Şimdi Ara

TÜRKNET akşam saatlerinde 1 Mbit internet veriyor. (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet paketim 80 Mbit fakat akşam 19:00 ile gece 01:00 arası yüksek pingli 1 mbit internet hızı alıyorum. 1 arka sokakta 24 mbit türk telekom paketi kullanan arkadaşımın test sonucu ile karşılaştırmasını buraya ekliyorum. Test sunucusu olarak yurtdışı yurtiçi çoğu sunucuya hız testi yapıldı. Sonuçlar benzer değişmiyor.

BENİM TEST SONUCUM (TÜRKNET 80 Mbit İnternet Paketi)

1 ARKA SOKAKTAKİ ARKADAŞIMIN SONUCU (TÜRK TELEKOM 24 Mbit İnternet Paketi)

Kısa ve net fazla söze gerek yok. Üstelik müşteri hizmetlerine destek kaydı açmama rağmen 2 gündür 1 kelime cevap vermediler :)

TÜRKNET KALİTESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prerogative -- 12 Aralık 2020; 20:34:32 >

• Aynı sorunu bende yaşıyorum nedir bu Turknet sorunsalı yahu
  • Dün akşamdan beri bizde de böyle. 19:00 00:00 arası hızlar dibi görüyor...

• Şehir?

• ANKARADAYIM KAFAYI YİYECEĞİM BİRAZDAN yarına proje teslilim var ne video izleyebiliyorum ne kaynak bakabiliyorum MÜZİK BİLE DİNLENMİYOR müşteri hizmetleri pardon kardeşim diyip otomatik kapatıyor, ÇÖPLÜK olmuş türknet. İlla fiber ya da kablonet kullanıcaz yani.

• Aynı durumu yaklaşık 3-4 gündür bende yaşıyorum İstanbul Eyüp.. Hatta bugün saat 14:00'den beri hattım komple gidik. Bir ara 5 dakika verdiler, sonra yine kestiler...

• Her akşam saat 8 de 5 mbps ye düşüyor benim de, herkeste aynı sorun var anlaşılan, rezillik resmen..
  • yalnız değilsin dostum

• Türk Telekom altyapısını kullanan çoğu firmada sanki bu sorun var gibi

• MustafaC5 M kullanıcısına yanıt

Tekirdağ

• Bunlarla uğraşmamak için fazladan para verip fiber kullanıyorum.
  • TÜRKNET akşam saatlerinde 1 Mbit internet veriyor. (Çözüldü)

18:30 itibariyle anlık durum. 10 ms olan pingin 13 ms ye yükselmesi dışında (belki fırtınanın geleceğini gösteren serin rüzgar gibidir) download ve upload normal görünüyor. bakalım 1 saat sonra halimiz ne olacak. güncelleyeceğim.

• Annemler TTnet kullanıyor. Son birkaç gündür akşam saatlerinde onlarda da böyle internet sorunları oluşmuş. Dün 1 mbite düşmüş. Yer İstanbul Küçükçekmece. Türk Telekomun genel bir altyapı sorunu olabilir mi acaba?
  • Şaka mı bu ya? Ben de bir tek bende var bu durum diye düşünüyordum!! Akşam vakti girer girmez 1 mbit oluyor benimki de!! @TurkNetDestek Cevap verin!

• TÜRKNET akşam saatlerinde 1 Mbit internet veriyor. (Çözüldü)

Rezalete bakar mısın ya her gece böyle Allah'ın belası internet. CEVAP VER @TurkNetDestek !!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

18:30 itibariyle anlık durum. 10 ms olan pingin 13 ms ye yükselmesi dışında (belki fırtınanın geleceğini gösteren serin rüzgar gibidir) download ve upload normal görünüyor. bakalım 1 saat sonra halimiz ne olacak. güncelleyeceğim.

anlık

• quote:

Orijinalden alıntı: benalldream

Türk Telekom altyapısını kullanan çoğu firmada sanki bu sorun var gibi

Türk telekom alt yapısı ile İstanbul'da netspeed kullanıyorum. Aynı sorun bende de var

• Akşamları bende aynı sorunu yaşıyorum.

• Prerogative P kullanıcısına yanıt
    Tekirdağ/Şarköy bende de durum aynı, lanet olsun. Saat 19'dsn önce hiçbir sorun yok. 18:30 gibi ping üç beş artıyor ama 19'dan 1'e kadar internet pert, hızlar 1-10 arasında o da en fazla. Hayır çözmek için de hiçbir şey yapmıyorlar yahu.
  • Aynen öyle akşamları berbat bir internet oluyor bu türknet TÜRKNET akşam saatlerinde 1 Mbit internet veriyor. (Çözüldü) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis66_50 -- 9 Aralık 2020; 22:44:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.