notebook için 2.1 ses sistemi almayı düşünüyorum. ve ayırdıgım butce 200-250 ytl cıvarında. bu fiyatlarda alınabilecek en iyi 2.1 ses sistemi hangisidir arkadaslar?
Üstüne biraz daha koy Logitech z2300 al der sanırım forum çoğunluğu.
quote:
Orjinalden alıntı: fifo
Üstüne biraz daha koy Logitech z2300 al der sanırım forum çoğunluğu.
ALTEC LANSING FX4021 gayet iyi bir seçim bu arada z2300 ün fiyat aralığı bu değil.ama ben her zaman alteci daha fazla beğenmişimdir.(x530 sahibi olmama rağmen)onun yeri bu alemde bir başka
aslında cok arastırdım z2300 u ama bnm lımıt o kadar. onu alamam. aklımdakı modellerı yazayım anlayan arkadaşlar hangisinin daha iyi oldugunu söylerse sevinirim.
bu 5 modelı begendım. ıclerınden hangısını almalıyım? gerek ses kalıtesı gerek f\p olarak en ıyısı hangısıdır?
quote:
Orjinalden alıntı: kovaschee
aslında cok arastırdım z2300 u ama bnm lımıt o kadar. onu alamam. aklımdakı modellerı yazayım anlayan arkadaşlar hangisinin daha iyi oldugunu söylerse sevinirim.
bu 5 modelı begendım. ıclerınden hangısını almalıyım? gerek ses kalıtesı gerek f\p olarak en ıyısı hangısıdır?
Dostum bende senin durumundayım ve araştırdığım kadarıyla Philipsleri direk geç diyor çoğu kişi, Jbl creature içinde iyi yorumlar okumadım i-trigue için ise forumda bir arkadaşın z4 incelemesi var o dahil ikisini karşılaştıranlar z4'ü daha çok sevdiklerini söylemişler.
Birde şu testleri göstermek istiyorum sana. Logi Z4 için: link 9 Puan vermişler. Aynı sitenin Fx4021 incelemesi. link 8 Puan almış. Ama şunuda belirteyim inceleyen kişiler ayrı puanlama pek birşey ifade etmiyor doğrusu bu şekilde.
philipsleri direk geç diyen fifo kardeşim acaba hiç dinlemişmi philips sistemleri. Ben philips mms 430 kullanıyorum.. bir çok ses sistemi denedim, logitec, creative ve diğerleri, ama kendi segmentinde ki sistemler içinde en iyisinin philips olduğun karar verdim... bi kere rear ları çok temiz ve güçlü ses veriyor. zaten rms değerleride en yüksek olan philips.. hele ki basları süper bence..sesi sonuna kadar açsanız da kesinlikle ses te bozulma olmuyor. denemeden, incelemeden yorum yapanları kınıyorum. artı bide bu marka taraftarlığı yapan arkadaşlara açıkçası gıcık oluyorum.. forumda yorumları okuyorum ama maalesef çok fazla çocuk yaşta genç arkadaşlar var, ve de yorumlar hiç sağlıklı değil. yorum yaparken sadece isim veriyolar o kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: sekoyaki
philipsleri direk geç diyen fifo kardeşim acaba hiç dinlemişmi philips sistemleri. Ben philips mms 430 kullanıyorum.. bir çok ses sistemi denedim, logitec, creative ve diğerleri, ama kendi segmentinde ki sistemler içinde en iyisinin philips olduğun karar verdim... bi kere rear ları çok temiz ve güçlü ses veriyor. zaten rms değerleride en yüksek olan philips.. hele ki basları süper bence..sesi sonuna kadar açsanız da kesinlikle ses te bozulma olmuyor. denemeden, incelemeden yorum yapanları kınıyorum. artı bide bu marka taraftarlığı yapan arkadaşlara açıkçası gıcık oluyorum.. forumda yorumları okuyorum ama maalesef çok fazla çocuk yaşta genç arkadaşlar var, ve de yorumlar hiç sağlıklı değil. yorum yaparken sadece isim veriyolar o kadar.
Bir çocuk yaşta deilim iki sen çocuk yaşta deilsen bile zekan o civarda eminim.
tavsiyede bulunan arkadaslara tesekkur ederim. artik kararimi verdim sayilir z4 ten yana. fakat ben notebook ta kullanacagim. z4 icin ses karti almama gerek var mi? yoksa onboard ses kartiyla tatmin edici bir ses kalitesi yakalayabilir miyim?
Ses kartsız o sistem hiçbir işe yaramaz benden söylemesi... Çok sönük bir ses alırsın...
quote:
tavsiyede bulunan arkadaslara tesekkur ederim. artik kararimi verdim sayilir z4 ten yana. fakat ben notebook ta kullanacagim. z4 icin ses karti almama gerek var mi? yoksa onboard ses kartiyla tatmin edici bir ses kalitesi yakalayabilir miyim?
quote:
Dostum ben Z4 sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Gelince bir yorum yaparım istersen ayrıca notebook için audigy 2 zsler var bence onlardan al bir tane.
bende ada880 var mx5021 ile birlikte kullansam verimli olur mu acaba? iki sistemi aynı anda kullanan arkadaşlara soruyorum. tabi konuyla ilgili görüşüm altec alınması yönünde
creatıvelerden uzakdur derim sesi boğar filan phılıps veya logitech seçe bilirsin...
Bende altec fx4021 gerçekten fiyat performans açısından iyi setler üretiyor bu modeli bende dinlemedim.Eğer dinleme imkanın varsa mutlaka denemeden karar verme bence