Şimdi Ara

20 lik diş yardım edin yalvarırım uyuyamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
7.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

quote:

Orijinalden alıntı: Technology41

ben geçende 20lik dişimi ilerde sorun çıkarmasın diye çektirdim.Ama ağrı yapmadı gibi birşey yani 10/2 (çürük değildi belki ondandır).sanırım benimki ileri derece değil?

Benim sorunum aslında dişten başladı anestezi iğnesine alerjim olduğu için içinden çıkılmaz bir hal aldı :(

Allah kolaylık versin hocam:S Başka doktorlarada danış anestezi alerjisini nasıl geçebileceğini.Alerjinin tedavisi yok mu?
  • Bir gömülü diş vardır bir de normal 20 lik diç benim 2 si normal 2 si gömük.Normalleri çektirdim gömlüler ameliyatla 1-2 ay sonraya gün veriyorlar.Üniversitedeki diş cerrahları çekiyor veya özel klinik'te.
    Bu arada senin vurulan anesteziye karşı bir allerjin varsa.Kapsamlı bir yere gitmen gerekir.öyle her yerde çektirme şu ana kadar hiç diş çektirme,kanal dolgu felan yaptırmamışmıydın. Allerjiyi fark etmedinmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: divane2

Bir gömülü diş vardır bir de normal 20 lik diç benim 2 si normal 2 si gömük.Normalleri çektirdim gömlüler ameliyatla 1-2 ay sonraya gün veriyorlar.Üniversitedeki diş cerrahları çekiyor veya özel klinik'te.
    Bu arada senin vurulan anesteziye karşı bir allerjin varsa.Kapsamlı bir yere gitmen gerekir.öyle her yerde çektirme şu ana kadar hiç diş çektirme,kanal dolgu felan yaptırmamışmıydın. Allerjiyi fark etmedinmi.

Daha önce malesef hiç çekim olmadı 1 defa anestezi oldu ondada korkudan bayılmıştır diye geçiştirilmiş ancak korkmadığımı kendim bilmekte ve yine nefes alamamaktaydım ancak bu durum simdi çok daha farklı bir boyuta erdi hayatla ölüm arasında gidip geldiğim söylendi yanı kısacası fiş hastanesi riski alamayıp çapaya sevketti daha iyisi varmıdır bildiğiniz ? Yada daha kapsamlı biyer türkiyede ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeri gelmişken söyliyeyim yaşım 18. 20 lik dişim çıkıyor yavaştan erken değilmi sizce
    normalde kaç yaşında çıkması lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

quote:

ben geçende 20lik dişimi ilerde sorun çıkarmasın diye çektirdim.Ama ağrı yapmadı gibi birşey yani 10/2 (çürük değildi belki ondandır).sanırım benimki ileri derece değil?

Benim sorunum aslında dişten başladı anestezi iğnesine alerjim olduğu için içinden çıkılmaz bir hal aldı :(

Allah kolaylık versin hocam:S Başka doktorlarada danış anestezi alerjisini nasıl geçebileceğini.Alerjinin tedavisi yok mu?

Bunun için anestezinin içindeki hangi maddeye alerjim olduğu bulunmalı ve daha sonrasında çözüme gidilebileceği söyleniyor yani 20 lik diş bahane oldu bi yandan allah korusun bir kaza geçirsek anesteziden gitcekmişiz.. bununda iyi bi tarafı yok gerçi.. spora gidemiyorum uyuyamıyorum düzgün kendimi işimr veremiyorum.. ve çözümede bir türlü ulaşamıyorum :(

• Çapa iyidir kapsamlıdır.Fakat sıra rendevu olayı sıkıntılı olabilir.Verilen uyuşturucu'nun alternatifi ne olabilir nasıl çekim yapılır onun hakkında bir bilgi alabilirsin en azından bir yerden başlaman lazım.Git araştırılsın nedeni.
    Yeri gelir elin kolun kesilir yine lokal anestezi yapılması gerekir yine bu duruma gelirsin.Onun için çaresine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: divane2

Çapa iyidir kapsamlıdır.Fakat sıra rendevu olayı sıkıntılı olabilir.Verilen uyuşturucu'nun alternatifi ne olabilir nasıl çekim yapılır onun hakkında bir bilgi alabilirsin en azından bir yerden başlaman lazım.Git araştırılsın nedeni.
    Yeri gelir elin kolun kesilir yine lokal anestezi yapılması gerekir yine bu duruma gelirsin.Onun için çaresine bak.

Sevk ile gideceğim için inşallah çözüm daha kısa sürede olur ilgilendiğiniz için teşekkür ederim burada konuyu okuyan arkadaşların tavsiyeleri çok önemli.. benim için

• geçmiş olsun hocam diş ağrısı zor
  • 2 tane yatay ve gömülü 20'lik dişi, 1 tane de çürük dişi aynı anda çektirdim.

Yarım saat falan sürmüştü, hiç sorun yaşamamıştım. Dikiş falan da atıldı. Sadece ilk gün ağrımıştı o kadar.

• 16-20 arası cikar 20'likler. Benim de 20lik var bitane yan duruyor sanki sağ arkada dis hekimim suan bir sikintisi yok ama ileride sorun olabilir o zaman çekeriz dedi bende tamam dedim.

3 dolgu + 2 kanal ted. ve kaplama + 1 estetik dolgu yaptirdim. Sonuç disciden korkmak cok yanlismis yeni anladim daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 8 Mayıs 2014; 22:49:02 >
  • anladım erken değil yani.benimde şuan birisi düzgün çıkıyor diğerleri daha çıkmadı şişkinlik var umarım içte felan kalmazda çektirmem gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

geçmiş olsun hocam diş ağrısı zor

Teşekkür ederim diş ağrısı olsa keşke tek problem :( kurtulamamak daha zor

• edolar forte kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: style_ouf_5

edolar forte kullan

Ne için ? Apse geçti 1000mg alfasilin ile ancak başka sıkıntılar çıktı ilk msja eklendi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.