Şimdi Ara

200.000tl Suv Araç Tavsiyeye İhtiyacım Var(Ateca Aldık) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendimde ateca var.. 3008 i test ettim.. Donanim olarak güzel ama atecaya binip genisligine alistiysaniz pejo sizi boguyor resmen.. Yolcu diz baş mesafeleri de cabası hani. Hanim arkada oturdu test surusunde bunaldim resmen sanki bagaj sirtimda vs demeye basladi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenghover

Dizel otomatik fiyatı 191.000tl şu an
    İyi çok iyi fiat alınır o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Ateca'da pek bir SUV havası yok. Daha çok altı yükseltilmiş Leon gibi. Kuga'da daha bir SUV havası var.
    herkesin zevki diyelim, bana da ateca daha güzel gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Kendimde ateca var.. 3008 i test ettim.. Donanim olarak güzel ama atecaya binip genisligine alistiysaniz pejo sizi boguyor resmen.. Yolcu diz baş mesafeleri de cabası hani. Hanim arkada oturdu test surusunde bunaldim resmen sanki bagaj sirtimda vs demeye basladi.
    ben de 3008'in arka koltuğuna oturunca listemden çıkardım, arka taraf malesef çok başarısız. ateca'yı ben de beğeniyordum ama otomatik dizeli yoktu o zamanlar.
  • aracınız 1.5 Blue dCi 115 bg EDC kadjar 192.250 tl
  • Tucson 4x2 Elite

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

ben de 3008'in arka koltuğuna oturunca listemden çıkardım, arka taraf malesef çok başarısız. ateca'yı ben de beğeniyordum ama otomatik dizeli yoktu o zamanlar.

Alıntıları Göster
    Bu gün 3008 inceledik. Araç güzel açıkçası atecayla bunun arasında kaldık. 3008 de fazladan cam tavan var kalan opsiyonlar birbirine yakın. Dediğiniz gibi arka taraf daha dar 3008de. Dsg kafa karıştırıyor işte ne yapmalı bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda crv

• quote:

Bu gün 3008 inceledik. Araç güzel açıkçası atecayla bunun arasında kaldık. 3008 de fazladan cam tavan var kalan opsiyonlar birbirine yakın. Dediğiniz gibi arka taraf daha dar 3008de. Dsg kafa karıştırıyor işte ne yapmalı bilemedim

Alıntıları Göster
    3008 arka koltuk hariç daha güzel. Dsg beni korkutamadı, 7 ayda 11bin yaptım, şimdilik iyi gidiyor. Biz 4 kişilik bir aileyiz, o kadar para verip şahin gibi arka koltuk istemem.

• O paraya elegance donanım sportage alınmaz. Kesınlıkle led far olsun donanımda

Atecaya yuksek leon dıyen arkadas, kuga da yuksek focus. Sportage da yuksek ceed o zaman. Aksını ıddıa edebılır mısın ? Bu araclar zaten c suv, ne beklıyorsunuz

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ateca aldık hocam
  • quote:

Ateca aldık hocam
    ateca güzel. arkadaşımda da 150bg'lik versiyonu var, çok memnun.
  • cenghover kullanıcısına yanıt
    DSG'li mi DSG'siz mi?
    Tek diyeceğim hayırlı olsun, tüm bakımları serviste yaptırmayı unutmayın.

• Kaça aldın dizel otonatik mi dsgliyse 10 yıl sorunsuz binersin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.