Şimdi Ara

zeitnot gelmiş geçmiş en kötü adc dir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah aşkına bu adam nasıl ligi kazandı ? nasıl wildcardda oynadı ? nasıl supermassive e transfer oldu ? nasıl allstara seçildi ? Bu kadar iğrenç ve beynini kullanmadan oynayan adam nasıl buralara geldi

• Naru'yu da ekle. Naru da en çok abartılan orta koridor oyuncusu. Sadece All Star maçları için konuşmuyorum ama şu Naru kadar abartılan yani overrated oyuncu yok. Nedense bizim millet bazı kişilere hak ettiğinden fazla değer veriyor.

Ekleme yapıyım laf atanlara. Görüşün, wardlamanın ne olduğunu bilmeyenler laf atarsa cevap vermiyorum. Bu kötü oynamak değil önde olduğun maçı satmaktır. Bu durum da sadece oyun bilgisinin kötü olduğunu gösterir. Eğer kafasını oyuna veremiyorsa bıraksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Aralık 2016; 19:12:46 >
  • Neyse elenir gelirler zaten, bu sezon supermassive yarı final bile göremez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naru abartiliyor diyen muhtemelen oyuna 2015 ten sonra baslamistir. son donemde kotu oldugu herkes tarafindan kabul ediliyor zaten ama gecmisi efsane cocugun haksizlik etmeyin. zeitnot ise ust duzey yetenekleri degil fakat istikrarli bir adc oldugu icin su an bulundugu kanuma kadar yukseldi

• Biraz düşünün. Rakip elder dragon alıyor sizin takımınız riverda, junglerınız içeride siz de red buffın oradasınız ve adc oynuyorsunuz. Orada çıkacak tfye nasıl girersiniz? Direk redin arkasındaki çimden içeri mi atlarsınız yoksa midlane tarafından takımınızın yanına mı gidersiniz? Eğer cevabınız ilk seçenekse tebrikler balonsunuz

Edit: Naruya laf atmaya bence gerek yok. Pickleri neye göre yaptılarsa sıkıntı onda. Naru kaç kere Ryze aldı ligde hatırlayan var mı? Ben hatırlamıyorum muhtemelen de ilk profesyonel maçını oynadı Ryze ile. Ancak kurdukları takıma gidecek en iyi hero Ryze'dı. Takım gerçekten güzel pick yaptı ancak Naru'nun hiç Ryze oynamaması bozdu durumu. Onun dışında tüm kötü oynayan tek kişi vardı o da Zeitnot'tu. Bundan sonrasını Supermassive düşünsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onii Chan Kenobi -- 4 Aralık 2016; 19:13:28 >

• Naruya ne demeli. Şuan all star maçını ızlıyorum ezdi adamlar bizimkileri resmen.
    Maç öncesi kaan kuralın konusmalarını hatırlıyorum biz çok iyiyiz çok üstünüz bireysel olarak filan diyodu suan 2-0 olucak skor :D Bu kaan kuralın oyun bilgisi sıfır
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    Takımı da tilt etti kendini rezil ettiği yetmedi. Cidden Elwinde, karakterine laf söyleyenler bu saatten sonra sırf sevdikleri oyuncuyu biryerlere yollamaktan vazgeçsinler.

Biraz turnuvaları izleyip örnek alsınlar. Faker 0-2 gittiği oyunda geri çekilip, farmlayıp toparlamayı bekliyor. Ama egoist oyuncularda maalesef bu yok ve Naru'nun bütün yanlışları fazla egoist olmasından kaynaklanıyor bunun tartışmasını veririm zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Aralık 2016; 19:36:6 >
  • Türkiyenin yükselememesinin sebebi bu zaten lig bitince tatile oraya buraya sevgili vs yapıyorlar çalışmıyorlar diğer ülkelerin iyi olmasının sebebi bu bence.
  • Kaan Kural'dan ne beklersin adam basketbol yorumcusu getirip lol sunucusu yapmışlar.
  • Zeitnot naru gg

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Takımı da tilt etti kendini rezil ettiği yetmedi. Cidden Elwinde, karakterine laf söyleyenler bu saatten sonra sırf sevdikleri oyuncuyu biryerlere yollamaktan vazgeçsinler.

Biraz turnuvaları izleyip örnek alsınlar. Faker 0-2 gittiği oyunda geri çekilip, farmlayıp toparlamayı bekliyor. Ama egoist oyuncularda maalesef bu yok ve Naru'nun bütün yanlışları fazla egoist olmasından kaynaklanıyor bunun tartışmasını veririm zaten.

Naru ile fakerı karşılaştırmak :d 0-3 olunca zaten naru sallamadı daha oyunu gülüyordu ölünce falan aklsdfhjlhk
  • Schizz kullanıcısına yanıt
    Bu Naru ile Fakerı karşılaştırmak değil söylediğimi anlamamışsın. Burda ego yapması gereken (ki başarılarıyla buna hakkı var) bir oyuncu bile ego yapmıyorsa sıradan bir oyuncunun (kimse bana özel demesin) hala hatalarından ders almamasını (geçen seneki Worlds wildcardı aynı Diana performansı hatırla) ve boşvermişliğini sorguluyorum. Buna oy veren oyunu anlamayan silver-bronz kitlede de suç var. Sırf sevdiğimiz oyuncu gitsin All Stara.

Hiç kimse kusura bakmasın belli bir sayıda hata yapan oyuncuları savunamıyorum buna alışsınlar artık.

Şunu da ekliyorum madem sallamıyorlarsa bu tarz şeyleri söylesinler sosyal platformlardan beni seçmeyin diye. İnsanları burda boşa umutlandırmaktan vazgeçsinler ilk 2 günkü performanslarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Aralık 2016; 19:55:57 >
  • zeitnot ile naruya birşey dememe gerek yok ama crystaldaki özgüven nerden geliyor onu merak ediyorum yıllardır izliyorum bu adamı her seferinde %50 lik smite pozisyonuna çalabilecek gibi giriyor ama daha 1 kere sadece 1 kere çalabildiğini görmedim her seferindede inatla deniyor sadece içeri girip ölüyor insan bari 1 kere çalar ya onun haricinde kaç kere çaldırdığını biliyoruz zaten buna rağmen inatla smite savaşına giriyor,çare gurd yazdım ilk kez adam en azından smite kaçırmıyor faturayı crystala çıkarmak için yazmadım kaybetmemizde en baştaki iki arkadaşın rölü daha büyük

• Naru bu sezon lig maçlarında ne yaptıda all stara gitti orasıda ayrı bi saçmalık zaten.
    İlk maçta elwind olmasa o maçta bu kadar uzamazdı. Zeitnot sagolsn 4 kişi oynadı bızımkıler
    Bu senede uluslararası all starda bizimkiler yok cok guzel oldu
  • Zeitnot yerine diamond adc koysalar daha iyi oynar heralde
  • Hep söylüyorum. Sorun bu cocuklarin yeterince egitilmemesi. Bakin az once hazi midir nedir o kiz sorular sordu, iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramiyorlar. Ve gülüyorlar. Dünya sampiyonasinda ayni kadin yabanci cocuklara benzer sorulari sordugunda, cocuklar en az 5 dakika oyun analizi yapiyor.

Bizim ülkemiz basariya aç degil. Her seyde böyle bu. Bizim ülkeden yetenekli genç futbolcularinda cikmamasinin sebebi bu. En dusuk ligteki cocuga bile 1 sene sonra ev alacak parayi verirsen o genç oyuncu gider o parayla ev alir, taksi plakasi alir. "Himm bunlari kira veririm, yatarim asagi. Hatun var, para var, yeterli der"

Vizyon asilamak lazim. Vizyonsuz yetisiyoruz. Bu vizyonsuzluk ozellikle 2004'ten sonra basladi ve hala devam ediyor. Ülkecek amacimiz bize yetecek kadar para ve yeterli eglence oldu. Bu lol oyunculari da oyle. Degerinden fazla abartirsan bu 20 yasindaki cocuklar aman yaa banane der. Doyar yani. Cocuklarin pesinde binlerce kisi abi diye geziyor, guzel kizlar surekli benimle cikar misin(cikmak :( ) diye mesaj cekiyor. Cocukta "ee banane uluslararasi turnuvadan, zaten rakibim yok fazla oyuncu yetismiyor. Ülkeme dönünce yine populer olacagim" diyerek üzerine koymuyor.

Instagram'da bjerg'i takip ediyorum. Cocuk surekli calisiyor, ben onu hic havuz basinda gormedim, luzumsuz selfieler cekerken gormedim, arada entresan bir temek yediyse onu koyuyor.

Bilmiyorum. Yani ben futbol ve baskette lol'de dahil kendi ligimizdeki oynanan maclari izlemiyorum artik. Cunku sikildim. Sarmiyor artik. Uluslararasi bir basari istiyorum. Her alanda 2000-2002 arasindaki basarilari istiyorum ama vizyonsuz gençlerimiz sayesinde bu mutlugumuz elimizden aliniyor.

Neyse, iyi aksamlar.

• Kriger kullanıcısına yanıt
    Kacinci sezondan beri oynuyosun bilmiyorum ama o adamin oyun zekasina milim erisemeyecek bi oyun bilgin vardir eminim. O adam yorumcu. Futbol yorumculari bu mac bence x takiminin ustunluguyle biter desin ama x takimi alamasin maci bu onun bilgi eksikligi oldugunu gostemiyor

• bu gözler lethillion gibi birini ligde gördü boşver yemişim zeiotnotu
  • Thormund T kullanıcısına yanıt
    Sezon 3 ten beri oynuyorum canısı . Adamın maç öncesi konuşmalarını duymadın sanırım. Kaan kuralı da ilk maç anlattıgı günden beri biliyorum . Karşısındaki bi takımı bu kadar küçümsemesine ve oyun içindeki yorumları üzerine yazdım bunu.
  • Yahu riottan biri tonbalıklı galiba yazmış sonuçta all-star turnuvası diye amaç eğlenmek vs. Sen bunu kazan all-stara git orda büyük oyuncularla istediğin gibi eğlen oyna. Sonuçta burda kazanan bir şekilde ödüllendiriliyor. Eğlenme filan hikaye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.