Bende bu paketi gördüm geçecekdim. AKK yi bir gördüm bir ton sövdüm. Be kardeşim normaline AKK uygulamıosun. Süper bir Paket yapıosun ki müşteri çekeyim die. Hangi akla hizmet 50 gb AKK koyuyorsun... Hangi mantığa sığar bu ?
Şimdi uygulamıyormus yarın uygulamayacağının garantisi varmı ? Bir tonda tahhüt var. Sinir oldum.Oraya AKK koyduran beyinsizin eline koluna sağlık.İçerideki casus herhalde.
Bu AKK sistemi ile 20 değil 1000 mbt hız verse gene geçmem. Bu insanlarda pazarlama bilincide yok ne mal adamları baslarında tutuyorlar.
Verecekler bana Karı 3 ayda kat kat katlamazsam adam değilim.
Çok sevinmişdim tarifeyi gördüğümde AKK yi gördüm yıkıldım.
Uygulanmıyor lafına da aldanmayın arkadaslar sakın ha sakın. Sizi bağlarlar 2 ay uygulamazlar sonra basarlar AKK yi.
Bardağın dolu kısmını gör.Eskiden 1mbit nete 40 lira para verirdik.Bu kampanya ile hem kablosuz ağımız oldu.Hem 20 mbit netimiz oldu.Hem hd kanallar geldi.Yeni modem-yeni uydu alıcı.Sinema paketleride açık (1-2 aylıgına sanırım)
Hem akk'yş geçsen bile 3 mbit gelicek.Eski halinden yinede 3 kat hızlı
Yani bu kampanyada yok yok.Akk uygulasalar bile 3mbit netim gelicek gene kaymak gibi.Daha ne olsun ?
Ayrıca akk'yi yerinde buluyorum ben.Bizim milletimiz her şeyin b*kunu çıkarıyor,bilirsin.
Kusra bakma eskiyle kıyaslamam. kaçıncı yüzyılda yasıyoruz tabiki artacak hızlar. Teknoloji ile beraber oda artacak. Senin mantıkla o zaman herseye sevinelim eskiden 56kj modem vardı çok şükür diyelim.
Ayrıca neden 20 mbt parası verip 3 mbt almayı hak sayıyorsunuz onuda anlamıyorum .
Hem normal tarifelere AKK koymicaksın hemde böyle güzel tarife yaptım diyip AKK 50 gb koyacaksın.
Birde uyarıyorum arkadaşlar siz bilmez sormazsanız AKK oldugu ana afişde yazmıyor sormazsanız söylemiyorlar. AKK yok nasılsa die alır sap gibi kalırsınız.
Bu AKK yi icad edenin zaten... Canavar gibide kaldırıyor hatlar ama akk bahane...
Neyse internette fazla zaman geçirmiosanız film izlemio dosya indirmio sadece haberlere face e bakıp 2 geyik yapıosanız geçin 50 gb yeter.
Ben 24 saat dosya indiriyorum.Her gün bir bluray film indiriyorum.Bana hiç bir şey yetmez.Mecbur katlanıcaz.
Şu anda en mantıklısı nedir biliyor musunuz
Süperonline'nın 50 mbit 250 gb akk olan versiyonuna geçmek.10 numara modem + tablet hediye ediyorlar.Kurulum felanda ücretsiz.24 AY İMZA ile
Tabi aradaki fiyat farkıda 2 katı.Uydunetin bu tarifesi ile.Onuda göz ardı etmemek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: DARKFİBER
canavar canavar
Hocam bu hangi tarife?
quote:
Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame ... Süperonline'nın 50 mbit 250 gb akk olan versiyonuna geçmek.10 numara modem + tablet hediye ediyorlar.Kurulum felanda ücretsiz.24 AY İMZA ile
Tabi aradaki fiyat farkıda 2 katı.Uydunetin bu tarifesi ile.Onuda göz ardı etmemek lazım
24 ay taahhütle 89 liraya geliyor SOL'un bu paketi. Telefonu da taşırsanız 84 TL: