Şimdi Ara

20 yaş ve üstü araba alırsam ne olur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bütçe 5-6 bin lira
    araba alsam ne olur devlet çökermi bana.
    20 yaş üstü arabalar devlet tarafından toplanıyormu nasıl olur
    sigoratası mı çok pahalı olur devlet caydırmak için 20 yaş üzerin araba alırsam neler yaşarım.

• 5 6 bin liralik olanlarini alırsan yaşamadıklarıni yaşarsın :)
  • Şimdi trafik sigortası, vergi vs. Çöken çökmüş. Bunun arıza ve tamir kısmı sizin asıl endişelenmeniz gereken.
  • 86 model Reno 12. Ruhsat sahibi yaş 45, kazasızlık indirimli bir hafta önce 685 lira sigorta ödendi. Araç köyde kullanılıyor(asfalta degmiyor araç) her sene kış ayında bakım masrafı 500 lira civarı para harcanıyor.
  • İnnalillahi ve inna ileyhi raciun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

İnnalillahi ve inna ileyhi raciun .
    5-6 bine alırsın, 3-4 bine adam edersin. sonra senede 2-3 bin masraf açar en azından. Sanayiye abone olursun, ancak severim, uğraşırım dersen alınır tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

5-6 bine alırsın, 3-4 bine adam edersin. sonra senede 2-3 bin masraf açar en azından. Sanayiye abone olursun, ancak severim, uğraşırım dersen alınır tabi.

Alıntıları Göster
    Basın açıklaması yaparsın: "Kendimizi sanayide ikinci evimizde hissediyoruz.." dersin.. (97 Model Carina sahibi İstanbul'dan bildirdi)
  • Vergi cok dusuk cikar. Sigorta fazla farketmez. Bakimi yeni arabalardan daha ucuz olur. Cunku parca sayisi az ve ucuzdur tamiri daha ucuz olur. Ama sans isi eger elin tamire yatkinsa hic korkma ben hep 1970-1990 arasi araclari kullaniyorum eski arac seviyorum. Hicbirseyden anlamayan adam eski arac alma der ben parcasi bulunuyosa fiyati uygunsa direk al derim. Ne olur ne olmaz kenara fazladan bi 2-3 bin daha ayir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Vergi cok dusuk cikar. Sigorta fazla farketmez. Bakimi yeni arabalardan daha ucuz olur. Cunku parca sayisi az ve ucuzdur tamiri daha ucuz olur. Ama sans isi eger elin tamire yatkinsa hic korkma ben hep 1970-1990 arasi araclari kullaniyorum eski arac seviyorum. Hicbirseyden anlamayan adam eski arac alma der ben parcasi bulunuyosa fiyati uygunsa direk al derim. Ne olur ne olmaz kenara fazladan bi 2-3 bin daha ayir.
    95 model arabam var.
    Araç bakımlıysa masraf felan açmaz zaten parçası felan ucuz olur,ufak tefek kendin bile yaparsın.
    Ama 5-6 bin bütçeyle öyle bir araç bulamazsın ve uğraşacak vaktin yoksa illallah ettirir
  • Toros al geç. Tatava yapma
  • Restorasyon yapacaksanız alınır.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bir anlatmışsınız ki :)

senede 2-3 bin masraf dediğiniz arabaların motorunu 1000 liradan satıyorlar :) en baba masrafı 600-700 e biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

hocam öyle bir anlatmışsınız ki :)

senede 2-3 bin masraf dediğiniz arabaların motorunu 1000 liradan satıyorlar :) en baba masrafı 600-700 e biter
    5 6 ya alıp 2 cebine koyup alınca sağlam bi bakım yapılırsa uzun süre götürür rahat rahat
    94 model arabamız var ordan biliyorum arada ağır masraf açıyor arada dediğim 15 senedir bizde şuana kadar 1 kere ağır masrafı oldu 1000 tl civarı tuttu
  • Araba size biner hocam

Mecazi demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Araba size biner hocam

Mecazi demiyorum
    neyse ozaman bu dünyada arabaya binemem
    amma belki tekrar dünyaya gelirsem ve şansıma orta hali birde işim olursa
    ozaman araba alırım.
    herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pppoe

neyse ozaman bu dünyada arabaya binemem
    amma belki tekrar dünyaya gelirsem ve şansıma orta hali birde işim olursa
    ozaman araba alırım.
    herkese teşekkürler.

Alıntıları Göster
    temizse alınırhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-hastasina-sifir-gibi-131-308855996/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

temizse alınırhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-hastasina-sifir-gibi-131-308855996/detay

allah uzun ömürler versin sana çok güldüm :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: pppoe

quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

allah uzun ömürler versin sana çok güldüm :)))

Alıntıları Göster
    o paralara bulabileceğin iyi araba lada dır. arkadaş geçen sene 5500 e 92 model aldı. halen biniyor. büyük bi arızada açmadı.

direksiyonu çevirirken yardım edesim geliyor sadece

• Diğer illeri bilmem ama istanbuldaysanız sigorta primi çok uçuk çıkabilir..
    2010 model araca 250 liraya sigorta yaptırırken 1977 model aracım için de teklif almıştım 1.060 lira dediler..
    İkisinde de il aynı, ruhsat sahibi aynı, hasarsızlık aynı, ama fark korkunç..
  • Acemilik atmak için iyi bir tercih olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.