Şimdi Ara

20 YILDIR TV İZLEMİYORUM. NEYİ KAÇIRDIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana sorarsanız haberler internetten de bakılabilir, üstelik TV'dekilerden daha fazla haber kaynağı vb. olduğu için TV'nin haber açısından bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum.

Ancak, belgeseller ve yabancı diziler,filmler vb. ya da bilgi yarışmaları için izlenebilir.Hatta belgeseller ve yabancı diziler,filmler vs. yine internetten yapılabilir.

Şahsen şu sıralar TV izleme zorunluluğu hissetmiyorum ve internet varken bir şey kaybetmediğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstLight -- 13 Nisan 2012; 19:35:13 >
  • bakıyorum da tv yi kötüleyenlere şeytan icadı desen tv yi överlerdi..biz de yobaz ilan edilirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstLight

Bana sorarsanız haberler internetten de bakılabilir, üstelik TV'dekilerden daha fazla haber kaynağı vb. olduğu için TV'nin haber açısından bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum.

Ancak, belgeseller ve yabancı diziler,filmler vb. ya da bilgi yarışmaları için izlenebilir.Hatta belgeseller ve yabancı diziler,filmler vs. yine internetten yapılabilir.

Şahsen şu sıralar TV izleme zorunluluğu hissetmiyorum ve internet varken bir şey kaybetmediğimi düşünüyorum.

aynen bende eskiye göre haftada 1-2 kez tv izlerim oda şampiyonlar ligi maçlarında ve diğer maçlar
  • İnternet ile tanıştığımdan beri bende hiç izlemiyorum. Bir şey de kaybettirmiyor bence. Başka bir ülkede olsak neyse ama, bu ülkede TV kanalları cidden çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

Evde tv (ve hiçbir şey) olmadığı dönemler hayatımın en verimli dönemleri oldu.

Bir dönem ufaktan vardı. Önce belgeseller, sonra haberler, iki ay sonra baktım ki gecenin 1'inde
    şu komikçi tellallarından birinin programını izliyorum. Sabahleyin derhal tvyi birisine hediye ettim.

Ayda en az 4-5 kitap, haftada 3-4 tiyatro, konserler ve sair...
    Bazen iki tiyatro birden de olmuştur!

Şu an burada olmamın nedeni evde hiçbir şeyimin olmadığı o yokluk dönemlerimdir.

Sizi oyalayacak hiçbir şeyiniz yoksa böyle şeylere yönelmek daha kolay oluyor herhalde...

Evden tv'yi uzaklaştırıp senin yaptıklarını yapsam,

Haftada 3-4 tiyatro eşim + ben, 2 bilet : 40'ar tl'den 160 tl x 4 = 640 tl tiyatro aylık
    Konserler : Ay'da 2 konser : (en son bostancı kültür merkezinde hadise konserine gitmiştik 200 tl bilet parası) ben 50'den hesaplayayım. 2 kişi 200 tl konser
    kitap için bir şey diyemeyeceğim kitap ayda olmasa da 2-3 ayda bir güncel bir kitap okuyorum.

Yani kısaca, aylık 1000 tl ve üzeri sosyal yaşantımız için para gidiyor tv'yi kapatırsak. ayrıca doğacak çocuğumuz için bakıcı v.s bulmamız (ne kadar güvenilir bakıcıya oda ayrı mesele)

Not : sinema'yı çok severim, hani gerçekten güzel bir film varsa vizyonda seyrederim, en son fetih 1453'e gitmiştik gerçi.

Not 2 : Ümraniye belediyesinin kültür merkezi etkinlikleri oluyor onlara gidiyoruz o ayrı, tiyatro, musuki dinletisi v.s

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.