Şimdi Ara

200-250 arası, 0 ve kamerası güzel telefon öneriniz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür kimse bişey demiyo yarın öbür gün alacağım telefonu nerden alacağımı bilmiyorum aklımdaki telefon ku990 ama internette bulamıyorum.. Biraz daha yardıma ihtiyacım var :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

motorola zn5 : 5mp kamera xenon flaş fakat fiyatı 299 heralde :S

Konuyu açan arkadaşım Darty'de ki indirimi kaçırmasaydın 260 a bitirdiler zn5 stogunu
    Bence garantisi devam eden 2.el alabilirsin yoksa limitine ve istediklerine uygun bulamassın.
  • pek bir bilgim yok bu telefon hakkında ama kontratsız alırsan fiyatı 300 tl civarında sanırım. fiyatın biraz düşmesini beklersen turkcell t10'un da iyi bir tercih olabileceği kanısındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Popescu

quote:

Konuyu açan arkadaşım Darty'de ki indirimi kaçırmasaydın 260 a bitirdiler zn5 stogunu
    Bence garantisi devam eden 2.el alabilirsin yoksa limitine ve istediklerine uygun bulamassın.

Tüh yaa :S 260 a alabilirdim onu 2. el düşünmüyorum saol yinede.. yav almak istiyorum şöyle güzel bişey.. Dokunmatik ve en azından 3 mp falan kameralı bişey de olur artık kafam beynim şişti aramaktan bu fiyatlara alınacak telefon için kimse bu kadar düşünmez heralde :) ama en az 2 sene boyunca yeni bi telefon alamayacağımı da biliyorum onun için..

• quote:

Orijinalden alıntı: onurozany

quote:

Orijinalden alıntı: Popescu

quote:

Tüh yaa :S 260 a alabilirdim onu 2. el düşünmüyorum saol yinede.. yav almak istiyorum şöyle güzel bişey.. Dokunmatik ve en azından 3 mp falan kameralı bişey de olur artık kafam beynim şişti aramaktan bu fiyatlara alınacak telefon için kimse bu kadar düşünmez heralde :) ama en az 2 sene boyunca yeni bi telefon alamayacağımı da biliyorum onun için..

3mp kameralı,dokunmatik lgkp500 var ama çabuk sıkılırsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.