Şimdi Ara

Dünyanın en iyi defansı kim(Gelmiş geçmiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Ramos diyorum, döneminde almadığı başarı kalmadı.Karıyerinde yok yok, 1 avrupa şampiyonluğu 1 dünya kupası 4 şampiyonlar ligi.Herkesin taktirini kazanmış bir kaptan

• Karakterli takımın, karakterli kaptanı...

Yaptığı faullerin bir çoğunu geçtim, 2 tanesi hafızamdan silinmeyecek.

Puyol a attığı yumruk ve sonrasında Xavi ye Iniesta ya vurması

Salah'ın omzunu kasten sakatlaması...
    Yapay Zekanın Yanıtı

Dünyanın En İyi Defansı: Maldini mi Ramos mu?

Futbol tarihinde dünyanın en iyi defans oyuncusu olarak kabul edilen iki efsanevi isim, Paolo Maldini ve Sergio Ramos'tur. Her iki oyuncu da olağanüstü kariyerlere sahipti ve defans pozisyonunda sayısız ödül ve başarı elde etti.

Paolo Maldini

• Maldini, 25 sezon boyunca AC Milan'da forma giydi ve yedi Serie A şampiyonluğu ile beş UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı.
    • Görev aldığı her pozisyonda ustalaşarak sağ bek, sol bek ve libero olarak oynadı.
    • Savunmadaki liderliği, teknik yeteneği ve oyun görüşü ile tanınıyordu.

Sergio Ramos

• Ramos, Real Madrid'de 16 sezon geçirdi ve beş La Liga şampiyonluğu ile dört UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı.
    • Başlangıçta sağ bek olarak oynasa da, daha sonra stoper pozisyonunda ün kazandı.
    • Fizikselliği, hava hakimiyeti ve hücum katkısı ile öne çıkıyor.

Maldini vs Ramos

Hem Maldini hem de Ramos, futbol tarihinin en büyük defans oyuncuları arasında kabul ediliyor. Ancak, ikisini doğrudan karşılaştırmak zor. Maldini, kariyeri boyunca daha uzun bir süre oynadı ve daha fazla takım başarısı elde etti. Ramos ise daha fiziksel bir oyuncu ve hücumda daha etkili.

Bazı uzmanlar, Maldini'nin oyun görüşü ve liderliğinin onu en iyi oyuncu yaptığını, bazıları ise Ramos'un fizikselliği ve hücum yeteneklerinin ona üstünlük sağladığını savunuyor. Sonuçta, hangisinin daha iyi olduğu tartışması kişisel tercihlere dayanıyor.

Beckenbauer vs Ramos

Franz Beckenbauer da futbol tarihinde bir başka efsanevi defans oyuncusudur. Bayern Münih ve Batı Almanya Milli Takımı ile büyük başarılara imza attı. Beckenbauer, libero pozisyonunda oynaması ve savunma oyununu modernleştirmesiyle tanınıyordu.

Ramos ile karşılaştırıldığında, Beckenbauer daha teknik bir oyuncuydu ve hücumda daha etkiliydi. Ancak, Ramos fiziksel olarak daha güçlü ve hava hakimiyeti açısından daha iyiydi.

Sonuç olarak, Paolo Maldini ve Sergio Ramos, tarihin en iyi defans oyuncuları olarak kabul edilen iki efsanevi isimdir. Onları doğrudan karşılaştırmak zor olsa da, her ikisi de oyunun en yüksek seviyelerinde olağanüstü başarılar elde etmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Maki Bercimek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cristiano Ronaldo
    Lionel Messi
    Sergio Ramos
    İniesta

Şu 4lü tarihin en çok başarı kazanmış ve takımının en iyi oyuncularından biri olmuş.
  • Franco Baresi. gecmisin romantizmini yapmiyorum ama bi izlemenizi tavsiye ederim youtube'da falan.
    Dunya kupasi performansı. Bu kanalda bircok eski ismin videolari var, öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 11 Haziran 2018; 16:39:08 >
  • Nesta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Franco Baresi. gecmisin romantizmini yapmiyorum ama bi izlemenizi tavsiye ederim youtube'da falan.
    Dunya kupasi performansı. Bu kanalda bircok eski ismin videolari var, öneririm.
    Hoşgeldin gönlümün efendisi. Niye ban yedin yine

• Canlı izleme fırsatım olmadı ama 90'lı yıllarda kayıtlardan, kuple kuple görmüştüm. Bunun dışında kazandığı başarılar göz önünde bulundurulduğunda Franz Beckenbauer diyorum.

Bunun dışında canlı olarak izlediklerimden; Maldini ve Puyol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyanın en iyi şeyi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beckenbauer en büyük savunma oyuncusudur. Çok da tartışılacak bir şey göremiyorum ben. Kupaysa hepsi var, üstüne kazandığı 2 tane Ballon d'Or var. Ardından Maldini, Baresi, Passarella, Scirea gibi isimler gelir.

Bir de bana 'şimdi oynasa' gibi saçma argümanlarla gelmeyin. Ben bunu anlamıyorum. 25-30 yaşındaki halini, öncesinde harcadığı zamanın şartlarını imkânlarını görmezden gelerek, getirip şimdiki futbola koysak çöp olur demeyin. Dünyanın en mantıksız argümanlarından biri. Ramos 1986'da değil de 1945'te doğsaydı ya da Beckenbauer 1945'te değil de 1986'da doğsaydı, diye düşünmek doğru olan. Beckenbauer'e ait siyah-beyaz görüntüleri, 4K Ramos görüntüsüyle kıyaslamak akla sığar mı.

Sırf bu konuya değil, CR-Messi vs. Pele-Maradona ve nice bu tarz kıyaslamalara binaen yazdım 2. kısmı.
  • Maldini
  • Bizim gs bolumunde birkac kisi var bi yönetici bulmuslar paso banliyolar beni

• Beckenbauber

İzlediklerim arasından ise Maldini.
  • ramos mu?

ramosa kadar ne stoperle4 vardi. nesta, puyol vs. beckenbauere en iyisi denir. eskilere girmiyorum.

realin hakem destegi ve yaninda varane gibi hizli adam olmasa ben gorurdum o ramosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 10 Haziran 2018; 22:56:48 >
  • Beckenbauber gelmiş geçmiş en iyi.

İzlediklerim içinde ise Fabio Cannavaro ve diğerleri olarak geçer.

Ramos için ayrı konuşayım. Hacamat olduğu pozisyonlar için video yapsam İstanbul'dan Kars'a otobüs ile gidene kadar videoyu bitiremezsiniz. Bomboş bir adam.
  • Stam, kemik gibi defanstı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Beckenbauber gelmiş geçmiş en iyi.

İzlediklerim içinde ise Fabio Cannavaro ve diğerleri olarak geçer.

Ramos için ayrı konuşayım. Hacamat olduğu pozisyonlar için video yapsam İstanbul'dan Kars'a otobüs ile gidene kadar videoyu bitiremezsiniz. Bomboş bir adam.
    Cannavaro da inter ve realde kotuydu. juvedeki donemi sike skandalina denk geldi.

dunya kupasi 2006da dehset top oynadi.

ramos konusunda katiliyorum.

Stamda iyiydi, mancistir, lazioda ust duzeydi, milanda cok iyi diildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Bizim gs bolumunde birkac kisi var bi yönetici bulmuslar paso banliyolar beni
    yine mi banlandin? gs bolumune girme o zaman. sensiz burasi cekilmiyor.

• orasi olmadan da olmuyor kral, tek sevdamiz gs. yok ki aşkın diger adı gibi takimimiz

• Jaap Stam.

• bende askin diger adi 3 tane,

Seyh.

PSG.

sari seker Bar

• O bir lider..
    O bir şampiyon..
    O bir game changer..
    Aynı zamanda bir centilmen..
    Onun adı..
    SERGIO RAMOS!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.