Şimdi Ara

20 ÜSTÜ YAŞADI 20 ALTI KAÇIRDI AH O GÜNLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VALLA BU TOPİĞİ AÇAN ARKADAŞ SAĞOLSUN BEN 31 YAŞINDAYIM VE BAYAĞI DUYGULANDIM. BİLMEM HATIRLARMISINIZ VEYA OYNADINIZMI ZILDRI ZIMBA YAĞLI KAYIŞ SEKSEK (GENELDE KIZLARLA OYNARDIK) GİBİ OYUNLAR VARDI TABE YAĞLI KAYIŞ VE ZILDIR ZIMBA BİRAZ SERT OYUNLARDI. HERKEZ NEKADAR ÇOK YAKACAĞI İLE İLGİLENİRDİ. UZUN EŞEK OYNAMAK MAÇ YAPMAK HELE MAÇ YAPARKEN KIZLAR VARSA HAVA ATMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLAR (PAS VER OLUM ŞAHSİ OYNAMA SENİN YÜZÜNDEN GOL KAÇTI V.S) YEDİKLERİ KÜFÜRLER VE MARUZ KALDIKLARI FAULLER. ÖZLEDİM BE GENÇ ARKADAŞLARA TAVSİYEM BÜTÜN ZAMANI BİLGİSAYAR BAŞINDA HEBA ETMEMELERİ.
  • Valla he ne güzeldi o günlerAma küçükken ezilen hep küçük yaştakiler olurdu orası zevkli değildi oyun bozan abilerimden nefret ederdim Ama yinede oynardık Ne güzel dalardık dut a eriklere :D aww Eriklere dalarken tüfekle tuzlu muhallebi atan amcayı hiç unutmam Sonra kapattılar o bahçenin etrafını giremedik bidaha Ahh ulen ahh

• vayy be ne guzel gunlerdı gozlerım dold ınanamassın ınsanın eskı arkadasları eskı guzel gunlerı gecıyor bır anda gozlerının onunden sımdı cok ozledım ogunlerı keske bırdaha o gunlere donebılseydık ne yazıkkı bıtıyo ıste her gecen gun guzel olan seylerı yıtırıyoruz umarım gun gectıkce bıten bu guzel seyler ınsanları dusundurup ıyı seyler bırakmasını saglar belkı eskıye donemeyız ama guzel seyler bırakarak faydalı bırılerı olabılırız harbı cok doldum yaw konusasım gelıyo ama yanlıs anlasılacak dıye konusmaktan bıle cekınıyorum oysakı ne kadar guzel bırsey konusmak anlasabılmek herkese saygılar bu konuyu actıgın ıcın tesekkurler dostum hepımız aynı duyguları yasayıp aynı yollardan yurumusuz demek bır donem
  • quote:

Orjinalden alıntı: slepeer

VALLA BU TOPİĞİ AÇAN ARKADAŞ SAĞOLSUN BEN 31 YAŞINDAYIM VE BAYAĞI DUYGULANDIM. BİLMEM HATIRLARMISINIZ VEYA OYNADINIZMI ZILDRI ZIMBA YAĞLI KAYIŞ SEKSEK (GENELDE KIZLARLA OYNARDIK) GİBİ OYUNLAR VARDI TABE YAĞLI KAYIŞ VE ZILDIR ZIMBA BİRAZ SERT OYUNLARDI. HERKEZ NEKADAR ÇOK YAKACAĞI İLE İLGİLENİRDİ. UZUN EŞEK OYNAMAK MAÇ YAPMAK HELE MAÇ YAPARKEN KIZLAR VARSA HAVA ATMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLAR (PAS VER OLUM ŞAHSİ OYNAMA SENİN YÜZÜNDEN GOL KAÇTI V.S) YEDİKLERİ KÜFÜRLER VE MARUZ KALDIKLARI FAULLER. ÖZLEDİM BE GENÇ ARKADAŞLARA TAVSİYEM BÜTÜN ZAMANI BİLGİSAYAR BAŞINDA HEBA ETMEMELERİ.

quote:

Orjinalden alıntı: _THE_

vayy be ne guzel gunlerdı gozlerım dold ınanamassın ınsanın eskı arkadasları eskı guzel gunlerı gecıyor bır anda gozlerının onunden sımdı cok ozledım ogunlerı keske bırdaha o gunlere donebılseydık ne yazıkkı bıtıyo ıste her gecen gun guzel olan seylerı yıtırıyoruz umarım gun gectıkce bıten bu guzel seyler ınsanları dusundurup ıyı seyler bırakmasını saglar belkı eskıye donemeyız ama guzel seyler bırakarak faydalı bırılerı olabılırız harbı cok doldum yaw konusasım gelıyo ama yanlıs anlasılacak dıye konusmaktan bıle cekınıyorum oysakı ne kadar guzel bırsey konusmak anlasabılmek herkese saygılar bu konuyu actıgın ıcın tesekkurler dostum hepımız aynı duyguları yasayıp aynı yollardan yurumusuz demek bır donem

bende sizlere teşekkür ederim abiler

evet biz kayış kızdı ve zımba derdik kayışı saklayan kimse genelde onu en yakın arkadaşı bulur ozaman kıcık olduğunun peşine düşer

ya aslında fazla yaşım büyük değil ama ben yaşadım bunları biz ramazanda ramazanı yaşardık eee şurda 1 hafta kaldı ama hayat aynı ama eskiden ramazan telaşı hazırlıklar mahallenin küçük bakkalına gelen tapa tabancaları torpiller kız kaçıran füze vs sahur saatine kadar gexerdik gece saat 3 biz apartmanlara torpil atar kaçardık

şimdi ramazan bile ramazan değil yaw hiç bir şeyin tadı kalmadı
    bide biz eskiden hep şunu yapıyoduk 10 15 mahalle arkadaşı toplanıyoduk herkes evden ben bugun ahmette kalcam ahmet mehmette mehmet alide ali velide veli onda o bunda kalacak diye izinler alırdık ama sabaha kadar yapmadığımız kalmazdı sonra herkes evelere akşama kadar mahalle sakin bütün çocuklar ewde uyuyo

yada hep beraberce mahalleye yakın bi yere veya yakın köylerden birine pikniğe gidip hep beraber derede ( diz boyu kadar suda ) yüzmek gerçie eskilerin çoğu genelde doğudakiler yüzmeyi o diz boyu suyun olduğu derelerde öğrenmişdir
    vallaha insan özlüyoo

bazılarımızın babası kızardı sokağın ucunda babası görünen mahallenin yaptığı süper saklama operasyonuyla atlatılırdı tabi her operasyon rayında gitmiyodu yakalanan oluyodu ve kulakdan tutup eve götürülürdük ama yine bi opersayon düzenlenir bu arkadaşı yalvarark veya başka bir şekilde dışarı çıkarırdık
    ama şimdi çocuk eve gitmiyo anane babanın umrunda değil hani cep telofonu varya herkes ona güveniyo nerde olsa arar bulurum diye

ahhhhhhhhhhh ulan ahhhhhhhhhhhh

• Ben 16 yaşındayım bu terimlerin tıpkısının aynısını bizde kulanıyoduk tabe o zman ne bilgisayardan nede internetten haberim vardı (2-3 sene önce o kadarda önce diil )
  • ah ulan ah ne wardı büyüycek ne güzel günlerdi onlar...
  • Arkadaş Özleminden Bahsetmiş Arkadaş'ın Biri Ben 16 Yaşındayım 6 Yaşından Beri Bizim Dostlarımız (Başkalarına Göre Çete De Olsak) Aynen Duruyo Aynı Sınıftayız Lise de Ayırdılar Bizi .Ayrılmaz Üçlüyüz Bizi Bozamazlar.

İsmim Adem Bu Arada 16 Yaşındayım İyi Bi Futbolcu Olma Yolunda İlerliyom.Lise 1'e Gidiyom Bu Sene Çaktık Biraz daSiz de Anlatın Bence Adınızı Falan Birbirimizi Tanıyalım
  • Süper bişe bu fakat silkle ne alakası var ?
  • KESKE 12 YASINDA OLSAM
  • bn 8, SINIF ÖĞRENCİSİYİM BİZİM SINIFTA HALA BÖYLE OYUNLAR OLURR VE HER SEFERİNDEDE DAYAK YERİZZ HATTA BİZİM SINIFTA DAHAA FUTBOLCU KARTLARIYLA TERS DÜZ OYNAYAN BİLE VAR YANİİ

artık böyle oyunlar eskiden kaldı bzim bi ark. vardııı eskiden taso karşılında ps 1 veriyodu (kiralık olarak)
    ahh ulann ahhhh tasolarımııı özleddddiimm pokemon tasolarımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Süper bişe bu fakat silkle ne alakası var ?

herkez içindekileri döküyo karıştırma silki şimdi
  • ben 15 yaşındayım ama az da olsa ucundan yaşadım kimi arsam bilgisayardayım işim war gelemem gibisinden bişiler soleniyor eski gezmeler kalmadı artık
  • bugun olan enguzel sey Mr_Buggs un yazdıklarıydı guzel seylerden bahsedıp guzel seyler soleyelım guzel seyler dusunelım dıyoruz kendını bılmezın bırı butun moralımı bozdu keske ısten cıktıktan sonra foruma gırmeseydım ulan neden bole adamlar ulu orta cıkıp boyle seyler yaparlar anlamıyorum yaw hıcmı dusunmuyorsun aynı seyın sana yapılabılecegını yazıklar olsun allah ıkı dunyada yakanı bır araya getırmez ınsallah bır ınsan laftan anlamıyorsa onu ımha etmek lazım bura ya yazdım cunku oraya yazıp konunun uzatılmasını ıstemıyorum sunu solemek ıstıyorum kısıler bır baskalarını sevmek zorunda degıller eger gucune gıden bırsey oldugunu dusunen babayıgıt varsa cıksın karsısına verebılıyorsa versın cevabınını yoksa bır sekılde o cevapını alacaktır hıckımse basıtseyler ıcın bırbırının kalbını kırmasın neden hep beraber burda muhabbet etmek yerıne kufur edelım bırbırımıze burası paylasım yerı ve bunu bozmaya calısanlar ezılırler daha once acılan topıclerı okumaktan zevk alırdım (bugun Mr_Buggs'un actıgı topic gıbı ) cunku konun ıcınde
    bır archerxx, bır anıl, bir cowboy,bir,agwe,bir lethe, bir neset gıbı guzel ınsanların bılgılı ınsanların konusmaları vardı tabı aklıma gelmıyen bırcok arkadas daha sımdı ıse bırcogunu forumda gormek cok zor keske ılk zamanlardakı gıbı bu forumda onlar bırseyler paylassaydıda bende okuyabılseydım ama bunlarda cocuklugumuzda yasadıgımız mahalle macları veya oynadıgımız yaglı kayıs gıbı eskıde kaldı umarım bu forumda guzel dusunen ıyı seyler veren ınsanlar hıc eksık olmaz cunku bu forumdakı bırcok kısının onlar gıbı ozellıkle sılkroad hakkındakı dusuncelerıne veya tecrubelerıne ıhtıyacı var hep ıs ısten gectıkten sonra keske dıyoruz umarım keske olmasaydı demeyecegınız seyler yaparsınız hayatta bır oyun sadece sanalda degıl reelde de kımseyı kırmamaya calısın tabı bu yazdıkklarım kımsenın umurundada olmaya bılır belkıde bırlerının hosunada gıtmeye bılır yanlıs bırsey soledıysem kusura bakmasın kımse

• quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

Ben de ekleyeyim bir tane.
    Mahallede futbol topu herkesde olmaz. Top sahibi olan kişi itinayla aranır, bulunur, sırf topu olduğu için maça dahil edilir ve istediği mevkide oynar ve bir anlaşmazlık durumunda onun dediği olur. Yoksa topunu alır gider ve maç patlar.
    Güzel günlerdi hakkaten. Çocukluğun her anı güzel gerçi.
    desem yeri herkeste olur ama kimse çıkarmaz

• bi tane de ben yazayım
    GAZOZUNA MAÇ
    -abi siz çok güçlü oldunuz be...
    -hadi nan olum ali yi size verdik ya mis gibi adam
    -bak olum olmaz böle ya hasan la muratı değişek bari (kafa kadro kurarken einstein gibi çalışıyo)
    -tamam nan ağlama hemen tamam
    (bu arada hasanla murat yere değiştirmiş gruplar ayrılmıştır ; ama arkadaki gruhtan bir ses yükselir olmadı böyle)
    -abi ya bu seferde onlar güçlü oldu
    -bırak olum olsunlar sonra gazozların üstüne yatamazlar güçsüzdük diye
    (yanlız bu maçlarda hiç takımlardaki adam sayısı denk değildir hep bi kişi artar açıkta kalır ama neyseki 5 e 6 baslayan maç hiç o kadro ile sürmez)
    -eeee cengiz ne olacak (bu cengiz kesin gözlüklü ve sıska bişeydir)
    -onuda siz alın sonra mızzzıkmıyasınız
    (bu cengiz i kimse takımda istemez çünkü bu adam kendi kalesine gol atar , penaltı yaptırır , en olmadı boş kaleye gol kaçırır sizin anlıyacağınız o takım kadroları ayarlanamaz neyseki diğer mahalle çocuklarıda sonra olaya katılır yeni gelenler 2 kişi oldu mu 1 i bir takıma diğeri öbür takıma girerler olay dengelenir. 1 saat maç yapıyorsak yarım saati aldım verdim ben seni yendim ve takımları ayarlamakla gecer)
    -zuhaha 15 e 4 olum nası koyduk ama
    -ne 15 e 4 ü nan 11 e 8 yendin diye hava atma sizin gollerin 2 sini murat abi attı
    (murat abi eşşek kadar en az 25 yaşında bi adamdır.Maçın gerçek skoru asla bilinmez 2 takımın söylediği rakamların ortalamasında anlaşılır)
    -tamam nan o golleri saymıyom sizede ne zaman attınız bilmiom ama 2 gol veriom 13e 6
    -13 e 8
    -13 e 6
    -13 e 7(arkadan biri)
    -tamam nan 13 e 7(sıra gelir kimin gazozunu kimin alacağına)
    -olum hasan bana sen alacan ohhh keriz gazozu unutma nan gecen seferden borcun var zaten üstüne yattın unuttum sanma
    -tamam nan bozuk yok yarın alacam gazozunu(çakalın cepte 1 mil var ama karşıdaki çocuk keriz dedi ya ağrına gitti alcağı varsada almaz)
    -olum nan bana kim alıyo ben açıkta kaldım
    -sen sonradan geldin nan yalancı artistik yapma(genellikle maçtan önce ayarlanır kimin kime ısmarladığı herkes sözünün eri maç bittikten sonra direkt alacak adamla anlaşma yapmaya bakar)
    -olum bi fırt wer be
    -nan git tövbe tövbe
    -ölür müsün nan pinti versen ne olacak(vermeye korkar bilirki verirse yarısı gitti gazozun verdiği adam gözünden yaş gelene kadar kafaya dikecek gazozu)
    -ohhh buz gibi enayi gazozu
    -ohhh valla olum biz bunlarla her akşam yapalım bi maç
    (bu ikisi sağlam adamlarla anlaşmış direkt almış çocuklar ama bazı gazozlar hiç yerine ulaşmaz genelliklede borcu olan adamların borcu maç kazanma yolu ile ödenir)
    -cengiz senin gazozu nuri alacak bana borcu vardı(bunun olduğu takım nasıl oldu da kazandı demeyin o durmadan maç içinde takım değiştirir şansa kazanan takımda kalmış ; bu sırada cengizden nuri ye tekinsiz bir bakış gelir)
    -tamam biz onla anlaştık(olay yerindeki herkes cengizin o gazozu içemiyeceğini bilmektedir.çünkü nurinin lakap batakçıdır.)
    -olum var ya orada vursan goldü
    -abi ya o saymadıkları gol direk filan değildi yaaaa
    -olum bunlar kazanmak için her pisliği yapar(eğer maç ısmarlamasına oynanmıyorsa maçtan sonra pozisyon tartışılır(Türk milletinin huyudur)
    -nan tut nan tut(bu sırada maç bitmiş bi köşeye gazozunu pisliğine yavaş yavaş içenler çekilmiş bi köşeye okulun bahçesine gidip su içip dönenler çekilmiş bi köşede de o 25-30 yaşında ki dallama vardı ya o geçmiş topla veledin birine şut cekiyo)
    -olum tut nan kaçma(sakın tutma abanır bu hayvan karşımdaki çocuk demez valla)
    -abi yaa yeter ver topumu annem çağırıyo gitcem ben
    -dur nan 2 dk vercez topunu yemicez ya(yaşından başından utan)
    -murat abi hadi ver ya
    -sen git ben eve aliyle yollarım topu
    -yok hadi sen bitir ben gideyim(canını verir topu almadan gitmez top emanet edilecek nesne mi eskinin en değerli varlığı eskiden bi top için 3 mahalle cocuğu para birleştirirdik)
    -al nan al topunu(onada hak verin onun zamanında top bulmak işkenceydi istanbul dan filan gelirdi öle kolay şey değil oynıyamadı garip)
    -yarın gene okulda buluşalım
    -abi direkt okul çıkışı yapalım benim ev uzak geç kalıom hep
    -olum ben eve uğramazsam babam kaptırır okuldan cıktıktan iki saat sonra arka bahçede
    -tamam öle olsun ama ben geç gelecem bekleyin beni(blöf)
    -ali abi gelion di mi?(ali nin kim olduğunu anladınız zaten özellikle davet ediliyor topun sahibi ali topu murat abiden kurtardıktan sonra topu kucağından yere indirmez)
    -anlaştık o zaman(güneş nerdeyse batıyordur gazozlar en sonunda bitmiş evin yolu yarının taktik ve kadrolarına kafa yorarak katedilmektedir)

ahhh nerde eski gazozuna maçlar demiyecem çünkü biz çocuktuk yaşadık benim üzüntüm gazozunu hiç kazanamamış olanlara.
    SAYGILAR

• Pek iyi futbol oynamasamda bizde yapardık bunları maç yaptığımız zaman.Yaş 15 ama ne zevkli günlerdi be onlar.Şimdi joymax'e değil bilgisayarda oyun olayını meslek haline getirmişlere küfür edin.Ama ne yapsak nafile eninde sonunda olacaktı bunlar.
  • 10 yasında bebeler int cafelerde napıyor cıkın dısarıya oynayin la n
  • bende 17 yashındayım ama bizim zamanımızdada ward hey gidi günler hey..!!... ahhh nerde kaldı
  • Artık 3 adım kalktı ama hala kendini yerden yere atanlar war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayserili_kral_turk

Çok Güzel Abi Ama Eksik Yazmısın Üst Aut Meselesi Varya

Biz de Şöyledir Mesela Bizim Takımın Kalecisi Uzundur Onların ki Kısadır.
    Kısa Olan Adama Şut'u Çekersin Atlar Tutamaz Aut Aut Bizim Kaleciye Çekerler O Da Tutamaz GOLLLLLLLLLLLL.
    Ne Golü Yaw Aut Bizimkini Saymadınızya Olsun Onun Boyu Uzun.Bi de Aut Olur Tepede Direk Ne Yok Taştan Kurulan Mahalle Kalesinde Ne Gezsin Üst AuT'u Gösteren Direk

YILIŞMA LAN KERATA

Bide en kısayı kaleye koymuyolarmı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.