allah belamı verdi sonunda sürüm sürüm sürünüyorum cumadan beri yemek yiyemiyorum internetten bulduğum aklınıza gelebilecek her yolu deniyorum normalde sigara içen birisi değilim haftada 1 2 adet oda belki gittim 1 paket aldım dumanı ağrı yapan bölgeye tutun iyi gelebilir dendi bir işe yaramadı yarım paket bitti pamuğa kolonya döktüm bastırdım oraya olmadı buz koydum ters tepti daha beter oldu çörek otu vanilya limon onlarca baharat çeşidini evde ne bulduysam pamuğa bastım koydum fayda etmiyor sıcak suyla anlık rahatlama yapabildim en işe yarayanı 4 5 saniye rahatlatan tuzlu su oldu 4 5 saniye bile bana yaşama belirtileri verdi aldığım ilaçlar ağır geliyor inceden baş dönmesi yapıyor sersemletiyor biraz toparlarsam araba kullanacak kadar en yakındaki tekel bayiye gidip rakı alıp o bölgeye koyacağım varmış başka aklınıza gelen bunlar dışında ne olursa yapabileceğim başka bir şey aklınıza ne gelirse gelsin her şeyi yazın allah rızası için yardım yardım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 18 Temmuz 2021; 13:5:31 > |
20'lik Diş Ağrısı: "Kabir Azabı"
20'lik diş ağrısı, dayanılmaz bir acıya neden olabilir ve "kabir azabı" olarak tanımlanacak kadar şiddetlidir. Bu ağrı, genellikle diş etinde şişme, hassasiyet ve yüzün ilgili kısmında ağrı ile kendini gösterir.
20'lik dişler ağrılıysa mutlaka bir diş hekimine görünmeniz önerilir. Tedavi seçenekleri, ağrının şiddetine ve dişin konumuna göre değişebilir. Bazı durumlarda, dişi çıkarmak gerekebilir.
Ağrıyı hafifletmek için bazı ev ilaçları da deneyebilirsiniz. Bunlar arasında şunlar yer alır:
- Ilık tuzlu suyla gargara yapmak
- Diş etlerine soğuk kompres uygulamak
- Ağrı kesici ilaçlar almak
Ancak, bu ev ilaçlarının sadece geçici rahatlama sağlayabileceğini ve altta yatan sorunu çözmeyeceğini unutmayın. 20'lik diş ağrısında en etkili tedavi yöntemi bir diş hekimine başvurmaktır.
Anahtar Kelimeleri İçeren Cümleler:
- 20'lik diş ağrısı, "kabir azabı" olarak tanımlanacak kadar şiddetlidir.
- Mutlaka bir diş hekimine görünmeniz ve 20'lik diş ağrınızın tedavisini yaptırmanız önerilir.
- Altta yatan sorunu çözmek için ev ilaçları geçici bir rahatlama sağlayabilir, ancak en etkili tedavi yöntemi bir diş hekimine başvurmaktır.