Şimdi Ara

200 350 TL arası 5 + 1 Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten birçok hoparlör baktım ya toplamda 100 W altı olan 150 civarı hoparlörler var ya da 500 600 W 'lık 700 TL civarı hoparlörler var.

Benim aradığım 200 250 W ses gücüne sahip 5.1 hoparlör. Megaworks ya da Logitech olabilir. Lütfen yardım edin.

• 0 mı istiyosun 2. el mi? ve öncelikli olarak ne için kullanıcaksın
  • kesinlikle megaworks
  • 0 her zaman tercihimdir. Önceliğim tabi ki film olacak. Oyun için kulaklığım mevcut. Şu an Creative T7900 var 7.1 sistem.

Nereye bakarsam ya benim sistemin türevleri ya da Z5500 gibi uçuk sistemler var. Arada bi yerde bulamadım.
  • fılmse 400 cıvarına 2. El 5500 kovala bence.
  • dostum ne olursa olsun logitech öneririm sana şuanda en iyi logitechte 2 sistem var oda yha logitech z5500 yada logitech z2300 2side süper aletler 2sinide kullanıyorum ben :) logitech z2300 2+1 200 watt 105db gürültü oranı sağlıo rms z5500 505 watt 120 db gürültü oranı sağlıo 2isde süper 2.el alacaksan eğer z5500 al derim ben sana 0 alacaksan eğer z2300 öneririm :) ama bu sistemler için iyi birde ses kartı alman gerekiyor dostum sevgi ve saygılar :) ben z2300ü eski gazetenin verdiği roadstar müzik setinde kullanıyrum gerçekten de süper bir ses sistemi :)logitech z5500üde bilgisayarımdakullanıorum oda fevkalade süper bir bir ses sistemi dostum :) ama creative sakın bulaşma logitech yada microlab en iyi sistem şuanda sevgi ve saygılar :)
  • boş boş konuşanlara kulak asma creative bulaşma falan filan diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperenT

boş boş konuşanlara kulak asma creative bulaşma falan filan diyorlar

dostum neye dayanarak boş boş konuştuğumu düşünmektesin creative ses kartında iyi ama ses sisteminde işe yaramaz logitechinde ne kadar? kaliteli olduğunu herkes bilio fazla söze gerek yok bence sen öğrende gel derim bu tip konuları dostum :) bilmiosan eğer ücretsiz öğretebilirim ben sana saygılar :)
  • ben logitechin kalitesiz olduğunu falan savunmadım zaten 1-2 mesaj üste bakarsan önerdiğim sistemin z5500 olduğu gözüküyor. fakat bmw ile mercedes kıyaslanırken birinden birini yere vurmak bence acımasızlık
  • quote:

ben logitechin kalitesiz olduğunu falan savunmadım zaten 1-2 mesaj üste bakarsan önerdiğim sistemin z5500 olduğu gözüküyor. fakat bmw ile mercedes kıyaslanırken birinden birini yere vurmak bence acımasızlık

ben eğer yerden yere vursaydım microlabıda önermezdim ama creative ses kartı konusunda iyi ama ses sistemi konusun öyle deyil bu konuda katılmıyorum sana bmw ile mercedesi kıyaslamak demişsin ama şu bir gerçekki bmw de her zaman mercedesten üstündür hem konfor hem asalet hemde güç olarak bu creaiteve ile logitech arasında da logitech bmw gibi üstün mercedeste creative gibi ezik birisi güç sergiliyor birisi gösteriş :O) birisindesinde hepsi var birisinde sadece bir tanesi var :) microlab creative logitech hepsini kullandım benim şahsi fikrim olarak ben logitech taraftarıyım sonrada microlabı tercih ederim ama creative almam yani bu kadar iddalıyım ben karar senin genede dostum :) creative sadece tiz üzerine çalışıo microlab hem bass hem tiz üzerinde çalışıp dengeli çalmasını sağlıo logitechte sadece dolgun bassa önem vermiş ve baslsları çok sağlam verio benim kannatimce sence öyle deyil mi? SAKIN dediklerimi yanlış anlama ben elimden geldiğince sadece sana karşı bilgimi paylaştım sevgi ve saygılar .)

• Creative bulaşma demek çok yanlış belliki amatörsün hiç s750 dinledinmi sen dinleseydin zaten z5500'le müzik açmazdın veya hiç megaworks dinledinmi dengeli sistem falan diyosun sistemden anlayan herkes bilir megaworks kadar dengeli 5.1 yoktur o kadar kaliteli uydulara sahip sistem bulamazsın z5500 z2300 kullanıyosun belli senin zevkin ama milleti yanılgıya düşürme z5500 filmlerde optik olmasının farkını fazlasıyla sunar ve kalitelidir fakat z2300 o küçüçük uydularla ne dengeli nede kaliteli müzik dinletir insana ama asıl konumuz film olduğu için z5500 öneririm bende fakat creatieye bulşama demek çok yanlış marka fanatiği değilim z5500'de dinledim z2300'de dinledim kullandım ama ikiside genel anlamda bir megaworksten kaliteli değil s750den hiç değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Creative bulaşma demek çok yanlış belliki amatörsün hiç s750 dinledinmi sen dinleseydin zaten z5500'le müzik açmazdın veya hiç megaworks dinledinmi dengeli sistem falan diyosun sistemden anlayan herkes bilir megaworks kadar dengeli 5.1 yoktur o kadar kaliteli uydulara sahip sistem bulamazsın z5500 z2300 kullanıyosun belli senin zevkin ama milleti yanılgıya düşürme z5500 filmlerde optik olmasının farkını fazlasıyla sunar ve kalitelidir fakat z2300 o küçüçük uydularla ne dengeli nede kaliteli müzik dinletir insana ama asıl konumuz film olduğu için z5500 öneririm bende fakat creatieye bulşama demek çok yanlış marka fanatiği değilim z5500'de dinledim z2300'de dinledim kullandım ama ikiside genel anlamda bir megaworksten kaliteli değil s750den hiç değil

demek istediğim tam anlamıyla bu, görüşlerimiz örtüşüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Creative bulaşma demek çok yanlış belliki amatörsün hiç s750 dinledinmi sen dinleseydin zaten z5500'le müzik açmazdın veya hiç megaworks dinledinmi dengeli sistem falan diyosun sistemden anlayan herkes bilir megaworks kadar dengeli 5.1 yoktur o kadar kaliteli uydulara sahip sistem bulamazsın z5500 z2300 kullanıyosun belli senin zevkin ama milleti yanılgıya düşürme z5500 filmlerde optik olmasının farkını fazlasıyla sunar ve kalitelidir fakat z2300 o küçüçük uydularla ne dengeli nede kaliteli müzik dinletir insana ama asıl konumuz film olduğu için z5500 öneririm bende fakat creatieye bulşama demek çok yanlış marka fanatiği değilim z5500'de dinledim z2300'de dinledim kullandım ama ikiside genel anlamda bir megaworksten kaliteli değil s750den hiç değil

demek istediğim tam anlamıyla bu, görüşlerimiz örtüşüyor.

Bencede doğrusuda böyledir zaten ben fikrimi belirttim herkesin kendi kulak zevki

• arkadaşlar aynen kendi kulak zevki 5.1 le zaten müzikte dinlenmez ama logitechte okadar abartıldığı gibi değil yani creativ in o modeli uydularda daha iyi fakat sonuç amfide bitiyor zaten . burdaki soru kulak zevki bana logitech z5500 iğrenc geliyor çünkü bassdan başka bir şey değil yani sürekli filme göre ekolayzır ayarı yapmakta kalıyorsun

bir ev ortamı içinde eğer speaker lar 88 db hassasiyet ve tam dolu eşyalı 12 metrekarelik bir odada 2,5 metre mesafede dinleme yapılacaksa istenilen 93 db değerini almak için kanal basına 8 watt yetecektir

ne ya öle 100 w 150 w konser alanı mı kurulacak bodrumda bir diskoya gittmiştim ordaki sistemi incelediğimde adamlar 65 wattlık 4 adet hoparlör koymuşlar sizler eve 200 300 wattan bahsediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

arkadaşlar aynen kendi kulak zevki 5.1 le zaten müzikte dinlenmez ama logitechte okadar abartıldığı gibi değil yani creativ in o modeli uydularda daha iyi fakat sonuç amfide bitiyor zaten . burdaki soru kulak zevki bana logitech z5500 iğrenc geliyor çünkü bassdan başka bir şey değil yani sürekli filme göre ekolayzır ayarı yapmakta kalıyorsun

bir ev ortamı içinde eğer speaker lar 88 db hassasiyet ve tam dolu eşyalı 12 metrekarelik bir odada 2,5 metre mesafede dinleme yapılacaksa istenilen 93 db değerini almak için kanal basına 8 watt yetecektir

ne ya öle 100 w 150 w konser alanı mı kurulacak bodrumda bir diskoya gittmiştim ordaki sistemi incelediğimde adamlar 65 wattlık 4 adet hoparlör koymuşlar sizler eve 200 300 wattan bahsediyorsunuz

Bu watt hesaplarının çokd eğişik türleri var Rms vb. terimler var o yüzden farklılık olabilir fakat inspire 4400üm vardı 40watt şimdi megaworks var evet inspirede odamı dolduruyordu fakat amaç kaliteli sistem kaliteli ses ben megaworks alırken sesin yüksekliğinden değil kalitesinden dolayı aldım zaten amacı ses yüksekliği olanlarda uduruk kaydırık sistemlere üzerinde 1000 watt 2000 watt yazan sistemlere yöneliyo

• @Ogzhn_
    kesinlikle aynı şeylerden bahsediyoruz arkadaşım megaworksu peki normal dvd ortamına bağladın mı müzikten bahsetmiyorum çünkü müzik içi ayrı bir dünya olayı belki alabilirim bizim kuzen de megaworks ün dinamic range seviyesi nedir anti ataklarda ve efektlerde tepkime süresi ?

örnek cam kırılma sesinin ne derecede taklit edebiliyor ve bu sesi alırken sub dan ses çıkmaması lazım çünkü tiz bir ses sayılır bir açıklama istesem yardım etme durumun nedir ?

benim evimde 10 wat iki steryo kolon var fazla bile geliyor 96 db hassasiyeti var örenek vermek gerkirse 100 watlık iki speaker dan biri 100 db diğeri 103 deb olsun aralarında duyularbilirlik oranında tam iki kat ses farkı vardır bu da bilgi olsun hassasiyet oranına bakıp alınmalı ürünler elektrik gücüne değil :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.