Şimdi Ara

200-250 bandinda serit takip carpisma onleyicili ufak otomatik tavsiye edebilirmisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: autindustry

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

yani alt sınırda bi hız eşiği varmi bunun peki hocam? atıyorum ben 10km/h hızla kaldırıma doğru yanaşırken bu hızda da kaldırımı algılıyormu? arkadaş çarpışma önleyici deyince benim aklım o tarafa gitti açıkçası, şerit takip aklıma gelmedi. ikisi farklı sistemler.

şerit takipte kendi içinde alt versiyonlara ayrılıyor gerçi, basic şerit takip var sadece bip-bip diye uyarı veriyor, aktif şerit takip var direksiyona müdahale ediyor, Line Keep Assist (LKA) şeritte tutma asistanı var sağ-sol şeriti hesap edip şeridi ortalayarak gidiyor vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 22 Eylül 2021; 10:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• autindustry A kullanıcısına yanıt

Hocam model farklarından anlıyorsanız benim arabanın modelini çözelim  sunroof var hız sabitleme yok. 1.4 motor.

Tam model versiyon ne oluyor çözemedim. Dolandırıldım mı acaba boş arabalarda bile hız sabitleme var  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Dilenci -- 22 Eylül 2021; 10:54:50 >
  • O paralara opel corsa 1.2 100hp eat8 elegance alınır.
    Turbo benzin motor
    Çarpışma önleyici
    Serit takip
    Geri görüş kamera
    Tam otomatik eat8 şanzıman
    450km kullandım sıfır aracı gayet güzel yürüyor. Keyifli bir otomobil olmuş.

• seat ibiza-arona bakacaksınız o halde..

• Opel corsa carpismada otomatik fren yapmiyormus. Sesli ikaz veriyormus sadece. Swiftin ici corsadan genis geldi. Rio bakmamistik hic. Onada bakalim. Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.