Şimdi Ara

20 Yaşındayım kardeş istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yaşındayım bir ablam var. Babam ile annem ayrı,babam evlenmeyi düşünüyor(henüz birisi yok,51 yaşında). Biz ablamla çok sorunlu bir ailede büyüdük ve aile hayatımız hicbir zaman olmadı. Bir kardeş istiyorum. Onu gezdirmek,eğlendirmek. Büyüdügü zaman gerekirse masraflarını dahil karşılamak,tecrübelerimi paylaşmak,oturup ders çalıştırmak,ilk kız tecrübesini yaşatmak(Erkek olursa). Çok mu şey istiyorum bilmiyorumki? Çocuk sahibi olmak içinde daha erken,gelirim yok, üniversite öğrencisiyim. Anladıgınız kadarıyla daha sorunsuz bir hayatının olmasını istedigim küçük bir arkadaş istiyorum. Tecrübelerinizi, görüşlerinizi açık açık paylaşın lütfen.

• bizim de ana baba ayrı yaklaşık 8-9 senedir hocam 4 kardeşten 3.cüyüm büyükten küçüğe 21-20-19 ve 10 yaşında bir küçük erkek kardeşim var ellerinden öper adı yunus saçının teline zarar gelse dünyayı yakarım belki kardeşim olmasaydı hayata küserdim sana ve aile durumuna gerçekten üzüldüm nasıl bir şey olduğunu gayet iyi bilirim şu zamandan sonra zaten evlenmekten başka çare yok tabi babanız evlenip çocuğu olursa ki istersiniz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kablam -- 8 Mayıs 2014; 2:26:27 >
  • bende istiyorum ama aynı durumdayız babam bir daha evlense çocuğu olsa ısınabilir miyim bilmiyorum arkadaşımın kardeşi oldu aralarında 18 yaş fark var yanından ayrılamıyor kardeş güzel şey
  • Bir yandandan sunu düşünmüyor değilim aslında ben 20 yaşındayım o çocukla aramda 21-22 yaş fark olacak ortalama. babamda 53 yaşına falan gelmiş olacak. Çocuk 17 yaşına geldiği zaman babam 70 yaşında olacak. Allah korusun babamın başına bişey gelse çocuğun erken yaşta psikolojisi bozulacak
  • ben senin yaşında baba oldum sen kardeş sahibi olacak yaşı geçmişsin
  • aynı düşünceyi kız olursa ilk erkek tecrübesini yaşatmak istiyor musun?
  • evlen kendin çocuk sahibi ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.