Şimdi Ara

OP ŞAMPİYON ne demektir ? kimler op durumdadır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler ben öncelikle faklı şampiyon sınıflarında nelerin op olupundan ve öncelikle ''O.P.'' kelimelerinin kendimce anlamını söyleyeceğim

op demek bence bir karakterin pasifi ve seviye atladıkça geliştirilen dört toplamda 5 yeteneği ve aldığı eşyaların aktif özelliklerinden. herhangi birine gerek duymadan rakibin kilit rollerini etkisiz hale getirebiliyorsa op olur.

mesela diana. bir dianadan ne bekleriz. koridor safhasında minyon üzerinde pasifini biriktirir sonra q tutrurur. ardından hem ulti hem de lich boğan+kendi pasifi ile tek atmasını bekleriz. ama şuanki diana. ne lich boğana ihtiyaç duyuyor ne de w ve e yeteneklerine gerek duyuyor. q+r+r = theq. bu böyle olmaz beyler. dianayı ben de severim ve çok yönlülüğü gerçekten güzel mesela geçen sezon ormanda hem suikastçi hem off tank oynadım. ve güzel şeyler yaptım ama bu sezon gördüğüm bütün dianalar. hiç bir şey yapmadan q+r+r ile tekliyor. ne pasif biriktiriyor ne de adam gibi lich bane kullanıyor.

mesela tanklarda gragas ve sejuani op idi. ikisi de çok fazla kitle kontrolüne sahip olmasına rağmen hasarları yüksekti. şuan biraz daha dengeliler.

beyler bunlar benim görüşlerim siz neler düşünüyorsunuz

• Evet Diana'yı sevmiyorum ve aşırı snow ball olan bir şampiyon. Gerek hayvani burst, gerek kalkanı yüzünden aşırı tanky olması, gerek aşırı mobil olup rakibiyle açılan araları kolayca kaptmasıyla benim gözümde de biraz güçlü oluyor ama op diyemiyorum çünkü bu gözler zamanında neler gördü. Daha zaten yakında olanları siz de biliyorsunuz. O warwick ve ezrealdan sonra normal bile kalıyor. Tabii gereğinden daha güçlü törpülemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overpower demektir Miss Fortune op dir örneğin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diana'ya 1 sezon önce çöp diyordunuz ne oldu da op oldu?
    Bence OP Annie, Rengar, Vlad.

• Bence şu an metadaki bütün herolar gayet dengeli. Biraz olsun dengeyi bozan hero varsa da Ekko olabilir. Ha bir de tank metası OP

• 1 yıl bile değil ben oyuna ilk başladığım zamanlar. 30 level olduktan sonra ranked için hero arıyordum sağlam eğlenceli. Diana almıştım arkadaştan görüp ve niyeyse o zaman kimse oynamıyordu. Kimse banlamıyordu. Sizde forumda çöp oynanmaz mobil değil vs heroyu yerden yere vurmuştunuz. Buff aldığını hatırlamıyorum ben.
  • diana yapısı gereği hep iyiydi bence suan biraz daha ön plana çıkmasının sebebi popülaritesinin artmış olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn ne durumda ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Overpower demektir Miss Fortune op dir örneğin.

Hasarı iyi olabilir ama 0 mobility!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: HaythamKenway

1 yıl bile değil ben oyuna ilk başladığım zamanlar. 30 level olduktan sonra ranked için hero arıyordum sağlam eğlenceli. Diana almıştım arkadaştan görüp ve niyeyse o zaman kimse oynamıyordu. Kimse banlamıyordu. Sizde forumda çöp oynanmaz mobil değil vs heroyu yerden yere vurmuştunuz. Buff aldığını hatırlamıyorum ben.

Forumun genel hali öyle hero metada değilse full -lerini söylerler,turnuvada bir kere oynansın çok op diye ağlarlar!!!!
    Özet:forumdakiler mal benim dışımda!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Katheryn

Diana'ya 1 sezon önce çöp diyordunuz ne oldu da op oldu?

w skili çöptü jungle için itemi yoktu diğer midler metadaydı syndra tekliyordu vs vs olaya at gözlüğüyle bakmayın broken kelimesinin anlamı olan kayle bile kaç sezon alınmadı (keşfedilmedi)
  • HaythamKenway kullanıcısına yanıt
    O zamanlar tank metası yoktu. Başka champlar gayet OP olduğu için Diana oynanmıyordu. Sonuçta Diana'yı yerle bir edecek champlar var iken kim alsın Diana'yı değil mi? OP champlar dengelenince hatta RİOT gömünce Diana ön plana çıktı. Yakında ona da dengeleme gelir.
  • Alistar alın arkadaş ne dianaymış iyice abarttınız

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

w skili çöptü jungle için itemi yoktu diğer midler metadaydı syndra tekliyordu vs vs olaya at gözlüğüyle bakmayın broken kelimesinin anlamı olan kayle bile kaç sezon alınmadı (keşfedilmedi)

Diana jung itemi felan vızıldamışsında Diana midde metada şuan ve Diana 1.5 yıldır nerflenip veyahut bufflanmıyor en son lichbane nerfinde pasifi bufflandı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Diana jung itemi felan vızıldamışsında Diana midde metada şuan ve Diana 1.5 yıldır nerflenip veyahut bufflanmıyor en son lichbane nerfinde pasifi bufflandı.

kes vızlıldayan sensin ben değil low low konusup sinirimi bozma

• Elon kadar konuş desem sonsuza dek susarsın low

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veins -- 28 Ağustos 2015; 22:29:52 >
  • Konunun özeti "low"

• sezon 2 vlad der çıkarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkspyro34

sezon 2 vlad der çıkarım

Sezon 1 Xin der çıkarım.

(Cait menzilinin 2 katı menzilden üstüne atlayıp 2 AA ile tekliyordu ve CDları AŞIRI kısaydı)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: Darkspyro34

sezon 2 vlad der çıkarım

Sezon 1 Xin der çıkarım.

(Cait menzilinin 2 katı menzilden üstüne atlayıp 2 AA ile tekliyordu ve CDları AŞIRI kısaydı)

çıktığı zamanları değil de ''league of black clever'' zamanını tek geçerim ben . 5 tane bc 1 tane ayakkabı = xin vs 5

• Master yi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.