Şimdi Ara

20 lik diş ağrısı kabir//azabı allah rızası için yardım edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • allah belamı verdi sonunda sürüm sürüm sürünüyorum cumadan beri yemek yiyemiyorum   doğru dürüst haplar ile zar zor ayakta duruyorum uyuyamıyorum halim yok midem delinecek az kaldı bilincim yerinde değil tam olarak ben böyle bir ağrıyı hiçbir şekilde görmedim   yaşama sevincimi elimden aldı hayattan soğudum sol en alttaki en arkadaki 20 diş çıkmaya çalışıyor alt çenemim zaten yarısı zar zor açılıyor gördüğüm kadarıyla şişkinlik var o bölgede çıkan dişin ucu hafiften gözüküyor %15 %20 civarında çıkmış gibi işe gidemedim cumartesi 2 adet nöbetçi eczane gezdim hiçbir şekilde doktor yazmadan antibiyotik vermediler apranax ağrı kesici alabildim bi şekilde arkadaşımdan buldum agumentin hap aldım 5 saate bir apranax 10 saate bir agumentin alıyorum acile gittim ne ilaç yazıyor ne bir şey iğne yapabiliriz diyorlar çekin diyorum çekmiyorlar oda bir işe yaramadı bulunduğum yerde tüm dişçileri kapı kapı gezdim yarım depodan fazla benzin yaktım park cezası yedim yunus trafik polisiyle atıştım eczacı ile tartıştım arabayı sürttüm tampon göçtü yine de bulamadım (hiçbiri umrum da değil) internet üzerinden araştırdığım koca karı yöntemlerinden başka şansım kalmadı maalesef tek umudum arife günü pazartesi açık 1 dişçi bulabilmek oda ilgilenir ise tabi artık yalvarıp yakaracağım gerekirse 4 misli ödeme yapacağım yeter ki kurtarsın beni

internetten bulduğum aklınıza gelebilecek her yolu deniyorum

normalde sigara içen birisi değilim haftada 1 2 adet oda belki gittim 1 paket aldım dumanı ağrı yapan bölgeye tutun iyi gelebilir dendi bir işe yaramadı yarım paket bitti

pamuğa kolonya döktüm bastırdım oraya olmadı

buz koydum ters tepti daha beter oldu

çörek otu vanilya limon onlarca baharat çeşidini evde ne bulduysam pamuğa bastım koydum fayda etmiyor

sıcak suyla anlık rahatlama yapabildim

en işe yarayanı 4 5 saniye rahatlatan tuzlu su oldu 4 5 saniye bile bana yaşama belirtileri verdi

aldığım ilaçlar ağır geliyor inceden baş dönmesi yapıyor sersemletiyor biraz toparlarsam araba kullanacak kadar en yakındaki tekel bayiye gidip rakı alıp o bölgeye koyacağım

varmış başka aklınıza gelen bunlar dışında ne olursa yapabileceğim başka bir şey aklınıza ne gelirse gelsin her şeyi yazın allah rızası için yardım yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 18 Temmuz 2021; 13:5:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

20'lik Diş Ağrısı: "Kabir Azabı"

20'lik diş ağrısı, dayanılmaz bir acıya neden olabilir ve "kabir azabı" olarak tanımlanacak kadar şiddetlidir. Bu ağrı, genellikle diş etinde şişme, hassasiyet ve yüzün ilgili kısmında ağrı ile kendini gösterir.

20'lik dişler ağrılıysa mutlaka bir diş hekimine görünmeniz önerilir. Tedavi seçenekleri, ağrının şiddetine ve dişin konumuna göre değişebilir. Bazı durumlarda, dişi çıkarmak gerekebilir.

Ağrıyı hafifletmek için bazı ev ilaçları da deneyebilirsiniz. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• Ilık tuzlu suyla gargara yapmak
    • Diş etlerine soğuk kompres uygulamak
    • Ağrı kesici ilaçlar almak

Ancak, bu ev ilaçlarının sadece geçici rahatlama sağlayabileceğini ve altta yatan sorunu çözmeyeceğini unutmayın. 20'lik diş ağrısında en etkili tedavi yöntemi bir diş hekimine başvurmaktır.

Anahtar Kelimeleri İçeren Cümleler:

• 20'lik diş ağrısı, "kabir azabı" olarak tanımlanacak kadar şiddetlidir.
    • Mutlaka bir diş hekimine görünmeniz ve 20'lik diş ağrınızın tedavisini yaptırmanız önerilir.
    • Altta yatan sorunu çözmek için ev ilaçları geçici bir rahatlama sağlayabilir, ancak en etkili tedavi yöntemi bir diş hekimine başvurmaktır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öncelikle Allah yardımcın olsun üstad. Lanet bir ağrıdır bu diş ağrısı seni anlıyorum çünkü bende çektim bu ağrıyı sonra dışı cektirdim kurtuldum. en mutlu anini bir dış agrisi bozar. Belli ki uyutmayan ve uykudan kaldıracak seviyede bir ağrı .o zaman yarına kadar apranax ile idare et üstad. Yarın bir dişçi bulabilirsen git hatta senin için bende bakaim bulursam yazayım sana burdan seni çok iyi anlıyorum o diş ağrısı yuzunden en yakınlarini bile kalbini kirabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kolonya, karanfil çörek otu vs bunlar açık yara varsa etki eder. rakıyı alıp oraya koyacağına içeceksin ki bir işe yarasın.

bulunduğun yerde ağız ve diş sağlığı merkezi/hastanesi yok mu orada nöbetçi doktor oluyor.

o da yoksa apranaxla antibiyotiğe yükleneceğine bir kaç gün kafan iyi gez daha iyi.

• Üstad İstanbul'daysan buldum sana randevu da aldım

+90 533 582 82 79: Postane sokağı murat dersanesi karşısı Hüseyin Özer ismerkezi
    +90 533 582 82 79: Mecidiyeköy

Aradım Çekebiliriz dediler hemen bugun hemen git yarın gündüz kapalı aksam 8 de açılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abehayraannn -- 18 Temmuz 2021; 13:21:16 >
  • Kardeş napıyon sen ya, diş ağrısı beklemekle geçen, kendi kendine iyileşen bir şey değil ki. Acilen cerrahi kısmı olan bir diş hastanesine git ve yirmiliklerini çektir. Ne kadar beklersen durumun o kadar kötüleşir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abehayraannn

Öncelikle Allah yardımcın olsun üstad. Lanet bir ağrıdır bu diş ağrısı seni anlıyorum çünkü bende çektim bu ağrıyı sonra dışı cektirdim kurtuldum. en mutlu anini bir dış agrisi bozar. Belli ki uyutmayan ve uykudan kaldıracak seviyede bir ağrı .o zaman yarına kadar apranax ile idare et üstad. Yarın bir dişçi bulabilirsen git hatta senin için bende bakaim bulursam yazayım sana burdan seni çok iyi anlıyorum o diş ağrısı yuzunden en yakınlarini bile kalbini kirabilirsin.

çok sağ olun hocam söyledikleriniz harfi harfine doğru annemle bile tartıştım kendimde değilimki doğru dürüst bayram zehir oldu umarım yarın açık bir yer bulabilirim tek ümidim o maalesef yoksa bayram sonuna kadar pert şekilde devam

• quote:

Orijinalden alıntı: _giray_

Kardeş napıyon sen ya, diş ağrısı beklemekle geçen, kendi kendine iyileşen bir şey değil ki. Acilen cerrahi kısmı olan bir diş hastanesine git ve yirmiliklerini çektir. Ne kadar beklersen durumun o kadar kötüleşir.

hocam bulunduğum yer küçük bir ilçe burada diş hastanesi diye bir şey yok maalesef özel olanlar tamamı kapalı komple devlet acil bölümü sadece iğne yapıp gönderiyor etkisi oda iğne etsini kayıp edene kadar sürüyor maalesef olsa açık bir yer gitmez olur muyum hiç  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

kolonya, karanfil çörek otu vs bunlar açık yara varsa etki eder. rakıyı alıp oraya koyacağına içeceksin ki bir işe yarasın.

bulunduğun yerde ağız ve diş sağlığı merkezi/hastanesi yok mu orada nöbetçi doktor oluyor.

o da yoksa apranaxla antibiyotiğe yükleneceğine bir kaç gün kafan iyi gez daha iyi.

açık yara olduğunda etki ettiğini yeni öğrenmiş oldum sayenizde desenize ondan dolayı hiçbir işe yaramadı ve maalesef bulunduğum ilçe küçük bir yer burada diş hastanesi namına en ufak bir şey yok özeller tamamı kapalı devlet acil bölümün de de bakılmıyor vallahi artık öyle yapacağım rakıyı en mantıklısı

• Sadece başlığı okudum.Diş ağrısı kötüdür onu biliyorumda.
    Her gördüğüm yerde bu 20 lik diş mevzuu berbat birşeymiş o kadarını biliyorum.Benden uzak olsun.
    Nasıl yapılır bilmiyorumda bir an önce kurtulmaya bak.Geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 18 Temmuz 2021; 15:0:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

açık yara olduğunda etki ettiğini yeni öğrenmiş oldum sayenizde desenize ondan dolayı hiçbir işe yaramadı ve maalesef bulunduğum ilçe küçük bir yer burada diş hastanesi namına en ufak bir şey yok özeller tamamı kapalı devlet acil bölümün de de bakılmıyor vallahi artık öyle yapacağım rakıyı en mantıklısı

Alıntıları Göster
    yukarıda biri adres atmış baktın mı yarın açıkmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet Diş hastaneleri asla Diş çekimi yapmıyor dolgu bile yapmıyorlar. SGK ödemeleri anca havaya gidiyor. Kaç aylar geçti diş cerrahisi neden açılmaz valla Pessss. Kaç yakınım sırf bu yüzden kaç sözde Diş hekimiyle kavga etti yok abi adamlar iş yapmıyor . Sözde pandemi destek ekibindelermis anca boş boş oturup geliyor çoğu kendim gördüm. Randevu alınan genel dis bölümünde sadece öylesine muayene ediyorlar yolluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Locaste Siarnaq -- 18 Temmuz 2021; 16:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

yukarıda biri adres atmış baktın mı yarın açıkmış

Alıntıları Göster

Baktım hocam ama maalesef ben İstanbul da değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 18 Temmuz 2021; 19:5:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locaste Siarnaq

Devlet Diş hastaneleri asla Diş çekimi yapmıyor dolgu bile yapmıyorlar. SGK ödemeleri anca havaya gidiyor. Kaç aylar geçti diş cerrahisi neden açılmaz valla Pessss. Kaç yakınım sırf bu yüzden kaç sözde Diş hekimiyle kavga etti yok abi adamlar iş yapmıyor . Sözde pandemi destek ekibindelermis anca boş boş oturup geliyor çoğu kendim gördüm. Randevu alınan genel dis bölümünde sadece öylesine muayene ediyorlar yolluyor.

Bana göre en kötü özel dişçi devletten iyidir bizim buradaki devlet hastanesinde aşağı yukarı aynı anlattığınız gibi maalesef

• berke_17. kullanıcısına yanıt

Hocam bir şekilde acilen il merkezine gidip diş hastanesine kendinizi atın. Kendi kendinize gitme olanağınız yoksa gittiğiniz acile gidip beni sevk edin diye ağlamayı deneyin. Ne kadar beklerseniz durumunuz o kadar kötüleşir, hiçbir şey acıya fayda etmez. Allah yardımcınız olsun hocam.

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    Zaten Diş artık özel oldu. Devlet dişcisi yan gelip yatma yeri. Ben o zaman ne anladım ayda 1500 lira geçen kesintiden. Bana verin ben gideyim tedavimi olayım. 20lik gömülü Tek diş çekimi 2k dan başlıyor. Normal diş çekimi 300-400 arasında. Bu insanlar yazık değil mi?

• Seninki çıkarken ağrıyor, benimki çürürken. Bu diş gelirken de acıtıyor giderken de, fakat çürükken yaşayacağın acıyı bir bilseydin, o dişini hiç kullanmaz sağlam haliyle çektirirdin. gözlerin görmez, kulakların duymaz, acıdan başın döner. aradan 3 seneden fazla geçmiş, 20lik dişin tahminimce şimdi yerinde sağlam şekilde duruyordur. Bir çürüsün de gör bak neler oluyor. Uyuştursan uyuşmaz, çeksen çekilmez, ağrı kesici kesmez, apranax falan anca hafifletir. üst çenedeki 20lik diş beyne daha yakın olduğu için asıl ızdırap orada başlıyor. Ben üst 20lik dişi 3 gün önce çektirdim, şimdi sol üst 20lik çürük dişimin ızdırabı var, onu da çektirebilirsem çektireceğim, fakat anestezi bile uyuşturmuyor. Yaşın benim gibi 40lara gelince çoğu çürüyecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.