Şimdi Ara

Stardard 5 katlı apartman uzunluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
37.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5 katlı bir apartmanın uzunğunu öğrenmek istiyorum çünkü uzatma kablosu alımayı düşünüyorum arabayı süpürmek için arka bahçede ama 25 mi 50 metre mi alsam karar veremedim.
    Biraz araştırdım ortalama her kat 4 metre yazıyor kararsız kaldım gittigidiyordan alıcam net bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Bu arada 5.katta oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aso2 -- 12 Ocak 2014; 15:01:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

5 Katlı Apartman Uzunluğu

Bir apartmanın uzunluğu, kat sayısı ve tavan yüksekliği gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Standart bir 5 katlı apartman için tipik uzunluk aralığı şöyledir:

• 5 Katlı Bina Kaç Metredir: 15 ila 20 metre
    • Apartmanın Uzunluğu: Yaklaşık 15-20 metre
    • 5 Katlı Bina Kaç Metre: 15-20 metre aralığında değişebilir

5 Katlı Bina Temeli Kaç Metre Olmalı:

Temelin derinliği, toprak koşulları ve yapısal yükler gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, bir 5 katlı apartman için önerilen temel derinliği 1,5 ila 2,5 metre arasındadır.

5 Katlı Bir Bina Kaç Metredir:

Tavan yüksekliğini de hesaba katarsak, standart bir 5 katlı apartmanın yüksekliği yaklaşık olarak şöyledir:

• 5 Katlı Apartman Kaç Metre: 18 ila 25 metre
    • 5 Katlı Bina Yüksekliği: 18-25 metre aralığında olabilir

Bu değerler yalnızca ortalamalardır ve belirli yapılar için değişebilir. Apartmanının tam uzunluğunu ve yüksekliğini belirlemek için bir mimar veya inşaat mühendisine danışmak en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 4 Metre fazla sanki, 3,5 metredir en fazla diye düşünüyorum, 5 katlı bina da giriş katıyla(toplam 6 kat girişle) beraber 21-22 metre yüksekliğindedir ortalama olarak.
  • balkondan aşağıya ip salla onu metreyle ölç
  • 11 metre
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

balkondan aşağıya ip salla onu metreyle ölç

teşekkürler arkadaşlar cevaplar için dostum aklıma hiç gelmedi ip olayı valla jeton şimdi düştü eyvalla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

4 Metre fazla sanki, 3,5 metredir en fazla diye düşünüyorum, 5 katlı bina da giriş katıyla(toplam 6 kat girişle) beraber 21-22 metre yüksekliğindedir ortalama olarak.

Aynen öyle. Kat başı 3.5 metre standarttır. Eğer bina yol altından kot aldıysa su basman denilen bir o kadar daha uzunluğu hesaba katmak lâzım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 metre alsan yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.