Şimdi Ara

Her gece belirli saatlerden sonra internet kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Öncesinde Turk.net kullanırken de aynı hatayı yaşıyordum, Türk Telekom'a geçtikten sonra bir süre düzeldi fakat aynı hata tekrar baş göstermeye başladı. Bazen saat 23.00 gibi bazen de 01.00 gibi internetimde kopmalar başlıyor. Bazen tamamen gidip geliyor, bazen de internet var gibi gözüküp 5 saniyeliğine kopma yaşanıyor, ışıklar sönmüyor. Gündüz vakti de bazen 08.00 gibi, bazen de 11.30 gibi internet düzeliyor. Gün boyu, akşamları hiçbir sıkıntı yaşanmadan interneti kullanabiliyorum. Arıza kaydı bırakıyorum, sorun çözüldü deyip kapatıyorlar, ertesi gün aynı sorun. Kısacası gündüz ve akşam vakti interneti kullanabiliyorum, gece yarısına doğru internet gidiyor ve sabaha kadar gelmiyor. Daha öncesinde böyle bir sorun yaşayan var mı, nasıl çözüme kavuşturabilirim, genel müdürlüğe mi gitmem gerekir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• First Premolar kullanıcısına yanıt
    Bugünlerde aynı sorun bende de var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arondir kullanıcısına yanıt
    Yine gidiyor internet, devam ediyor sorun hala

DSL mi Fiber mi ?

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    VDSL. Bugün şu saatlerden itibaren kesinti olmaya başladı. Şaka gibi :) Hiçbir şey yoktu yine gündüz vakti, başladık kesintilere...

Benzer bir sorunu bende yaşamıştım, saha dolabında arıza oluyordu ve gündüz sıcak saatlerde dolap restart atıyordu, bağlantı 1-2 dakika aralıklarla kesilip kesilip geliyordu, bazen gidiyordu 10dk gelmiyordu, 1-2 ay devam etti, en sonunda sanırım dolaba müdahale edip sorunu çözdüler. Bir daha hiç gitmedi.

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Hocam gece vakti gitmesi çok saçma. Sıcaktan gitme şansı yok, yoğunluktan da gitme şansı yok. Nasıl bir hata ben de çözemedim. Mesai saatleri içerisinde gidebilme şansım olsa zaten direk gideceğim ama telefonla da ulaşılmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.