Arkadaşlar 2 gündür kimse bişey demiyo yarın öbür gün alacağım telefonu nerden alacağımı bilmiyorum aklımdaki telefon ku990 ama internette bulamıyorum.. Biraz daha yardıma ihtiyacım var :S
Konuyu açan arkadaşım Darty'de ki indirimi kaçırmasaydın 260 a bitirdiler zn5 stogunu Bence garantisi devam eden 2.el alabilirsin yoksa limitine ve istediklerine uygun bulamassın.
pek bir bilgim yok bu telefon hakkında ama kontratsız alırsan fiyatı 300 tl civarında sanırım. fiyatın biraz düşmesini beklersen turkcell t10'un da iyi bir tercih olabileceği kanısındayım.
Konuyu açan arkadaşım Darty'de ki indirimi kaçırmasaydın 260 a bitirdiler zn5 stogunu Bence garantisi devam eden 2.el alabilirsin yoksa limitine ve istediklerine uygun bulamassın.
Tüh yaa :S 260 a alabilirdim onu 2. el düşünmüyorum saol yinede.. yav almak istiyorum şöyle güzel bişey.. Dokunmatik ve en azından 3 mp falan kameralı bişey de olur artık kafam beynim şişti aramaktan bu fiyatlara alınacak telefon için kimse bu kadar düşünmez heralde :) ama en az 2 sene boyunca yeni bi telefon alamayacağımı da biliyorum onun için..
Tüh yaa :S 260 a alabilirdim onu 2. el düşünmüyorum saol yinede.. yav almak istiyorum şöyle güzel bişey.. Dokunmatik ve en azından 3 mp falan kameralı bişey de olur artık kafam beynim şişti aramaktan bu fiyatlara alınacak telefon için kimse bu kadar düşünmez heralde :) ama en az 2 sene boyunca yeni bi telefon alamayacağımı da biliyorum onun için..
3mp kameralı,dokunmatik lgkp500 var ama çabuk sıkılırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme