Şimdi Ara

Sürekli noob takım geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 200 winim var ranked girmiyorum daha , bugün 5 oyun oynadım shen'le topta sürekli aldım laneyi ancak bot yada mid feedleyip duruyor hep yeniliyoruz biliyorum normal çok önemli değil ama gerçekten çıldırmak üzereyim şans falan desem sürekli benim takımım feeder çıkıyo nasıl bi şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omq -- 30 Kasım 2013; 21:35:48 >

• Ne dememizi bekliyonki riot oyunu sana feeder vermeye programlamismi diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hiç feeder denk gelmedi ama afker oluyor. Neredeyse her maçta 1 afker oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatayı önce kendinde ararsan Winrate'ini yükseltebilirsin , 200 Winlerde bu olay gayet normal.Tek yolun +1500 Elo yapıp daha kaliteli oyunlar oynamak.
  • Aynen hocam bıktık ya bendede çıkıyor bazen deliriyorum ya bide feedleyip küfür etmezlermi resmen silahla tarayasım geliyor adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Hatayı önce kendinde ararsan Winrate'ini yükseltebilirsin , 200 Winlerde bu olay gayet normal.Tek yolun +1500 Elo yapıp daha kaliteli oyunlar oynamak.

bottaki adam feedlerse ben hatayı neden kendimde arıcakmışım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

Hatayı önce kendinde ararsan Winrate'ini yükseltebilirsin , 200 Winlerde bu olay gayet normal.Tek yolun +1500 Elo yapıp daha kaliteli oyunlar oynamak.

Sürekli botdaki adamların feedlediğini idda ediyorsan hatayı kendinde arayıp bizzat o lane'e geçebilirsin yada Jungle olup , botlane'e babysit yapıp Adc'e kill bırakılirsin.

Tabi hatayı kendinde arıyormusun '' ACABA '' ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

Sürekli botdaki adamların feedlediğini idda ediyorsan hatayı kendinde arayıp bizzat o lane'e geçebilirsin yada Jungle olup , botlane'e babysit yapıp Adc'e kill bırakılirsin.

Tabi hatayı kendinde arıyormusun '' ACABA '' ?

Düşük eloda öyle bir şey yok işte. Bot lane hem feedleyip hem de en önde tank var diye ona daldıktan sonra oyun hiçbir şekilde dönmüyor bir şey yapılmıyor

• Bot lane shenle de kurtaramadıysan zaten onlar iflah olmaz takma kafana
  • sende hic bir problem yoktur tum kalbimle inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_

sende hic bir problem yoktur tum kalbimle inanıyorum

normal takım denk geldi şimdi

• topa shen gibi full tank herolar değilde low eloda aatrox jax gibi herolar alırsan çıkman kolaylaşır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.