Şimdi Ara

200-250 arası, 0 ve kamerası güzel telefon öneriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LG nin 3-4 tane telefonunu buldum gibi ama sürekli başka bi alternatif çıkıyo biyerlerden kafam hayli bi karıştı. Nerdeyse 1 aydır telefon arıyorum.Marka fazla önemli değil hiç yoktan 2 sene götürsün beni.. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bugüne nasipmiş :) özellik ve şekil itibari ile KC910 , KU990 gibi modeller hoşuma gitti ama fiyatları heralde bana biraz tuzlu gelir.. Tavsiyeleriniz düşünceleriniz nelerdir paylaşırsanız sevinirim çünkü kısa bi süre içinde almayı düşünüyorum. Teşekkürler..

• İkisi arasından KU990 derim.
  • lazloo ama fiyatı 250 nin üstündedir diye tahmin ediyorum
  • valla hocam KU990 bayadır 299 tl ye satılıyordu hepsiburada.comda cok iyi fiyat yani fakat stokları tüketmişler sanırım kalkmıs ürün gözükmüyor hepsiburadada
  • peki başka bişi önerebilir misin benzer özelliklerde bu fiyatlara ? bi arkadaş samsung f480 kampanyası var dedi de onu da bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurozany

lazloo ama fiyatı 250 nin üstündedir diye tahmin ediyorum

Evet arkadaşın dediği gibi 299 civarında satılıyordu. Zaten eski bir cihaz. O kadar pahalı değildir tahminimce.
  • 5230 u öneririm. Kamerası çok iyi olmasa da fena da değil. Kardeşimde var. Güzel bir cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motorola zn5 : 5mp kamera xenon flaş fakat fiyatı 299 heralde :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

motorola zn5 : 5mp kamera xenon flaş fakat fiyatı 299 heralde :S

daha ucuzu yok mudur be hocam :)

5230 u da sevdim lazloo sağolasın ama aynılar hani zn5 le fiyat olarak :)
  • O zaman 2. el temiz bir N73 bak. Kamerası da çoğu 5 MP ye bedel. Ses kalitesi de iyi. Hem de ucuz. 200 e felan bulursun.
  • bence 2. el cihaz almaktansa zn5 cok daha iyi bir secenek gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

bence 2. el cihaz almaktansa zn5 cok daha iyi bir secenek gibi duruyor

2. el düşünmüyorum ama zn5 de 200 tl değil hani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurozany

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

bence 2. el cihaz almaktansa zn5 cok daha iyi bir secenek gibi duruyor

2. el düşünmüyorum ama zn5 de 200 tl değil hani :D

Valla piyasa böyle. 5230 kesinlikle o fiyatı hak ediyor.
  • başka bişeyler yokmu arkadaşlar yav :S
  • Nokia x3 ve x2 var, 3.2 ve 5 megapixel kameraları var 300 e veriyorlar bir bak hoş bir cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! €MR€ !! -- 17 Aralık 2010; 22:27:30 >
  • Onlarda ne Carl Zeiss ne de otomatik odaklama var.Sensörleri de iyi değil. Yani adı sadece 5 MP oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Onlarda ne Carl Zeiss ne de otomatik odaklama var.Sensörleri de iyi değil. Yani adı sadece 5 MP oluyor.

Olmasa da yeterli olur, hangi 250 tl lik telefonun kamerası güzel ki, pek birşey beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !! �MR� !!

Nokia x3 ve x2 var, 3.2 ve 5 megapixel kameraları var 300 e veriyorlar bir bak hoş bir cihazlar.

inceliyorum arkadaşım saolasın.. 272 TL ye bitane buldum

http://www.isteevinegelsin.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94699&ref=akakce&v=1.49.5

ama LG lerin ya da motorola zn5 in 5 mp kamerasından hangisi daha iyidir ya da bu fiyat aralığında en iyi kameralı telefon olarak ne alabilirim ( 200 - 300 TL değil 200 - 250 TL ) Bide dokunmatik olsa hani daha iyi.. çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama.. :)

• Dokunmatik olarak 5230, 5250 ve samsung c3510genoa gibi modeller var, ama ben tavsiyede bulunuyorum telefondan pek anlamam, ocak gibi telefon alacağım da arştırma yapıyorum. Neyse daha fazla uzatmayayım fake oluyoruz.
  • mesela bu linkte ku990 0 ve 200 tl demiş arkadaş

http://forum.donanimhaber.com/m_44508907/mpage_1/f_/key_ku990//tm.htm#44508907
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.