Şimdi Ara

200-250 ytl arası en iyi 2.1 sistem hangisidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BU FİYATA BENCE EKLEME YAPMADAN DA İYİ BİR SİSTEM BULABİLİRSİN. CREATİVE I-Trigue 3600 MODELİ BENCE TAM SANA GÖRE.. DAHA UCUZ OLAN 3400 MODELİDE VAR .HEM KALİTELİ HEM ŞIK.ÖZELLİKLE 3600 MODELİNİN UYDULARI HARİKA...
  • okudugum kadariyla kimse bu markadan bahsetmemis istersen birde buna bak arastir buda gercekten cok iyi bir marka ve dizayn harikasi alttaki linkte fiyat biraz pahali eger arastirirsan daha ucuza bulabilirsin

http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunDetails?urun_id=SOUNDSTICKIIEU
  • logitech z2300 den uzak dur bence. uyduları bence vasat ve set sadece wooferdan ibaret... nedense logitech uydu konusunda yetersiz...

verdiğin modeller arasında benim tavsiyem creative i-trigue yönünde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

logitech z2300 den uzak dur bence. uyduları bence vasat ve set sadece wooferdan ibaret... nedense logitech uydu konusunda yetersiz...

Bende bu speaker olayında vardığım sonuç bu. Logitive diye bir firma açıp logitech wooferi ile creative uydularını birleştirip satıcam.
  • kovaschee arkadas değişik değişik yorumlar geldi alman gereken sistem hakkında bun dan sonra secim senin
  • eğer çok yüksek ses önemli değilse ses kalitesi dizayn ve kaliteli birşey istiyor isen o fiyata bir altec al 2+1 o fiyata daha iyi performans sunabilecek başka marka bir 2+1 bulamazsın tahminim.En azından benim aklıma gelmiyor.
  • tavsıyelerınız dogrultusunda z4 te karar kıldım arkadaslar. fakat ıyı performans ıcın ses kartı almam gerektıgını soylemıssınız. notebook ıcın ıyı bır ses kartını ne kadara nerden alabılırım?
  • z4 iyi bir seçim değil.Tavsiye etmiyorum.Microlab ya da altec
  • z4 iyi bir seçim değil.Tavsiye etmiyorum.Microlab ya da altec.2+1 setlerde woofer çok önemli çünkü 2 adet uydu eğer basslara ezilirse yapılacak pek birşey kalmıyor.Yani zaten uydu 2 tane seçtiğin set de uydular geri planda.,Çelişti biraz.Sana temiz ses veren uydulara sahip mid tiz dengesi iyi 2+1 lazım ve bunu microlab ya da altecte bulabilirsin.
  • Microlabı bilemem ama ben altecten sisteme koyduğu çok küçük tizleri yüzünden vazgeçtim.
  • hoparlörün boyutu hiç önemli değil kalitesi önemli.Sub olsa anlarım dediğini fakat tizler için boyut çok önemli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

logitech z2300 den uzak dur bence. uyduları bence vasat ve set sadece wooferdan ibaret... nedense logitech uydu konusunda yetersiz...

bende katılıyorum o uydulara o basslar bariz fazla yazcıoğlunda dinlemiştim hakketen çok aşırı bass veriyor inadına i-trugue 3400,3600,3800
  • son bir sorum olacak z4 tek cikislimi acaba? cunku notebook ta kullanacagim bende tek line=in girisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovaschee -- 3 Mayıs 2007; 16:39:10 >
  • arkadaşlar bass güzeldir de tiz olmadan çok rahatsız edici olur yaniuydular da önemlidir iyi bir bass elde etmek için.Dünyanı en iyi subwooferını getirin eğer iyi uydularınız yoksa hoş ses alamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.