Şimdi Ara

20 mbit uydunet hakkında (15.günüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklasık 8 yıldır kablonet kullanıcısıyım.
    Size gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.Dağ başındaki kablonet kullanıcısı şehirdeki ttnet kullanıcısından daha memnundur.8 yıldır toplasan bir elin parmak sayısını geçmez arıza başvurum.
    1 mbit + tv'ye 41 lira verirken.Bu tarifeyi gördüm.Önce bende sizin gibi noluyor lan ? oldum.Bunca yıl 1 mbit kullanıyor idik.Aynı fiyata 20 mbit,hd tv paketi ve her şey ücretsiz olacaktı.
    Sizin gibi bende teretüde düştüm.Dedim bu adamlar madem 20 mbit verebiliyor.Yani altyapıları var.Neden bunca yıl 1 mbit kullandık ? Neyse bu kısıma fazla takılmayın.
    Statik ip demiş arkadaşlar.8 yıldır kablonet kullanıyorum.İstediğim zaman ip adresini değiştiryorum.Basit bir yöntemi var.

Bu paketin - yönlerine gelecek olursak

Wifi ağı.Şu an kullandığınız modemden 1 gömlek aşağı kalitede olabilir.Modemin yerini iyi ayarlamak şart.5 metre öte götürünce 20 mbit gelen bağlantı 2'yi görmüyor.Ama genel anlamda iyi diyebilirim.Yerini koridorda ve düzgün ayarlayabildiğniz zaman evin her yerinden 20 mbit alabiliyorsunuz.Kabloda hiç problem yok zaten direk 20.2 geliyor.

Verdikleri tv alıcıda kanallar birazcık geç açılıyor.Kanal başı 2 saniye bekletiyor.Problem değil.

+ yönlerinden biride

Torrent dosya indiriyorum.15.gunum sanırım.+200 gb oldu.İnternetimi limitlemiyorlar

Genel anlamda söyleyebileceklerim bu kadar.Sorusu olan var pm atabilir.Hayırlı günler.

Msj boş olmasın.Birde resim koyayım

• AytekX A kullanıcısına yanıt
    burda 20 nin üstüne görüyor hız

25-30 mbit var
  • AKK yok mu?
  • AKK daha oturmadı yakında indirirler hızları...
  • Dağ başındaki uydunet tabii ki iyidir ancak şu da var, Uydunet yatırım özürlü bir firma. Uzun süredir takip ederim, 25 KM mesafede merkezde var. Burada yok ve yakın geleceklerde de gelmeyecek gibi... Daha girişimci olmaları lazım, şebekeyi büyütmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Dağ başındaki uydunet tabii ki iyidir ancak şu da var, Uydunet yatırım özürlü bir firma. Uzun süredir takip ederim, 25 KM mesafede merkezde var. Burada yok ve yakın geleceklerde de gelmeyecek gibi... Daha girişimci olmaları lazım, şebekeyi büyütmeleri lazım.

O da birşey mi uydunet merkezi Ankara Gölbaşı ama Gölbaşı'da kablotv ve uydunet yoktur.
  • vurdi V kullanıcısına yanıt
    Oha dedim birdenbire.

Gerçekten de bunu bilmiyordum. Desenize adamlar, kendi merkezlerinin bulunduğu bölgeye hat döşememişler.
    Herhalde, millet Gölbaşı' na kıyak geçiliyor demesinler diye yatırım yapılmamıştır.
    Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakaryada var mi destek acillll??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen sizlere katılıyorum.bende 2 senedir kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım desem yeridir.ama bu firma yatırımı nedense pek yapmıyorlar gibime geliyor.bir binada var yanındaki binada olmuyor.bu gidişle diğer firmalara göre geride kalma olasılıkları yükseliyor gibime geliyor.ama şimdilik sıkıntı yok umarım dahada iyi olur da bu ttnetin aklı başına gelir.

• lordakrep kullanıcısına yanıt
    Bu firmanın yatırım özürlü olması diğer firmalara göre alt yapı maliyetinin 6 katı kadar olmasından kaynaklanıyor. Adsl sistemlerinde fiber kablonun gittiği her yere sistemi götürebiliyorsun fakat kablonet te malesef bu böyle olmuyor. Her kilometrede bir ek cihaz atılıyor. Hompes maliyetleri, bina içi dağıtım maliyeti, taşeron maliyeti gibi konuları ele aldığınız zaman olaylara biraz daha insaflı bakmak lazım. Ama gerçekten yatırım maliyetinin çıkarabileceği yerlere yatırım yapmamakta saflık oluyor. Ne kadarda olsa devlet eli ile gidiyor herşey. Yatırıma bütçe ayrılmışsa elbette yapıyorlar.
  • Bende dün aldim. Modemleri biraz aptal. Cekim gucu zayif ama 20 mbit asagisi olmuyor.

• keşke yatırımları fazla olsa SOL'a rakip çıksa ..
  •  20 mbit uydunet hakkında (15.günüm)

canavar canavar

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKFİBER

canavar canavar

sorma hacı manyak bişi :D

quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

burda 20 nin üstüne görüyor hız

25-30 mbit var

30'u gördüm.Bende bilmiyorum :D

• Hocam tarife adı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Hocam tarife adı nedir acaba?

her şey dahil yaz kampanyası

bu arada akk uygulanmadı bana
  • Bende bu paketi gördüm geçecekdim. AKK yi bir gördüm bir ton sövdüm. Be kardeşim normaline AKK uygulamıosun.
    Süper bir Paket yapıosun ki müşteri çekeyim die.
    Hangi akla hizmet 50 gb AKK koyuyorsun...
    Hangi mantığa sığar bu ?

Şimdi uygulamıyormus yarın uygulamayacağının garantisi varmı ? Bir tonda tahhüt var.
    Sinir oldum.Oraya AKK koyduran beyinsizin eline koluna sağlık.İçerideki casus herhalde.

Bu AKK sistemi ile 20 değil 1000 mbt hız verse gene geçmem.
    Bu insanlarda pazarlama bilincide yok ne mal adamları baslarında tutuyorlar.

Verecekler bana Karı 3 ayda kat kat katlamazsam adam değilim.

Çok sevinmişdim tarifeyi gördüğümde AKK yi gördüm yıkıldım.

Uygulanmıyor lafına da aldanmayın arkadaslar sakın ha sakın.
    Sizi bağlarlar 2 ay uygulamazlar sonra basarlar AKK yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

Bende bu paketi gördüm geçecekdim. AKK yi bir gördüm bir ton sövdüm. Be kardeşim normaline AKK uygulamıosun.
    Hangi mantığa sığar bu ?

Şimdi uygulamıyormus yarın uygulamayacağının garantisi varmı ? Bir tonda tahhüt var.
    Sinir oldum.Oraya AKK koyduran beyinsizin eline koluna sağlık.İçerideki casus herhalde.

Bardağın dolu kısmını gör.Eskiden 1mbit nete 40 lira para verirdik.Bu kampanya ile hem kablosuz ağımız oldu.Hem 20 mbit netimiz oldu.Hem hd kanallar geldi.Yeni modem-yeni uydu alıcı.Sinema paketleride açık (1-2 aylıgına sanırım)

Hem akk'yş geçsen bile 3 mbit gelicek.Eski halinden yinede 3 kat hızlı

Yani bu kampanyada yok yok.Akk uygulasalar bile 3mbit netim gelicek gene kaymak gibi.Daha ne olsun ?

Ayrıca akk'yi yerinde buluyorum ben.Bizim milletimiz her şeyin b*kunu çıkarıyor,bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytekX -- 16 Ağustos 2013; 23:44:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AytekX

quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

Bende bu paketi gördüm geçecekdim. AKK yi bir gördüm bir ton sövdüm. Be kardeşim normaline AKK uygulamıosun.
    Hangi mantığa sığar bu ?

Bardağın dolu kısmını gör.Eskiden 1mbit nete 40 lira para verirdik.Bu kampanya ile hem kablosuz ağımız oldu.Hem 20 mbit netimiz oldu.Hem hd kanallar geldi.Yeni modem-yeni uydu alıcı.Sinema paketleride açık (1-2 aylıgına sanırım)

Hem akk'yş geçsen bile 3 mbit gelicek.Eski halinden yinede 3 kat hızlı

Yani bu kampanyada yok yok.Akk uygulasalar bile 3mbit netim gelicek gene kaymak gibi.Daha ne olsun ?

Ayrıca akk'yi yerinde buluyorum ben.Bizim milletimiz her şeyin b*kunu çıkarıyor,bilirsin.

Kusra bakma eskiyle kıyaslamam. kaçıncı yüzyılda yasıyoruz tabiki artacak hızlar. Teknoloji ile beraber oda artacak.
    Senin mantıkla o zaman herseye sevinelim eskiden 56kj modem vardı çok şükür diyelim.

Ayrıca neden 20 mbt parası verip 3 mbt almayı hak sayıyorsunuz onuda anlamıyorum .

Hem normal tarifelere AKK koymicaksın hemde böyle güzel tarife yaptım diyip AKK 50 gb koyacaksın.

Birde uyarıyorum arkadaşlar siz bilmez sormazsanız AKK oldugu ana afişde yazmıyor sormazsanız söylemiyorlar.
    AKK yok nasılsa die alır sap gibi kalırsınız.

Bu AKK yi icad edenin zaten...
    Canavar gibide kaldırıyor hatlar ama akk bahane...

Neyse internette fazla zaman geçirmiosanız film izlemio dosya indirmio sadece haberlere face e bakıp 2 geyik yapıosanız geçin 50 gb yeter.

• Bende geçtim hız konusunda pişman değilim ama bu internete bu modem yakışmıyor bence çekim gücü çok düşük ve bazen 2-3 çekerken bağlanmadığı oluyor aradığımda benim laptoptan kaynaklanan bir sorun olduğunu söylediler şaşırdım aslında ama eski internetten iyidir 1mbps ye 41 lira veriyorduk ama AKK cidden dertli bu kadar hızlı olunca insan dayanamıyor filme abanıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.