Şimdi Ara

20 wii oyun listesi sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-)The Legend of Zelda: Twilight Princess
    2-)prince of persia
    3-)Metroid Prime 3
    4-)No More heroes
    5-)Mad World
    6-)Call Of Duty 5: World At War
    7-)Call of Duty Black Ops
    8-)Resident Evil 4
    9-)the house of the dead 3
    10-)Super Mario Galaxy
    11-)Resident Evil 3
    12-)New Super Mario Bros
    13-)Conduit 2
    14-)WarioWare: Smooth Moves
    15-)WarioLand: Shake Dimension
    16-)Donkey Kong: Country Returns
    17-)Rayman Raving Rabbids
    18-)Just Dance 2
    19-)Adventure Island: The Beginning
    20-)James Bond Golden Eye

Arkadaşlar wii alıcam inş adam 20 oyun hediye edicek istedigim ben DÖVÜŞ-FPS-2kişilik oyun arıyorum bunları buldum forumdan araştırark sizce nasıl önerebileceğiniz oyun varmı 2 kişilik dövüş ?

• Bildiklerimi söyeyeyim,

1-)The Legend of Zelda: Twilight Princess (En klasik nintendo oyunu)

3-)Metroid Prime 3 (oynamadım ama en iyi fpslerden biri diyorlar)
    4-)No More heroes (sanırım bunun 2. side iyiymiş)

7-)Call of Duty Black Ops (tartışılmaz)
    8-)Resident Evil 4 (korkudur ona göre)

10-)Super Mario Galaxy (bununda 2. si var. her iki oyunda iyi)

12-)New Super Mario Bros (çok kişiyle oynayacağın en zevkli oyunlardan biri, aynanda oynuyorsun)
    13-)Conduit 2 (çok tavsiye ediyoralr)

16-)Donkey Kong: Country Returns (mario tarzı)

18-)Just Dance 2 (sakın almamazlık etme!!!)

20-)James Bond Golden Eye (wii deki en iyi grafiklere sahip oyun)

James Bond Golden Eye, New Super Mario Bros, Just Dance 2 mutlaka alman gereken oyunlar bence.
    Eğer küçük vakit geçirmelik oyunlar istiyorsan wii party var...4 kişiye kadar oynanabilir. tek zevk vermez ama kalabalıkken eğlenceli olabiliyor. daha çok vakit geçirmelik bir oyun içinde 80 tane oyun vardır.
    Pes veya FİFA yı deneyebilirsin. Grafikler çok süper değil ama oynanışı çok zevklidir.
    Mario kart araba yarışı 2 kişi zevkli olabilir.
    alacağın wii de zaten sport pakedi vardır. Varsa wii sport resort olanı al. toplam 15 oyunun olur.

Bu arada fazla kişiyle oynamak istiyorsan herkeste birer tane wii kumandası olmalı. Normalde içinden 1 tane çıkıyor ona göre.

• Reisdent Evil The Darkside Chronicle ve Umbrella Chronicle olmalı o listede bence.
  • eyw beyler teşekkür ederim
    peki bu 2.kolu ne kadara alabilirim ?
  • Çakmalar 50 tl civarı,orjinallerde 100-125 arası değişiyor.
  • Hepsi çok iyi oyunlardır valla liste çok iyi sırf bu oyunlarla bile uzun bir zaman geçirebilirsin.
  • kaan sağol

tavsiyen için teşekkürler 95li
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil...
  • Bence bu listeye red steel 2 yi de ekle pişman olmassın :D ayrıca dövüş oyunu istiyosan smackdown 2011 vazgeçemeyeceğin bir oyun olucak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

Bence bu listeye red steel 2 yi de ekle pişman olmassın :D ayrıca dövüş oyunu istiyosan smackdown 2011 vazgeçemeyeceğin bir oyun olucak :D

liste eskide kaldı :D suan red steel i yükledim 2 yi cok süper bi oyun :D smackdown hiç güzel değil :D hareket yok beğenmedim acıkcası onun yerine punch out mu öyle bi oyunu indirdim fena oyun :D
  • smackdown da nasıl hareket yok :D Ahahha :D vallaha süper :D bende punch out konusunda emin değilim kesin güzel mi oyun ? yumruğu algılaması falan ona göre bende indiriyim :D
  • quote:

smackdown da nasıl hareket yok :D Ahahha :D vallaha süper :D bende punch out konusunda emin değilim kesin güzel mi oyun ? yumruğu algılaması falan ona göre bende indiriyim :D

red steel 2 yi herkese önermişimdir süper wii nin tek süper oyunu bile diyebilirim ancak smackdown kesinlikle ama kesinlikle wii de berbaat
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

smackdown da nasıl hareket yok :D Ahahha :D vallaha süper :D bende punch out konusunda emin değilim kesin güzel mi oyun ? yumruğu algılaması falan ona göre bende indiriyim :D

red steel 2 yi herkese önermişimdir süper wii nin tek süper oyunu bile diyebilirim ancak smackdown kesinlikle ama kesinlikle wii de berbaat

Allah allah ben neden çok beğendim smackdownu kimse beğenmedi demek :D belki ilgim olduğundandır bu dövüşlü şeylere :D Bu hafta driver san fransisco indirip oynamayı deniycem güzele benziyo çünkü hiç yarış oyunum yok :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Allah allah ben neden çok beğendim smackdownu kimse beğenmedi demek :D belki ilgim olduğundandır bu dövüşlü şeylere :D Bu hafta driver san fransisco indirip oynamayı deniycem güzele benziyo çünkü hiç yarış oyunum yok :D

smackdown u severim ps3 de oynarım ama wii de berbat driver iyidir

• :D adam akıllı bir torrent bulsaydım :D zamunda da hiç oyun yok . yeni oyunlar falan. :D sanırım anca bi kaç yıl sonra gelir torrente :D
  • quote:

:D adam akıllı bir torrent bulsaydım :D zamunda da hiç oyun yok . yeni oyunlar falan. :D sanırım anca bi kaç yıl sonra gelir torrente :D

mamundadan şamam
  • Ulan şertan diyo git orjinal al sonra böyle internette sürünme ama malum bizde öğrenciyiz :D
  • Adamın hediye ediceğini söyledin ama umarım bunları bulur ve sağlam çıkar oyunlar.
    Bu arada mario kart wiiyi de kesinlikle almalısın.
    Onunda dışında super smash bros brawl ı almassan gözün kapalı gidersin.
    Eğer classic-controllerin varsa(joystickten bahsediyorum wii remote dan değil) tatsunoko versus capcom almalısın.Hatta cc hediye eden monster hunter adlı oyunu orjinal alabilirsin mis gibi online'ı var çokta zevkli bi oyundur.
    Prince of persianın yerine daha iyi bi oyun bulabilirsin o oyun wii de oynanmaz çünkü.
    Bir de boşlukta kalırsan pikmin adlı ilginç bir oyun var mario ve zeldanın yaratıcısı shigure miyamotonun elinde çıkma bi oyundur.
    Onun dışında şahane oyunlar hepsi, metroid prime 3 kafa yedirtir biraz dikkat, zelda bağımlılık yapar.
    Ah ah çok güzel oyunlar var da bu illegal işlerle uğraşmaya üşeniyorum hdd felan var elimde taşınabilir ama riskli iş gibi geliyor habire ucuz oyun bakıyorum yazık oldu güzelim wiime öylece duruyor kutuda.
    Bu listeyi alıyorum birgün kafama eserde toplarım.Güzel araştırmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 25 Ekim 2011; 2:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Adamın hediye ediceğini söyledin ama umarım bunları bulur ve sağlam çıkar oyunlar.
    Eğer classic-controllerin varsa(joystickten bahsediyorum wii remote dan değil) tatsunoko versus capcom almalısın.Hatta cc hediye eden monster hunter adlı oyunu orjinal alabilirsin mis gibi online'ı var çokta zevkli bi oyundur.
    Prince of persianın yerine daha iyi bi oyun bulabilirsin o oyun wii de oynanmaz çünkü.
    Bir de boşlukta kalırsan pikmin adlı ilginç bir oyun var mario ve zeldanın yaratıcısı shigure miyamotonun elinde çıkma bi oyundur.
    Onun dışında şahane oyunlar hepsi, metroid prime 3 kafa yedirtir biraz dikkat, zelda bağımlılık yapar.
    Ah ah çok güzel oyunlar var da bu illegal işlerle uğraşmaya üşeniyorum hdd felan var elimde taşınabilir ama riskli iş gibi geliyor habire ucuz oyun bakıyorum yazık oldu güzelim wiime öylece duruyor kutuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Adamın hediye ediceğini söyledin ama umarım bunları bulur ve sağlam çıkar oyunlar.

eyw aldım oyunları :) hepsi güzel oyunlar
    pes 11 oynaması çok zevkli gibi duruyor ama çözemedim daha :D
    madworld u indirdim oda iyidir
    mario kart nasıl online oynayabilirim ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.