Şimdi Ara

20 ytl'ye hangi kulaklığı önerirsiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 ytl'ye kadar bilgisayarda oyun oynarken ve mp3 dinlerken kullanabileceğim pilot tipi kablolu
    kulaklık almak istiyorum.Üzerinde mikrofon olmasa da olur(hatta olmazsa daha iyi olur) ama kablosu en az
    2 mt. uzunlukta olmalı, kısacası fazla cafcaflı olmasına gerek yok sadece temiz ses versin yeter.Kullandığınız
    veya bildiğiniz bu tipte bir kulaklık varsa tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle Kadıköy'den alabileceğim.
    Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: manowar_1

Arkadaşlar 20 ytl'ye kadar bilgisayarda oyun oynarken ve mp3 dinlerken kullanabileceğim pilot tipi kablolu
    kulaklık almak istiyorum.Üzerinde mikrofon olmasa da olur(hatta olmazsa daha iyi olur) ama kablosu en az
    2 mt. uzunlukta olmalı, kısacası fazla cafcaflı olmasına gerek yok sadece temiz ses versin yeter.Kullandığınız
    veya bildiğiniz bu tipte bir kulaklık varsa tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle Kadıköy'den alabileceğim.
    Şimdiden teşekkürler...

Minton mhp750 modeli,9 miyon gibi birşeye almıştım Teknoramadan. Yalnız mikrofonlu.
  • minton mhp 880 tavsiye ederim. titreşim de var. (oyunlarda çok güzel etkiliyor)
    ben kullanıyorum şu an ve memnunum. (mikrofon da var) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 5 Nisan 2006; 15:32:28 >
  • Walla Philips in süper bi kulaklığı war megavizyon larda war hatta 17 Ytl
  • sennheiser kulaklık al bas tiz ne varsa duy 1945 den günümüze kalitenin tek adresi dünyanın en iyi kulaklık üreticisi reklam gibi oldu ya..
  • hangi ilde iseniz oradaki gold bilgisayar mağazalarından görerek seçerek istediğiniz türde kulaklık bulabilirsiniz. bulunduğunuz yerde gold mağazası yoksawww.gold.com.tr den direk sipariş geçebilir veya size en yakın gold mağazasını öğrenip sipariş ettirebilirsiniz. saygılarımla
  • bende minton mhp usb 60 var tavsiye ederim ama fiyatini bilmiyorum aradiğindan pahalıdır heralde....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • minton alacaksın
  • ya arkadaşlar bende bişey sorayım yeni bi başlık açmaya gerek yok.
    dün mikrofonlu bi kulaklık aldım. PEGASUS OV051MV marka ve modelinde.taktım laptopın kulaklık ve mirofon girişlerine kulaklık çalıştı ancak denedim mikrofon çaışmıyor.yani mikrofon olarak ses kartnı görüyo bilgisayar hala.ben mikrofonu kullanmak için bilgisayaramı tanıtcam kulaklığı . kendisi otomatik tanıması gerekmiyomu ?
    bi el atıverin yaw
  • hayır kulaklık tanıtılmaz eğer usb değise önce ses ayarlarını bi kontrol et. sonra kulaklık ve mkrofon girişini ayrı ayrı taktığından emin ol.
  • Mikado kulaklıklarda fiyat/performans olarak fena değil. Tavsiye ederim.

Örneğin ; Aşağıdaki Kablosuz kulaklık 17,53 YTL

20 ytl'ye hangi kulaklığı önerirsiniz...

Buda Linki :http://www.ozfurkanbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=MIKADO-Kul05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 18 Nisan 2006; 23:03:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.