Şimdi Ara

20 lose streak atıp plattan golda düşme sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün eleştirilere açığım fakat 1910 elodan 1800 eloya kadar düştüm carrylediğim 6-7 oyunu da kaybettim arada.Soloq attığım içinmidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Of Lotus .

Bütün eleştirilere açığım fakat 1910 elodan 1800 eloya kadar düştüm carrylediğim 6-7 oyunu da kaybettim arada.Soloq attığım içinmidir ?

Carrylediğin oyunu kaybedemezsin dostum. Eğer o oyunu kazanmışsan ve takımında en çok işi yapan hatta neredeyse tek iş yapan sensen carrylemiş olursun.
    Ben böyle düşünüyorum yani

Ayrıca soloq daha iyi bence, 10 maçımda 2 kere duoyla girdim 2 lose aldım. Birde duo olunca bir şey de söyleyemiyorsun en iyisi yalnız takılmak. Ya da high elo arkadaşına bronz hesap vereceksin öyle girip free win alacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Bütün eleştirilere açığım fakat 1910 elodan 1800 eloya kadar düştüm carrylediğim 6-7 oyunu da kaybettim arada.Soloq attığım içinmidir ?

Carrylediğin oyunu kaybedemezsin dostum. Eğer o oyunu kazanmışsan ve takımında en çok işi yapan hatta neredeyse tek iş yapan sensen carrylemiş olursun.

Ayrıca soloq daha iyi bence, 10 maçımda 2 kere duoyla girdim 2 lose aldım. Birde duo olunca bir şey de söyleyemiyorsun en iyisi yalnız takılmak. Ya da high elo arkadaşına bronz hesap vereceksin öyle girip free win alacaksınız

adamların noxusa giriyoruz 40-15 gibi killer nexusdan çeviriyor adamlar ve 17-7-15 gibi bir lux oynuyodum birinde.21-4 quadra attığım graves falan kaçırdımda yani tavsiyeniz yokmu abi w/l battı zaten

• Plata çıktıktan sonra soloq atman riskli.En azından bi yakınınla girip mid solo git.

Edüt: En kötü ihtimalle bana solo ver jungle oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CusseD- -- 23 Ocak 2014; 15:48:14 >
  • quote:

quote:

quote:

adamların noxusa giriyoruz 40-15 gibi killer nexusdan çeviriyor adamlar ve 17-7-15 gibi bir lux oynuyodum birinde.21-4 quadra attığım graves falan kaçırdımda yani tavsiyeniz yokmu abi w/l battı zaten

Takım tamamen çöp değilse orianna ile taşınıyor ben taşıyorum yani rahatça :D

Ama en temizi assasin jungle oynamak. Kha jungle dene veya jax jungle dene bu ikisiyle de 2 günde bronz hesabı silver yaptım

• quote:

quote:

quote:

benimde başıma geldi adam vurmadı trolledi ve kaybetmiştik böyle durumlarda bir şey yapamazsın (bence) takıma bağırıp çağıracaksın düzelin lan diye yoksa söveceksin

• Az ara ver sonra duo bul başla derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0-3k mmr boost yapılır
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek takla atmadığım kaldı maç kazanmak için riotun hazırladığı videolardaki gibi moral falan veriyorum süpersin falan filan çektiğim maçlardada kaybedince pek umudum kalmadı.

@Cussed nikneym yazarsan eklerim konuşuruz sevgili kardeşim
  • Plat da ciddi sorun var dostum. Plat liginde eğer elon iyi ise benim diamondlarla bile maç yaptığım oluyordu plat 5 iken mesela o şekilde güzel takımlar denk geliyor ama eğer kötü bir streak yakalarsan gold ligindekilerle maç yapmaya başlıyorsun ve bu da oyun kalitesinde düşüş ve şans faktörünün daha çok devreye girmesi ve yenilme ihtimalinin de artması demek oluyor. Kısacası sen bi win streak yakalamaya bak oyununa güveniyorsan gerisi gelir. Bikaç maç çok asıl tryhard oyna.
  • Sırf o sözlük ağzıyla saf saf "sorunsal" dediğin için bronza düşmeni temenni ediyorum. Iyy...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Sırf o sözlük ağzıyla saf saf "sorunsal" dediğin için bronza düşmeni temenni ediyorum. Iyy...

gold 1 55 puan zaten silver garanti düşecekmişim gibi . ekşici değilim bu arada -.
  • challanger geliyor maçlarıma imanım gevriyor gold 1im..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.