Şimdi Ara

zeitnot gelmiş geçmiş en kötü adc dir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: consi9lere

Kaan Kural'dan ne beklersin adam basketbol yorumcusu getirip lol sunucusu yapmışlar.

Kaan Kural ne alaka şimdi? Adam 2014 wcs finalini Kore'de izledi Murat Kosova'yla birlikte, ondan önce 3 ay gibi bir öğrenmeye falan da çalıştı. Yani en az 2 yıllık bir geçmişi var, çoğu yeni rioterdan daha fazla oyun bilgisine sahip. durup dururken birilerine sallamadan araştırıp konuşun, okuyan da inanacak.

Bu da kanıtı:https://twitter.com/kaankural/status/523728077650538496

zeitnot gelmiş geçmiş en kötü adc dir

• quote:

Orijinalden alıntı: Earegon

Türkiyenin yükselememesinin sebebi bu zaten lig bitince tatile oraya buraya sevgili vs yapıyorlar çalışmıyorlar diğer ülkelerin iyi olmasının sebebi bu bence.

Onu yapmaları sorun değil, onun dışında da işlerine gereken önemi vermiyorlar, ciddiye almıyorlar sorun orda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeitnot çok kötü olsaydı o maç o kadar uzayamazdı zaten?Son fightta çok fazla hasar aldı,focusladılar o yüzden saf dışı kaldı,ayrıca jhin şu an fazla güçlü,nerflenecek.Ortada oyuncu farkı falan yok.Naru her zamanki naru zaten şampiyonlar ligindeki gibi tek atmasını falan bekliyor heralde insanlar.Türk milletinin sporculara tutumu mükemmel gerçekten,zeitnot taşısa oo zeitnot baba,baba süper oynuyor,bir fightta kötü pozisyonda kalınca zeitnot gelmiş geçmiş en kötü adc'dir.Devam böyle
    Edit:Son fightta ejderha pitine e ile geçtiğini görmemişim,şimdi gördüm tamam vurmayın mb
    Ama tek bir hatası yüzünden ligdeki tüm adclerden berbat denmesini tekrar doğru bulmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 4 Aralık 2016; 22:45:14 >

• SADRETTİN UMMAN kullanıcısına yanıt
    Jhin şuan fazla güçlü nerflenecek nasıl bir bahanedir? E o zaman güçlüyse bizimkiler alsaydı first pick yapan bizim takımdı ama dur burdan çok güzel bir eleştiri yapabilirim Zeitnot beyimiz o şampiyonu da yeterince iyi oynayamıyor değil mi?

Ya da dur diğer rezilliklerini de söyleyelim madem Zeitnot first pick Jhin almıyor o zaman Fizz denen saçma sapan bir yasaklama nasıl savunulacak. Sanki karşılarında Fizz main olan Westdoor var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 4 Aralık 2016; 22:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADRETTİN UMMAN

Zeitnot çok kötü olsaydı o maç o kadar uzayamazdı zaten?Son fightta çok fazla hasar aldı,focusladılar o yüzden saf dışı kaldı,ayrıca jhin şu an fazla güçlü,nerflenecek.Ortada oyuncu farkı falan yok.Naru her zamanki naru zaten şampiyonlar ligindeki gibi tek atmasını falan bekliyor heralde insanlar.Türk milletinin sporculara tutumu mükemmel gerçekten,zeitnot taşısa oo zeitnot baba,baba süper oynuyor,bir fightta kötü pozisyonda kalınca zeitnot gelmiş geçmiş en kötü adc'dir.Devam böyle

Ne zaman zeitnota iyi dedim ben ? zeitnot her zaman rezalet ötesi bir adcdir , her zaman adcnin tek yapmaması gerken şeyi yapıp kaçma skilleriyle fightin ortasına atlar. Yer alması sıfırdır. TCl'nin en kötü adc sidir holy , madness , nardeus , achuu hatta killeres bile daha iyidir

• Kriger kullanıcısına yanıt
    Bence dedikleri gayet hakli sozlerdi. Cunku bakarsan kagit ustunde biz daha iyi gorunuyoduk ama olmadi. Canisi :)

• En kötü adc demek haksızlık olur ama en overrated adc olduğu kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Earegon

Türkiyenin yükselememesinin sebebi bu zaten lig bitince tatile oraya buraya sevgili vs yapıyorlar çalışmıyorlar diğer ülkelerin iyi olmasının sebebi bu bence.

Türkiyenin sadece LoL için değil genel olarak spor dallarında yükselememesinin tek sebebi her zaman kendimizi çok büyük görmemiz

• O başka birşey zaten fakat türkiyedeki %90 oyuncular para olarak bakıyor ligde iyi oynayayım yeterli vs gibisinden lig bitiyor parayı tatilde yiyorlar sonra IWCI antremansız yeniliyorlar fakat diğer ülkelerde genellikle böyle değil sadece para için değil işini düzgün yapabilmek için oynuyorlar adamlarda gerçek ego var bizimkiler gibi değil dün gördünüz :D tatil zamanında bile çalışıyor diğer ülkeler keşke bizdede öyle olsa ama :)
  • Zeitnot overrated,
    Crystal 3x overrated

• Öncelikle bu mesaj kutucuğundan önce yazılmış olan bütün mesajları bi kenara koyun, Özellikle konuyu başlatan karacahilin ilk insansı beyin yapısıyla birleştirmeye çalıştığı harfleri; zira kalp krizi geçirebilirsiniz , sağlığınız her şeyden önemli.

Konuyu başlatan arkadaşın League of Legends hesabını buldum arkadaş Gold 3 bitirmiş yazdığı sene, sanırım adc oynayamadıgı için çok üzgün ve sallamaya yer arıyor. Kendisi adına çok üzüldüm uygun bir dille iletişim halinde kendisine hor gördüğü ve kabullenemediği harika oyuncuya saygı duymayı ve herhangi bi koridoru oynamayı öğretebilirim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla : Zeitnot

Zeitnot'un milyonlarca hayranı varsa, ben de onlardan biriyim. Zeitnot'un yüzbinlerce hayranı varsa ben de onlardan biriyim. Zeitnot'un on hayranı varsa ben de onlardan biriyim. Zeitnot'un bir hayranı varsa o benim. Zeitnot'un hayranı yoksa,bu ; artık dünyada olmadığım anlamına gelir. Eğer dünya Zeitnot'un yanındaysa ben de yanındayım. Eğer dünya Zeitnot'un karşısındaysa benim de karşımda.

Sizin eğlenmek adına hayatınızdan uzaklaşmak için yaptığınız bi eylemi para karşılığında bir iş olarak yapan insanlar her zaman sizden daha iyidirler ve yaptıkları şey hakkında sizden daha bilgilidirler.

TCL'in babası bugün yaşı 29 a gelmesine rağmen halen ligde rekabetçi seviyelerde oynayan takımlarda forma giyebilecek kadar üstün, ve rakibi olarak görülen koreli oyuncuları halen daha sıraya dizmekle meşgul. At gözlüğünüzü bi kenara koyun ve TCL'in babası dünya çapında adc Berkay"Zeitnot"Aşıkuzuna selam durun.

Seni seviyorum babajım <3

zeitnot gelmiş geçmiş en kötü adc dir

• twitter'da bi tane hesap var habire zeitnot postu paylaşıyor. eleman sağlam mamalıyo belliki gündemde kalmak için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.