Şimdi Ara

20 yaş ve üstü araba alırsam ne olur. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok sağol arkadaş .tamda istedediğim cevap buydu.
    parası çok olanda devleti destek oluyor parası olandan para bile almıyor.
    fakat
    parası olmayanada kol böreği ikram ediyor :).
  • kontrollerini yaptırırsın, 2 lira da masraf yaparsın. gayet de binersin. üstelik 100 bin liralık araçtan daha da rahat kullanırsın. çizildi derdi olmaz, vuruldu derdi olmaz.
  • pppoe kullanıcısına yanıt
    ARABA SAHİBİ OLURSUN.
  • pppoe kullanıcısına yanıt
    Onun için de şöyle bir çözüm olabilir..
    Beğendiğiniz bir araç olursa sahibine "sigorta priminin yüksek çıkmasından korkuyorum" diyerek anlaşın, birlikte bir sigorta acentesine gidip fiyat alın.. Rakam çok uçuk çıkarsa araç sahibine teşekkür edip aracı almaktan vazgeçin..

Eğer ikiniz de 30 yaş üstü veya ikiniz de 30 yaş altı iseniz, araç sizin üzerinize geçtiğinde sigorta primi en fazla % 20 oynayacaktır diye düşünüyorum.. (hasarsızlık indirimi sıfırlandığından dolayı)
    Ama aracı satan kişi 40 yaşında olup siz 25 falansanız priminiz eski sahibinden kat kat fazla çıkar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Onun için de şöyle bir çözüm olabilir..
    Beğendiğiniz bir araç olursa sahibine "sigorta priminin yüksek çıkmasından korkuyorum" diyerek anlaşın, birlikte bir sigorta acentesine gidip fiyat alın.. Rakam çok uçuk çıkarsa araç sahibine teşekkür edip aracı almaktan vazgeçin..

Eğer ikiniz de 30 yaş üstü veya ikiniz de 30 yaş altı iseniz, araç sizin üzerinize geçtiğinde sigorta primi en fazla % 20 oynayacaktır diye düşünüyorum.. (hasarsızlık indirimi sıfırlandığından dolayı)
    Ama aracı satan kişi 40 yaşında olup siz 25 falansanız priminiz eski sahibinden kat kat fazla çıkar..

huyu huyuma ,suyu suyuma ,yaşı yaşıma araba düşündüm. 73 lüyüm :)
    birdaha dünyaya gelirsek durumda iyi olur olursa o vakit alabilirim.
    ilginiz için sağolun lakin araç almaktan vazeçtim.
    ama fikriniz çok mantıklı umarım araç alacak olanlara güzel bir ipucu verdiğiniz için teşekürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pppoe -- 29 Haziran 2016; 16:19:43 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.