Şimdi Ara

200 - 250 ytl civarı ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni kasa toplamak üzereyim ama ekran kartı konusunda karar veremiyorum. fiyat sınırı 200 - 250 ytl civarı. intel e8200 + gigabyte p35 bu ikilinin yanına hangi kart yakışır. yardımcı olabilirmisiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bence 9600gt tercih edilir ama bekle 1 aya kalmaz 9600gt trye gelir xfx yada zotac amp! tercih et
  • saol kardeşimde sanırım 9600gtlerin gelmesi zaman alcak. benim iş biraz aceleye gelcek gibi.

bir de ek olarak maalesef ki bu sisteme gönül ister ki lcd 17 veya 19" monitor olsun. ama bütçe de sınırlı olduğu için samsung 17" flat 794mb modelini alcam. bunun içinde yorumunuzu da alabilirsem sevinirim... (ekran kartı monitör ilişkisi bakımından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narcoleptic85 -- 25 Şubat 2008; 1:05:04 >
  • en az hd 3850 al derim
  • kafamda şu anhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31365 şu kart var ama karar veremiyorum

zotac 8800gt amp'yi baya önerdiler ama onun fiyatı fazla geldi. ki vatan bilgisayarda sanırım amp yok. amp'yi geçtim zotac yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: narcoleptic85

kafamda şu anhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31365 şu kart var ama karar veremiyorum

zotac 8800gt amp'yi baya önerdiler ama onun fiyatı fazla geldi. ki vatan bilgisayarda sanırım amp yok. amp'yi geçtim zotac yok..

hd3850 al ozaman

• monitör 17' olacağı için ve sen genelde 1024*768 oynayacağın için 256mb yeterli olacaktır ama aksi halde 256 mb alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9600 gt nin gelmesi nasıl zaman alır.Siz forumu takip etmiyormusunuz?gigatek te palit 9600 gt sonicler satışta şuan 200$ civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

9600 gt nin gelmesi nasıl zaman alır.Siz forumu takip etmiyormusunuz?gigatek te palit 9600 gt sonicler satışta şuan 200$ civarı

dostum forumu okudum tabi 20 21 şubatta gelmiş ama izmirde hiçbiyerde yok, en azından izmirde?? bi kaç firmanın sitesine baktım ama satışta değil (tekmar, egesis, vatan) ki bilgisayarı muhtemelen card finans avantajından dolayı vatanbilgisyardan alacağım için orada da bulamadım...
  • quote:

quote:

9600 gt nin gelmesi nasıl zaman alır.Siz forumu takip etmiyormusunuz?gigatek te palit 9600 gt sonicler satışta şuan 200$ civarı

dostum forumu okudum tabi 20 21 şubatta gelmiş ama izmirde hiçbiyerde yok, en azından izmirde?? bi kaç firmanın sitesine baktım ama satışta değil (tekmar, egesis, vatan) ki bilgisayarı muhtemelen card finans avantajından dolayı vatanbilgisyardan alacağım için orada da bulamadım...

MSI RX 3850 512MB 256bit al Kullanıyorum memnunum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

quote:

quote:

MSI RX 3850 512MB 256bit al Kullanıyorum memnunum..

1-2 hafta zamanın varsa beklemeni öneririm 9600 le 3850 arasında şu anki testlere göre baya fark var

şu an fiyatları aynı ama ati indirim yaptı bence fiyatların azalmasını bekle acelen yoksa çünkü 30 $ civarı indirim olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

kafamda şu anhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31365 şu kart var ama karar veremiyorum

hd3850 al ozaman

+1

yada 9600gt bekle yada fiyatların düşmesini bekle bak ben bekliyorum 3 aydır ama hala beklıyorum

• yeni gelen Nvidia 9600 lerden bulabilirsen 265 lira civarıymış. 8800GTS leri bile geçiyormuş.
  • kesinlikle 9600 gt almalısın oyunları daha rahat oynarsın
  • http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=4530

vatan gibi kazıkçı bir yerden almada.
    bak bu 512 mb 3850 vatandaki 256 mb 3850 den daha ucuz
  • 9600GT ile sorunsuz oyun oynarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=4530

vatan gibi kazıkçı bir yerden almada.
    bak bu 512 mb 3850 vatandaki 256 mb 3850 den daha ucuz

haklısın hocam baya fark varmış ya. ama izmirde bu fiyata alabileceğim bi yer bilen var mı acaba. internetten almak pek çekici gelmiyor bana açıkçası bu kadar kıymetli ürünleri. kasa toplatacağım için sadece ekran kartı almayacağım yani, o yüzden elden almak istiyorum.

• HD3850 tavsiye ederim
  • ati indirimlerini beklemeyeceksen 9600gt en kârlı seçim olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.