evet bence de o çatalı ve röntgen filmini saklamalı arkadaşımız ki bir daha midesi bulanınca boğazına çatal yerine yutulması daha zor olan birşey seçsin mesela büyük boy bir oklava olabilir yeni numarası
quote:
Orjinalden alıntı: Çeşminaz
evet bence de o çatalı ve röntgen filmini saklamalı arkadaşımız ki bir daha midesi bulanınca boğazına çatal yerine yutulması daha zor olan birşey seçsin mesela büyük boy bir oklava olabilir yeni numarası
züzcaciye dükkanı açacak midesine,yeni numarası yeni demlenmiş çay dolu çaydanlığı yutmak
quote:
Orjinalden alıntı: *ORION*
quote:
züzcaciye dükkanı açacak midesine,yeni numarası yeni demlenmiş çay dolu çaydanlığı yutmak
deme ya şimdi o dükkan ı gezmek için müşteri kadınları da mı yutacak yani
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Orjinalden alıntı: TechN9ne
Adamın adı Emre Almadık
Görmüyon mu olm adam 20 metre almış
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: *ORION*
quote:
deme ya şimdi o dükkan ı gezmek için müşteri kadınları da mı yutacak yani
dedim bile çayı bilem demledimyok kadın yutmucak seyyar züccaciye,dur ablacım gösteriyim dicek,midesine endeskopi uygulucakdaha heyecenlı, kadın:aaaa sanki emaye tencere gördüm orada seyyar mideli züccaciyecü:hani nerde abla kadın:biraz şu hortumu biraz sağa kaydır kamera bulanıklaştı seyar mideli züccaciyecü:geçen gün midem bulanmıştı ondardır abla(strange vu espriyi sana armağan ediyorum)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme