Şimdi Ara

20 Mayıs DR XBOX One X 1620 TL JestiniYap içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 Mayıs DR XBOX One X 1620 TL JestiniYap içerir

Jestini Yap 19 Mayıs(18-20 Mayıs arası) Kampanyası kapsamında 500 TL lik DR hediye Çekinden 4 adet alıyoruz. %19 indirim ile her bir 500 TL lik çek 405 liraya geliyor, 4 çek toplamı 1620 TL tutuyor ve 2000 TL lik alışverişte kullanıyorsunuz. Xbox One X 1 TB DR mağaza fiyatı 2000 TL, mağaza görevlisine bu 4 çeki işleterek xbox'ı alabiliyorsunuz. DR internet mağzasında 1900 TL gözüküyor fakat burda 1 adet çek kullanma hakkınız olduğu için 1805 TL ye alabilirsiniz bugüne özel sepette 20 TL indirimi ile 1785 TL ye kadar düşüyor. Jestiniyap dan alınan hediye kartları 1 yıl geçerli.
    https://www.jestiniyap.com/platinum-jest-ceki-online-gecerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie90 -- 20 Mayıs 2018; 13:54:24 >

• dr.com.tr'de yapacağınız bir alışverişte bir hediye çeki kullanılabilir. Hediye çekleri birleştirilememektedir.
  • Evet bunu yazımda belirtmiştim internet mağzada 1 adet kullanma hakkınız var. Mağzada 4 adet kullanabiliyorsunuz ben aldım sıkıntı çıkmadı.20 Mayıs DR XBOX One X 1620 TL JestiniYap içerir
  • güzel kombo
  • İyi fiyat. Oyun var miydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donnie.Brasco kullanıcısına yanıt
    Yanında hardcase oyun vermiyor ama.1 aylık xbox game pass üyeliği veriyor 1 ay boyunca 100 den fazla oyunu ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Ayrıca xbox gold üyelikte kısa süreli ücretsiz gold üyelikle birlikte Metal Gear Solid V: The Phantom Pain oyununu ücretsiz indirebilirsiniz.
  • Rookie90 R kullanıcısına yanıt

Uygulamada 500₺ ilk ceki göremedim.
    Acayip alasim geldi peeh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donnie.Brasco kullanıcısına yanıt
    Arada kontrol edin yoğun kampanya zamanlarında çekler tükendikçe belirli aralıklarla yeni çekler ekleniyor.
  • Bir hesapla birden fazla hediye çeki alınabiliyor mu?
    Hocam d&r internet sitesinde kodu tam olarak nereye giriyoruz acaba.Sepet ekranında da yok ödeme ekranında da.
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Alınabiliyor sınır yok
  • Üye girişi yapıp Ödeme ekranına gelince sağ tarafta hediye çeki kullan var oradan girebiliyorsunuz.
    Hocam PS4 de mağaza fiyatları nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    maalesef bilgim yok herhangibi bir mağazayı arayıp fiyatları öğrenebilirsiniz yardımcı oluyorlar.
  • D&R sitede ürünü bulamadım. Stok bitti sanırım

• Dolar euro bu seviyedeyken Türkiye garantili bu cihaz 1620 tl ye bedava. Hatta kredi kartı kampanyası denk getirip daha da ucuza mal edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500lük kalmamış ama 150liklerden 13-14 tane alsak aynı hesaba gelmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nhtgrck

Bu mesaj silindi.
    kampanyayı araştırmadan etmeden gidip alın ondan sonra yoh yav beni kazıkladılar ühü ühü.

sizin gibilere acımıyorum beter olun
  • Ps4 pro sahibiyim ama kaşınıyorum şuan resmen 2800 lük cihaz nerelere düştü ya almayı düşünen kesinlikle kaçırmasın

• Fare klavye destegi gelirse alacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.