Şimdi Ara

TÜRKNET akşam saatlerinde 1 Mbit internet veriyor. (Çözüldü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı sorundan bende müzdaripim. Türknet ne zaman fiberde 100mbbit vermeye başladı o zamandan beri internetleri akşam can çekişiyor.Bununda sebebi ip DNS serverları yetmiyor. Bakın modemi kapatın açın yeni ip alsın ilk 5 dakika internetleri uçuyor sonra yine düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 10 gün önce ADSLden VDSLe geçtim 24 MB'e kadar, geçtiğimden beri gündüz 10-20 MB arası ama

akşamları 0,5MB'e düşüyor.

Ben de geçişte sorun oldu diye (VDSL modem verdiler) her akşam şikayet yazdırıyordum. Meğer Turk Telekon ve avaneleri için bu normalmiş,bu konuyu okumasam her akşam kavga etmeye devam edecektim TTNET ile.

• Akşamları rezalet oldu. Ping zaten aldı başını gitti şöyle fiber altyapı olan bir yerde oturamadik ki
    Problemin oluyor talep açıyorsun 3 kere kabloyla hız testi yap bakalım diyor sabah mesaj atıyor şu an netiniz gayet hızlı yahu herkesi kendiniz gibi anlamaz mi zannediyorsunuz telefonda da yok ki adama izah etsen otomatik mail Türk telekoma geçsek aynı altyapı boşuna şimdi taahhüt vs

• Şu dünyada yaptığım en iyi şey. Kaç kişiyi turknetten vazgecirdim..

En büyük başarım ise kendi yakamı bu sözde firmadan kurtardım..
  • 19:00'a kadar oyunlarda pingim 30 iken, 19:00'dan sonra 400-500'lere çıkıyor. 3-4 saat sonra yavaştan düzeliyor. Gece 1 gibi tamamen düzelmiş oluyor. Türknet kullanıyorum malesef. Tavsiye ettiğiniz, çözümcü ve MÜŞTERİ HİZMETLERİ OLAN iss var mı?

• Türknet az önce (sorunu çözmedikleri için)ödemediğim fatura için hattımı kullanıma kapadı. Önce sorunu çözün. Utanmazlar.

• Merhaba, bölgenizde yaşanan sorun ile ilgili network ekiplerimiz arka planda çalışma yapmaktadır. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecekler.
  • Hala turknet kullanan insanlarınin olduğu bir ülkede, hiçbir şey düzelmez..
  • Destek kaydını açtıktan 4 gün (94 saat) sonra gelen İLK CEVAP.

TÜRKNET akşam saatlerinde 1 Mbit internet veriyor. (Çözüldü)
  • 20:30 itibariyle sorunum çözülmüş gibi duruyor. Videolar donma yapmıyor. Siteler eski normal hızında açılıyor. Online oyunlarda pinglerim normale döndü. Şehir: Tekirdağ

TÜRKNET akşam saatlerinde 1 Mbit internet veriyor. (Çözüldü)
  • fener_1996 F kullanıcısına yanıt

Dns değiştirdiğim zaman internet düzeliyor gibi hocam ama ben niye dns kurmak zorunda olayım, bankacılık işlemi alışveriş yapıyoruz dns kurmak istemiyorum. Bu turknetin ne yapması lazım ki düzelsin hizmeti düzgün alabilelim?

• Prerogative P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Merhaba, DNS kaynaklı sorun yaşadığınızı www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

İlettim zaten hocam 12 gün oldu açalı ilgileniyolar yoğunluk var falan diyorlar haklı olarak

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Merhaba, DNS’le ilgili problemleri bir ölçüde çözdük, diğer sorun yaşayan abonelerimizin sorununu da en kısa süre içerisinde çözmüş olacağız. Bu konuda arka planda çalışmalar devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.