Şimdi Ara

Akşam saatleri ve geceyarısından sonra Uydunet sürekli internet kopuyor. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada sırada oluyordu eskiden ama sorun kronikleşti tamamen. Müşteri hizmetlerini aramadım daha. Modeme laptop'umdan kablosuz bağlantı ile bağlanıyorum dakikada bir internet kesiliyor geri geliyor. Sorunun nedenini hala anlamış değilim ama çok sinir bozucu yaklaşık iki yıldır uydunet kullanıyorum, taahhüt olmasa parası neyse verip ttnet'e geçesim var vallaha o derece can sıkmaya başladı bu durum.

Benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı. Bu kronik bir sorun modem'de mi bir sıkıntı var yoksa, laptop'ta mı yoksa internet sağlayıcısında mı lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim.

Paketim: 10Mbit - adkk 40 gb sonrası 3mbit hız düşüm sınırsız internet paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech.engr -- 30 Kasım 2014; 19:04:26 >

• 10 gundur artık çileden çıkamdurumuna geldim
    internet 15 dk var 2 saat yok şeklinde
    surekli arıyorum
    über zeki servis elemanları gelip dısarıdan kutuyu kontrol edip sorun yok diyip gidiyorlar
    hatta cumadan beri olan arıza kayıtlarımada yarın bakacaz diyip kapatıp gelmiyorlar.
    paramla rezil oldum resmen
    ttnet hiper internetim varken bir kere bıle sıkıntı yasamadım ya
    bunlar ucuz diye gectık
    sonumuz boyle oldu şimdi 18 ay daha sabretcez
    adamlar iptal bedeli 700 lira cıkarıyor :D
    18 *50 900 lira zaten odeyecegım bedel
    :D
    yer ankara cankaya
  • SamiBelgin S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sorma ya hayır üste para verdik daha hızlı olsun diye aradılar ettiler taahhütü yenileyen kafama tüküreyim hizmet sıfır. Adam akıllı online oyun oynayamıyorum sürekli kopuyor net
  • Telaş yapmayın. Ben daha yeni bağlattım uydunet'i. Gelen adam kurarken, böyle sorunlar yaşanabileceğimi söyledi.
    Bunun sebebi apartmanda tüplü televizyonla kablotv kullananların televizyonlarının gönderdiği fazla akımmış.
    Tüm binayı etkiliyormuş bu.
    Bize 30 liraya bi cihaz satmaya çalıştı ama ben para koparmaya çalışıyor diye almadım. Meğer adam doğru söylüyormuş.
    Cihazın adınıda unuttum. tam böyle kablo bağlantısının yapıldığı yere takılarak, akımı düzenliyormuş.

Resmini çekmiştik ama o da net çıkmamış. İnternette de bulamadım adının ne olduğunu.
     Akşam saatleri ve geceyarısından sonra Uydunet sürekli internet kopuyor. Yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rioxis

Telaş yapmayın. Ben daha yeni bağlattım uydunet'i. Gelen adam kurarken, böyle sorunlar yaşanabileceğimi söyledi.
    Bunun sebebi apartmanda tüplü televizyonla kablotv kullananların televizyonlarının gönderdiği fazla akımmış.
    Bize 30 liraya bi cihaz satmaya çalıştı ama ben para koparmaya çalışıyor diye almadım. Meğer adam doğru söylüyormuş.
    Cihazın adınıda unuttum. tam böyle kablo bağlantısının yapıldığı yere takılarak, akımı düzenliyormuş.

Resmini çekmiştik ama o da net çıkmamış. İnternette de bulamadım adının ne olduğunu.

30 TL çok değil mi boyle bir şey için. Adini ve kesin olarak işe yarayip yaramadiğini nasil oğrenebiliriz. Adamlardan hizmeti düzgün almak için ekstra para verip birşeyler satin almak da koyuyor açikcasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçenlerde aynı şey oldu. Gece yarısı net kesildi. Modeme baktım bağlanmaya çalışıyor ama bağlanamıyor. Sabah kalktım düzelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye genelinde uydunet skandalı;

http://forum.donanimhaber.com/m_99922687/tm.htm

Dikkat: Bu bir uyarıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikayetvar'daki mesajimi görmüşler aradi bugun muşteri hizmetlerinden bir bayan pazartesi günü teknik ekip gelecek bakalım düzeltebilecekler mi göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rioxis

Telaş yapmayın. Ben daha yeni bağlattım uydunet'i. Gelen adam kurarken, böyle sorunlar yaşanabileceğimi söyledi.

size önerilen bir line amplifier yani hat yükseltici - filtre...

eve giren türksat kablosu ile modem/receiver arasına monte edilir...
    hattınızda noise var ise faydası olabilir...

http://www.dijitalburada.com/procomm-sa20-hat-line-amfi-a04-201--urun5348.html

• Arkadaşlar, aylardır akşam saatlerindeki yavaşlık sorununu yaşıyorum, yer Zonguldak/Merkez.

Önce sorunun modemden olduğunu söyleyip modem aldırdılar. Sorun hala devam ediyor. Daha önceki şikayet kayıtlarıma "inceledik, sorun yok" tarzı cevaplar vermişlerdi. Hatırlarsınız bir kaç ay önce 444lü numaraya 2-3 gün ulaşılamamıştı Türkiye çapında. Şikayete yanıt olarak "hatlarımızda herhangi bir sorun yoktur" dediler. Geçen gece speedtestte download hızım 0.60 mbps çıktı. Ekran görüntüsünü de ekleyerek şikayet kaydı yolladım. Gelen yanıt yine aynı: soruna rastlanmamıştır.

Yetkili birilerine ulaşmak, adamakıllı cevaplar almak için ne yapmak gerektiğini bilen var mı? Yıllardır türksat kablo kullanıyorum 1,5 yıldır yaşadığım sorunu daha önce yaşamamıştım. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.