Şimdi Ara

20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
0
Favori
149.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA

Orda görüşürüz :d
  • Gördüğüm kadarıyla forumdan giden sayısı çok az oluyor buraya :)
  • kardesim slmlar alper can senınle tanısmak ısterım bana bır numara yaz ben ararım sımdıden allah yardımcımız olsun alpervecan@hotmail.com benı ekle emaılını ver goruselım
  • hacımurat fores alpıne99 arkadaslar emaılım alpervecan@hotmail.com benı ekleyın tanısalım
  • kardes sana nasıl ulasabılırım
  • hacımurat tanısalım
  • slm arkadaslar urfa kısa donemler benı eklesın bırbırımıze yardımcı olalım alpervecan@hotmail.com 5464920272 caldırın ararım
  • Messenger'a kaydettim tertip.
  • arkadaşlar öncelikle hepinize şimdiden hayırlı tezkereler.. 325kd olarak size biraz bilgi vermek istedim..

en başta şunu belirteyim ki çok kalabalık bir ekip olarak urfadaki tugaya teslim olacaksınız. kapıda elinize tutuşturulacak kağıtlarla hemen sağa sola yönlendirileceksiniz.

bu kağıtlarda genelde birinci ve ikinci hudut taburu yazıyor olacak. sakın korkmayın oralar sizlerin asıl yeri olacak. yani gelen arkadaşlar 3 kısımda ayrılacaklar. tugayda kalacaklar, 1. tabura gidecekler( viranşehir) ve 2. tabura gidecekler (suruç).. daha sonra acemiliklerini de buralarda tamamlayacaklar.

güzel günler sizleri bekliyor olacak arkadaşlar. tek sıkıntınız sıcak hava olacak. bu nedenle yerinizde olsam olabildiğince ince tshirt ve pijama getirmeye gayret gösteririm. özellikle 15 gün sonra sıcakla aranız pek hoş olmayacak...

bekliyoruz hepinizi dört gözle tahmini olarak 100-120 kişi dağılacaksınız her bir yere. buralarda acemilikler bittikten sonra tekrardan bi dağıtılma söz konusu olacaktır. ama kesinlikle rahat askerlik yapacaksınız. hoşgeliyorsunuz hepiniz.

327ler gelsinler ki artık 325ler gidebilsin.....

• merhaba arkadaşlar. ben 327 kd olarak deneyimlerimi paylaşmak isterim. internette 20. zh. tug yazsada tugayda bu dönem acemi bırakmamışlar. yarısı suruç'a, yarısı viranşehir'e bölünmüş. ben tugay a teslim olunması gereken son gün olan 12 nisandan 1 gün önce teslim oldum. 327 lerden ilk teslim olan olduğum için çok güzel bir karşılama yaşadım. nizamiyede beni gören bütün 325 kd lerin yüzünde gülücükler açıyordu...

ve ardından ilk hayal kırıklığımı yaşadım.
    rütbeli bir şahıs: Neden erken teslim oldun?
    ben: daha çabuk adabte olmak için...
    rütbeli şahıs: (imalı ve aşşağılayıcı bir ses tonuyla) Allah allah.. askerliği bu kadar seveni de ilk defa görüyorum...
    ...
    ayın 12 sinde 327 ler damlamaya başladığında kendi aramızda da parçalara ayrılıp bize kamuflaj, çanta vs. bize lazım olacak şeyleri dağıttılar. Ve bize teslim aldığımıza dair bir kağıt imzalattılar. Bu kağıttaki çoğu şeyler eksik olduğunu ve bize dağıtılan kamuflajlar ile botların üzerimize uymadığını saatler sonra anladık
    ardından akşam üstü saat 5 gibi otobüslere bindirildik. akçakale 5. hudud bölüğüne yola çıktık.... (güya suruç' a gidecektik...) 80 kişiyi 1 gün arayla akçakaleye, geri kalan 40 kişiyi de suruç'a gönderdiler...

• 20. zh. tg. 3.hd alayı 2.hb tb. 7.hb. bolugu bilekli birecik şanlıurfa usta birligim buraya düştü pazartesi teslim oluyorum
    amasyada onbaşı oldum,
    orası hakkında bilgi si olan varmı
  • ulan korcan askerdeydik sen yorum yaptıgın vakit,gecenin bi vakti bakınıordum bak ne tesadüf.arkadaşlar korcana kulak verin en doğru bilgiler onda,denetleme göreceklere de başarılar ki sanırım aralık celbi görecek,tıpkı biz 325 kdler gibi :D bu arada terhis olalı 45-50 gün olmuştur...
  • hocam ben de 20.tg. zırhlı tugay piyade olarak
  • bana da 20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA piyade çıktı arklar
  • aynı yerdeyiz.orda görüşürüz
  • selam arkadaslar bana da 20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA cıktı topcu olarak. nasıl bı yerdır kısaca bahsedermsınız
  • anadolu yakasından otobüsle gitmeyi düşünen varsa haberleşelim yarın sabaha kadar.şuan forumdan 3 kişi salı akşamına gidiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 10 Ağustos 2009; 4:07:07 >
  • ARKADAŞLAR BEN ELAZIĞDAN ...20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA ÇIKTI KISA DÖNEM PİYADE

12SİNDE SAAT KAÇA KADAR TESLİM OLACAĞIZ MALUM BENİM ELAZIĞ URFA 5 SAAT

ŞANLIURFA MERKEZDEMİ YERİMİZ KALACAĞIMIZ YATAKHANELER DE MERKEZDEMİ YOKSA İLÇELERDEMİ

20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA BULUNDUĞU YERDE YEMEKLER SORUNMUŞ VE TEMİZLİK SORUNMUŞ BU KONUDA NET BİŞEYLER SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ

BULUNDUĞUMUZ YER HARRAN İLÇESİNE YAKINMI URFAYI TANIYANLAR İÇİN SORUYORUM

BURADA YAPANLAR BİLİRLER KOMUTANLAR IN ASKERE BAKIŞLARI NASIL EZME AMACIMI GÜDÜYORLAR KISA DÖNEMLERİ YOKSA NORMALMİ

EĞİTİM NASIL

beyaz iççamaşır yasakmı

hırsızlık olayı çok oluyormu

ENÖNEMLİ SORUMDA ŞU TEELFON GİRİŞTE SORUN YARATIRMI?

EVCİ ÇIKMADA AİLENİN ADRESİNİN URFADA OLMASI YETERLİMİDİR ONLARIN BİZİ GELİP BİRLİKTEN ALMALARINA GEREK YOK DEĞİLMİ

İRTİBAT İÇİNDE OLALIM MSN :private_redline_23@hotmail.com ekleyin hemen kabul edeyim görüşürüz sabah 5 buarada

• Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    329'uncu Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları
    Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Ağustos 2009

Aday Nu. 22605
    Adı ve Soyadı ARDA ALADAĞ
    Baba Adı YUSUF
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Tank
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA

MSN: aaaladag@hotmail.com
    ekleyin
  • MERHAHA KOCAELİDEN URFAYA GİDİYORUM..5 ARKADAŞ TOPLANDIK..2 UCAK,3 OTOBUS YOLCUSUYUZ..HATTA BUGÜN 5 TERTİP GEBZED EBULUŞACAGIZ...HABER EDIN....geneyalnizim@hotmail.com msn
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.