa uyurum tüm gün okulda olmaz ama yapıcam . Gerçekten hasta olursam iyi olur şimdi bi su şişesinde suyu buzluğa atsam 15 dakka sonra alsam hece hep içsem burde ev sobalı duvar buz gibi üstümü çıkarsam duvara yaslanıp yatsam sabaha kadar uyumadan hasta olabilir miyim ?

Muhtemelen ölürsün.

• Yaptım sabah biraz genizde yanma ve öksürük vardi ilaç içmedim ama geçti okulada gittim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kafayı yemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihankrk

Sabah kalk kafanı kalorifere daya sonra yat annen gelince suratını büz yavaş konuş burnunu çek öksür gidemicem de yorganı kapat telefonu al osbir çek uyu

Yatakta kahkaha attim gözümden yas geldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.