Şimdi Ara

20 yaşında Harry Potter 'a başladım ( Asa yaptım SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi geceler herkese bu yıl kışın dogum günümde ablam harry potter ' ın bütün kitaplarını hediye olarak almış, ben de Üniversitede derslerin yogunlugundan anca başlayabildim( daha önce filmlerin hiçbirini tam izlemedim) dün felsefe taşı ile başladım, şuan sırlar odası 200. Sayfadayım şimdilik akıcı gidiyor bakalım süreç nasır ilerleyecek?

Kitap deneyimimi daha farklı kılmak için ahşap çubuk sıcak silikon ve boya kullanarak kendi asamı yaptım, nasıl olmus?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.U.Y -- 20 Temmuz 2017; 11:27:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geç olsun güç olmasın. Ben de bi dostuma hediye etmiştim aynı şekilde

• Başlıkta yaşınızı belirtmenize dayanarak seriye "çocuk kitabı" olarak şüpheyle baktığınızı anlıyorum. Lakin öyle bir durum söz konusu değil. Okuyacağınız en zevkli ve heyecanlı, hiç de yüzeysel olmayan serilerden biridir Harry Potter. Gönül rahatlığıyla devam ediniz efenim.
  • Bende en kısa sürede okuyacağım, tek sıkıntı kitabımın olmaması

• ben bir türlü okuyamıyorum harry potter kitaplarını.benimki bildiğin önyargı,ilk çıkış yaptığı zamanlar yaşıtlarım bunu okurken ben hep başka birşeyler okuyordum.dedim filmine bakayım onuda yapamadım yine önyargı.hani çoğu kişi harry potter ve yüzüklerin efendisini karşılaştırırya,ben bunu bile garipsiyorum.

konu ile pek alakası yok ama yazmak istedim.
  • Ben de okumak istiyorum ama 7 kitap 200 liradan fazla tutuyor.sanırım. Seri kitapları da tek tek almayı sevmediğim için bir türlü okuyamadım ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Ben de okumak istiyorum ama 7 kitap 200 liradan fazla tutuyor.sanırım. Seri kitapları da tek tek almayı sevmediğim için bir türlü okuyamadım ben de.

İnternette 160-170 liraya denk geliyor.

• evet arkadaşlar bir çekincem vardı biraz çocuk kitabıdır diye ancak şuan sırlar odasını da bitirmek üzereyim gayet akıcı, evreni de sevdim. Şimdi felsefe taşı filmini izleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

evet arkadaşlar bir çekincem vardı biraz çocuk kitabıdır diye ancak şuan sırlar odasını da bitirmek üzereyim gayet akıcı, evreni de sevdim. Şimdi felsefe taşı filmini izleyeceğim

Gerçeklerden bahsedelim. 1. Kitap yılın en iyi çocuk kitabı ödülünü aldı. 2. Ve 3. Kitap da çocuk kitabı kategorisine girebilir. Ama 4. Kitap girmez. Hele 5. Kitap 1114 sayfa bi çocuğun önüne koy korkar kaçar benim bi arkadaş vardı. 5. Sınıfta okumuştu sınıfta hepinizin yerine kitap okudum diyordu istisnalar var tabi.

Şimdi kişisel görüşürüm

Hocam yıllardır Harry Potter'dan daha akıcı, daha güzel kitap görmedim. Yani ben görmedim. Bu serinin yeri her zaman benim için ayrı olacaktır. Şu anda ingilizce öğreniyorum. Kendime güvendiğim anda seriyi ingilizce alacağım.

Bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

quote:

evet arkadaşlar bir çekincem vardı biraz çocuk kitabıdır diye ancak şuan sırlar odasını da bitirmek üzereyim gayet akıcı, evreni de sevdim. Şimdi felsefe taşı filmini izleyeceğim

Gerçeklerden bahsedelim. 1. Kitap yılın en iyi çocuk kitabı ödülünü aldı. 2. Ve 3. Kitap da çocuk kitabı kategorisine girebilir. Ama 4. Kitap girmez. Hele 5. Kitap 1114 sayfa bi çocuğun önüne koy korkar kaçar benim bi arkadaş vardı. 5. Sınıfta okumuştu sınıfta hepinizin yerine kitap okudum diyordu istisnalar var tabi.

Şimdi kişisel görüşürüm

Hocam yıllardır Harry Potter'dan daha akıcı, daha güzel kitap görmedim. Yani ben görmedim. Bu serinin yeri her zaman benim için ayrı olacaktır. Şu anda ingilizce öğreniyorum. Kendime güvendiğim anda seriyi ingilizce alacağım.

Bu arada

Hocam şu sıralar kitap okuma hızım sıcaklardan olsa gerek ciddi olarak yavaşlamış durumda. Önceliğim değildi ama ilacım bu seri sanırım?

• cok pahali yav. zaman carki'na baslayayim dedim o da pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

quote:

Şimdi kişisel görüşürüm

Bu arada

Hocam şu sıralar kitap okuma hızım sıcaklardan olsa gerek ciddi olarak yavaşlamış durumda. Önceliğim değildi ama ilacım bu seri sanırım?

Mükemmel bir seridir ve oldukça da akıcıdır. İlk iki kitaba çoğu yeri için çocuk kitabı denilebilir, üçüncü kitapta ise yoğun olmasa da yer yer çocuklara hitap eden şeyler mevcut; ama dördüncü kitap itibarıyla serinin çocuklar ile ilgili konularla herhangi bir bağlantısı kalmıyor.

• Evet arkadaşlar 2. Kitabı da bitirdim. Şimdilik gayet akıcı gidiyor. Bu arada Felsefe taşı nın filmini de izledim ama kitabı daha güzeldi ya :)

• 3. Kitap da bitmek üzere olaylar iyice ciddileşti

Ama şu sirius, snape, lupin ve de fare nin olayını tam anlayamadım beynim yandı Biri özelden aydınlatabilir mi beni?

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

cok pahali yav. zaman carki'na baslayayim dedim o da pahali

malesef ya , kitaplar çok pahalı valla para yetişmiyor
  • Yaratıcı olmuş, elinize sağlık
  • Hocam bir de süpürge yaparsan tam olur

• Tesekkurler arkadaşlar, süpürge yapma gibi bir niyetim var

• Harry potter serisine çocuk kitabı demek ciddi anlamda basit ve komik bir zihniyetin ürünü olur, okumayan o tadı asla bilmez. Tüm serisini ilk çıktığı anda kitaplığıma ekledim. İlk kitaptan sonra olaylar açılıyor yazar kendini aşıyor hikaye gergin bir hal bile almaya başlıyor. Fantastik sever birisi için Harry potter candır

** Harry potter kitapları özellikle ilk basımlar neden bu kadar uçuk fiyatlara satılıyor ?
  • Bence asalar güzel olmuş :) Yetenek var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.