Şimdi Ara

Beyler yarın okula gitmemek için mazeret lazım , ÖNERİ İÇERİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
44.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler mazeret lazım gitmemem için , öneri bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okuldan Kaçmak için Etkili Taktikler

Öğrencilik hayatınızda, zaman zaman okula gitmek istemeyebilirsiniz. Bu durumlarda, okula gitmemek için kullanabileceğiniz bazı taktikler vardır.

Sağlık Sorunları İddiası:

• Okuldan gitmemek için taktikler arasında en yaygın olanı, hasta olduğunuzu iddia etmektir. Hafif baş ağrısı, mide bulantısı veya ateş gibi belirtilerle okula gitmemeniz anlaşılır olacaktır.

Ailevi Sorunlar:

• Ailede bir cenaze, hastalık veya acil durum gibi ciddi bir ailevi sorununuz varsa, öğretmeninize bildirerek okula gitmemek için izin alabilirsiniz.

Taşımacılık Sorunları:

• Okuldan kaçmak için ne yapılır diye düşündüğünüzde, ulaşım sorunları da geçerli bir mazeret olabilir. Otobüsünüzün arızalanması veya servisinizin gelmemesi gibi durumlarda, okula geç kalabilir veya gitmeyebilirsiniz.

Dini Bayramlar:

• Eğer dini bir bayramınız varsa, okula gitmemeniz için yasal bir hakkınız vardır. Bu durumda, önceden öğretmeninize bilgi vererek izin alabilirsiniz.

Önemli Randevular:

• Doktor randevusu, diş muayenesi veya mahkeme duruşması gibi önemli bir randevınız varsa, okula gitmemek için izin isteyebilirsiniz.

Okuldan gitmemek için yapılması gerekenler arasında, öğretmeninize zamanında haber vermek de önemlidir. Mümkünse, bir gün önce veya sabah erken saatlerde okula gitmeyeceğinizi bildirin. Ayrıca, mazeretinizi destekleyen bir belge veya kanıt sunmanız gerekebilir.

Okuldan gitmemek için bahaneler kullanırken, dürüst ve inandırıcı olmanız önemlidir. Çoğu öğretmen, geçerli bir mazeretiniz varsa anlayışlı olacaktır. Ancak, sürekli olarak okula gitmemek için bahaneler uydurmanız, güvenilirliğinizi zedeleyebilir.

Öğrenciler, okula gitmeme bahaneleri kullanırken dikkatli olmalıdır. Geçerli bir nedeniniz yoksa, okula gitmekten kaçınmak doğru değildir. Eğitiminiz için okula gitmek önemlidir ve okula gitmemek hem akademik performansınızı hem de genel gelişiminizi olumsuz etkileyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Black Ops 2 oynayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

Black Ops 2 oynayacağım.
    seni zorla okula yollamak isterlerse "dolarım kobrayı boynugna" diyerek tehdit et
  • quote:

Orijinalden alıntı: interesante

seni zorla okula yollamak isterlerse "dolarım kobrayı boynugna" diyerek tehdit et

• sular kesildi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: interesante

Alıntıları Göster
    tebesir + su =bahane
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

sular kesildi de
    sabah erkenden kalk, tuvalete koş hızlıca giderken ses çıkar biraz. tuvalete girdiğin an yerlere kus. eşek onaylı %100
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARALI KÜRT

sabah erkenden kalk, tuvalete koş hızlıca giderken ses çıkar biraz. tuvalete girdiğin an yerlere kus. eşek onaylı %100

Alıntıları Göster
    Yarın 120 sayfalık sınavım var 2 adet ve sadece 1 saat çalıştım iki sınavada. Ben bile gidiyorum sende git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

Yarın 120 sayfalık sınavım var 2 adet ve sadece 1 saat çalıştım iki sınavada. Ben bile gidiyorum sende git.

Alıntıları Göster
    olm kalk sabah giyin dışarı çık okula gitme ama bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

olm kalk sabah giyin dışarı çık okula gitme ama bu kadar

mevzu bu gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

tebesir + su =bahane

Alıntıları Göster
    (Dediğim şeyler orası soğuk ve rüzgarlıysa geçerlidir) önce sıcak bi duş al sonra kolları uzun kalın bir kazak ve mayo gir ayaklarında da çorap olsun sonra kovaya sıcak su doldur başka bir kovaya soğuk su doldur çatıya çık kafandan aşağı sıcak suyu dök arkasından soğuk suyu dök şoku yedin mi zaten mekanizma emilimi hasar görecektir tuz biber olsun diye o rüzgarlı ve soğuk havada ıslak don ve kazakla bekle ıslak çoraplarla da soğuk bir beton veya mermere basarsan mekanizma tamamen çökecek ve 2-3 gün yatacaksın işte rahat.
    Yan Etkileri:
    Tabi mekanizma dağılacağı için cıvık olacak eğer os*rukla beraber s*çarsan temizlik zor olacaktır .Yediğin içtiğin her şey sümük sentezinde kullanılacak ve daha bir çokları.Ama 2-3 gün rahatsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

aga naptın sen

Önerilere devam beyler iyi gidiyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElvanDalton

quote:

aga naptın sen

Hemde baraj ders. Halsizlik , mide bulantısı , baş ağrısı gibi şikayetlerle git . Arada öksürme ve burun akıntısı şikayetlerim var de %90 gitmezsin.
  • quote:

quote:

aga naptın sen

Alıntıları Göster
    sabah kalk annen yemeği hazırlayıp geri yatıyorsa tamam de yerken uyuma takliti yap vakit geçince yollamaz.
    olmadı tam merdivenden inerken yere at kendini ayağım burkuldu de doktora götürürlersede dokunursa ah uh de
    olmadı pantolonunu ıslat sıcak suyla ya üstüme döküldü de yada gece işemişim de

• quote:

Orijinalden alıntı: ntfameraw

sabah kalk annen yemeği hazırlayıp geri yatıyorsa tamam de yerken uyuma takliti yap vakit geçince yollamaz.
    olmadı tam merdivenden inerken yere at kendini ayağım burkuldu de doktora götürürlersede dokunursa ah uh de

1. Öneri iyiymiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ntfameraw

1. Öneri iyiymiş

Alıntıları Göster
    Araba çalışmadı, vurdururken geç kaldım de.

• Ceyranda kal.Hasta olduktan sonrada doktora git raporunu al.
    Yok amacım rapor fln degil diyorsan
    Yanına beden kıyafetlerini al.Bodrumda fln giyin.sonra istedigini yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

(Dediğim şeyler orası soğuk ve rüzgarlıysa geçerlidir) önce sıcak bi duş al sonra kolları uzun kalın bir kazak ve mayo gir ayaklarında da çorap olsun sonra kovaya sıcak su doldur başka bir kovaya soğuk su doldur çatıya çık kafandan aşağı sıcak suyu dök arkasından soğuk suyu dök şoku yedin mi zaten mekanizma emilimi hasar görecektir tuz biber olsun diye o rüzgarlı ve soğuk havada ıslak don ve kazakla bekle ıslak çoraplarla da soğuk bir beton veya mermere basarsan mekanizma tamamen çökecek ve 2-3 gün yatacaksın işte rahat.
    Yan Etkileri:
    Tabi mekanizma dağılacağı için cıvık olacak eğer os*rukla beraber s*çarsan temizlik zor olacaktır .Yediğin içtiğin her şey sümük sentezinde kullanılacak ve daha bir çokları.Ama 2-3 gün rahatsın.

Binanin 2 . Katindan atlasan bundan iyi

• quote:

Yan Etkileri:

profesyonel(yazılışını bilmiyorum) öğrenci

• quote:

Orijinalden alıntı: AllameFan

quote:

Yan Etkileri:

profesyonel(yazılışını bilmiyorum) öğrenci

adam hard liseli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.